Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

Nesusipratimai komandoje ir Ieva

Recommended Posts

Sveiki RLS projekto žaidėjai ir forumo lankytojai :)

*ziniu intro* tararam tam tararara titi

Gal prieš mėnesį manau girdėjote, kaip užsiliepsnojo mūsų komandos nariai Ievukz_Miau ir Tom_White bet visai nesenai(prieš 1h kažkur xd) pasikartojo scenarijus. Tik šį kartą įsivėlė buvęs armijos direktorius ir buvęs prižiūrėtojas Domantas_Guetta. Neslėpsiu, nes nutuokiau, kad kažkas tokio gali nutikti. Socialiniame tinkle Facebook turime prižiūrėtojų grupę, kurioje mes, prižiūrėtojai, kasdien kalbamės, aptariame reikalus ir pnš. Vakar užsiliepsnojo vieni iš prižiūrėtojų tame pokalbyje dėl naujų BTT taisyklių ir po ilgo pokalbio paliko grupę Domantas. Po grupės palikimo aš jau nuspėjau kas gali nutikti kitą dieną, na ir mano spėjimai pasiteisino. Dabar Domantas yra "ištremtas" iš projekto ir negalės prisijungti ilgą laiką. Taigi pradedam.

Prieš du-tris mėnesius man teko su Ieva per radistus bendrauti ir po interviu aš netekau jos "reputacijos xdd" ir kurį laiką man teko atsiprašyti jos, nes Ieva... Dabar esu prisidėjęs prie jos komandos prižiūrėtojų ir prižiūriu serverį ir padedu visiems. Taip man nepatinka ta Ieva, tačiau aš į prižiūrėtojus nenuėjau, kad užblokuoti ją 9999 ir paskui pats būti ištremtas ir iškeiktas jos, 15 metės merginos kuriai taip baisiai reikia tų privilegijų... Nereikia čia gintis iš karto sakau. Yra tikrai daug įrodymų rodančių kokia iš tiesų yra mūsų tą Prižiūrėtojų Prižiūrėtoja. Sakei man po Tazo interviu, kai pasakiau savo nuomonę apie tave, kad net jaunesni žmonės gali būti protingesni už vyresnius. Bet dabar pažiūrėjus kaip tu elgiesi tiek fb chate, tiek šaukykloje tai pradedu abejoti tavo tais žodžiais. Man kas dar yra graudžiausia, kad daug žmonių sutiko su tuo, kad gautum tas privilegijas o dabar subadei peiliu į nugarą kai kuriems. Ant Emilio pradėjai nesąmones kalbėti ir prašei RM darbuotojų, kad eitu ir tave užstotų forumo šaukykloje. Tai yra žema tokio lygio žaidėjui ir žmogui naudotis kitais. Krč mano galva, tau dar per anksti turėti tokias privilegijas, taip kad suauk ir susitvarkys savo jobaną charakterį.

Toliau man nepatinka pispročiai. Pareigos yra gerai, bet kai tu įsijauti į tų pareigų vaidmenį tai jau yra per daug. Aš jums galiu teikti, kad nei Kuce, nei aš nesu nieko sakęs apie Ridą blogo. Aš jį gerbiu kaip žmogų ir ką jisai atliko RLS. Nelendu į šikną kaip jūs sakot. Kaip ir minėjau atėjau į prižiūrėtojus tik dėl pačios serverio tvarkos.

Toliau, pameni interview kur darei su tokiu Domas_Ultimate? Turėtum, nes čia parodei kokia esi auka ir nekaltutė ir kad nenorėjai su nieko pyktis ir jokio DPKT nenori...

621ca4c7d01ddadcdf2900dc84d1fd0d290.jpg

4d19da1bc58e31947b48106037ac383a744.jpg

Štai gerbiamieji turim gyvą pavyzdį kaip iš tylaus žmogaus tampama padaru, kuris apsimeta nekaltas ir subado peiliu į nugarą į tuos kurie buvo šalia ir padėjo kai reikėjo. Kažkada ją buvo tssg pagavus, tai ji pradėjo vos ne grasinti banais, TIGI KAIP GALIMA PAGAUT PRIZ PIRZ, WTFFFFFFFFFFFFFFFFF MAN GALVA NEIŠNEŠA. Krč. Px. Next one.

Pati sukuria taisykles, kad jei butelis ar cigaretė rankose - reikia nuginkluoti. Nu jo. Patestavom mes. TAI NEVEIKIA *keiksmai*.

532eb7a93d40a0d59ebb3803db10adcc662.png

c7b9ed5402747ef0f9ad8637ff26055d456.png

Esmė tame, kad 15-metei, kuri principų nelaiko, tokios pareigos yra per daug.

Ties tuo ir baigsime. Manau visi galim padaryti išvadas apie mūsų prižiūrėtoją. Ievos pakalikai(yra ir gerų draugų tarp jų) tikiuosi po šios temos toliau gerai sutarsime.

Ačiū visiems kurie skaitė šį blogą ir nepamirškite, #MakeRLSGreatAgain :)

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Boikonis gražiai pasakė.

Čia istorija kaip iš meksikiečių serialo xDD

NU JEI IEVUKS NEBEBUS PRIZ PRIZIURETOJAIS, TAI LIKS LAISVA VIETA, TAI JEI KA D-MO BE DARBO... AI... XDDD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Šaunuolis Cola! 2 Išsišokimai ir 2 atsiprašimai ir pažadėjimai, kad daugiau taip pasikartos. #makerlsgreatagain . Manau, kad reikia dar didesnių permainų.

GAL PATS LAIKAS PAKLAUSTI SERVERIO ŽAIDĖJŲ NUOMONĖS, O NE PAČIAM PRIIMINĖT SPRENDIMUS SU SAVO " keliais pašaliniais asmenimis situaciją aptarėm ,RIDAI?

Redaguota . Redagavo Domantas_Guetta
pridedu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Na jai čia jau taip blogai, aš nežinau. Bet keista. Rls visada atsiranda vis kas nors ne taip valdžioje. Atrodo būna patikimi, normalūs žmonės ir visaisi laikais valdžia ir galia juos pakeičia. Retas kuris atsispiria valdžios galiai ir tos galios pasinaudojimui savo tikslams, poreikiams ir garbei, pasididžiavimui. Taip būna ir gyvenime.

Retas žmogus išlieka tuo pačiu žmogumi, nepriklausomai nuo jo statuso.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

+ rep. Boikos žodžiai tiksliai tinka.. Nesąmoningi mute jeigu pati gauna mute, free banai, prižiūrėtojai netgi keli yra nušalinti net jeigu ir pranešdavo apie savo neaktyvumą ir ji jį patvirtindavo, forume nesąmonės vyksta. Žodžiu, daraisi Bennasis nr.2. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ką galiu pasakyt, kad Rido ss net ne aš rašiau, o kaip supratau, blogo tema "nesutarimai komandoje ir ieva", tai kodėl reikia apšmeižti ir aptarinėti tik mane?

Dabar, Kučė_Bora said:

+ rep. Boikos žodžiai tiksliai tinka.. Nesąmoningi mute jeigu pati gauna mute, free banai, prižiūrėtojai netgi keli yra nušalinti net jeigu ir pranešdavo apie savo neaktyvumą ir ji jį patvirtindavo, forume nesąmonės vyksta. Žodžiu, daraisi Bennasis nr.2. 

Free banai? Nėra nušalintų prižiūrėtojų už praneštą neaktyvumą. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Ievukz_Miau said:

apšmeižti 

Šmeižtas - tikrovės neatitinkančios informacijos, galinčios padaryti žalos asmens garbei ir orumui, paskleidimas

Visų pirma tai nėra šmeižtas, taip ištikrųjų ir yra, gali visiškai nesigint. Visų antra, toks žiaurus blogo pavyzdžio rodymas nėra priimamas net paprastam prižiūrėtojui, jie už tai gauna įspėjimus netgi, tad mano nuomones prižiūrėtojų prižiūrėtojai išvis negalima taip elgtis, nes ji turi būt pavyzdys. Nejaugi klystu?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Respektas_Respektas said:

Na jai čia jau taip blogai, aš nežinau. Bet keista. Rls visada atsiranda vis kas nors ne taip valdžioje. Atrodo būna patikimi, normalūs žmonės ir visaisi laikais valdžia ir galia juos pakeičia. Retas kuris atsispiria valdžios galiai ir tos galios pasinaudojimui savo tikslams, poreikiams ir garbei, pasididžiavimui. Taip būna ir gyvenime.

Retas žmogus išlieka tuo pačiu žmogumi, nepriklausomai nuo jo statuso.

best pavizdys turbūt Briusas_Pro, yh dabar prasidės ,kad aš jam lendu į šikną nors išsakau tik savo nuomonę xdd

Šiaip realiai manau turėtu daaaug kas lygiuotis į Briusą, ta prasme rly, man tai jis pavizdys yra, ramus žmogus, nesikiša kažkur, šmaikštus sometimes, bet realiai tai neatkreipiau dėmesio ,kad jis kažkur būtų įklimpęs, na žinoma jis DPKT, TS3 Savininkas, bet vistiek, jei keletas žmonių pasektu jo pėdomis, tai manau RLS'e nebebūtų tokių dalykų kaip svaidymasis iš sniego gniūščių vienas kitam į veidą.

Ir jo, jei norit #makeRlsGreatAgain, tai visų pirmą tai reikia stengtis daryti ne tik Ridui, o į tai įtraukti ir visą RLS komandą. Damn ppl, susiimkit, more teamwork, o ne ble čia atsiprašant vienas ant kito stumkit.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Ievukz_Miau said:

Ką galiu pasakyt, kad Rido ss net ne aš rašiau, o kaip supratau, blogo tema "nesutarimai komandoje ir ieva", tai kodėl reikia apšmeižti ir aptarinėti tik mane?

Free banai? Nėra nušalintų prižiūrėtojų už praneštą neaktyvumą. 

Gytis_Malavicku, Lukas_Thugg.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Ievukz_Miau said:

Rly, Gytis? O dėl Luko suklydau, pati jam pasakiau.

Gytis buvo užpildęs neaktyvumo anketą ir tu vistiek jam tas dienas kur nepateikė užskaitei kaip nepateiktas tiesiog ir nušalinai už 2 dienų nepateikimą :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Kučė_Bora said:

Gytis buvo užpildęs neaktyvumo anketą ir tu vistiek jam tas dienas kur nepateikė užskaitei kaip nepateiktas tiesiog ir nušalinai už 2 dienų nepateikimą :)

Senai tai buvo, bet tikrai nenušalinau už tas dienas, kai buvo neaktyvume.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Ievukz_Miau said:

Senai tai buvo, bet tikrai nenušalinau už tas dienas, kai buvo neaktyvume.

Nušalinai. Blet jis gyvena vos per kelis namus nuo manęs, viską žinau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Kučė_Bora said:

Nušalinai. Blet jis gyvena vos per kelis namus nuo manęs, viską žinau.

Gal, patikėk, aš žinau, kada ir už ką šalinu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Kučė_Bora said:

Aha, įrodei tai su Tuktuku ir Gyčiu.

Įdomu, kodėl Gytis man tada visai ką kitą rašė? :o 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

20 minutes ago, The_Smecher said:

best pavizdys turbūt Briusas_Pro, yh dabar prasidės ,kad aš jam lendu į šikną nors išsakau tik savo nuomonę xdd

Šiaip realiai manau turėtu daaaug kas lygiuotis į Briusą, ta prasme rly, man tai jis pavizdys yra, ramus žmogus, nesikiša kažkur, šmaikštus sometimes, bet realiai tai neatkreipiau dėmesio ,kad jis kažkur būtų įklimpęs, na žinoma jis DPKT, TS3 Savininkas, bet vistiek, jei keletas žmonių pasektu jo pėdomis, tai manau RLS'e nebebūtų tokių dalykų kaip svaidymasis iš sniego gniūščių vienas kitam į veidą.

Ir jo, jei norit #makeRlsGreatAgain, tai visų pirmą tai reikia stengtis daryti ne tik Ridui, o į tai įtraukti ir visą RLS komandą. Damn ppl, susiimkit, more teamwork, o ne ble čia atsiprašant vienas ant kito stumkit.

Sutinku dėl Briuso. Visais laikais padėdavo, darydavo vis kažka, serverio labui, ir jokių čiudų neprisidarydavo. Mldc nu xDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Hėbra, norint gaivinti servą viskas priklauso ir nuo žaidėjų, ne tik nuo komandos. Visi turi prisimint, kad yra posakis aukštai kilęs skaudžiai krisi. Nes jei gauni atsakingas pareigas iškart turi tapti pats neautralus, su visais lygus nesvarbu kas jis tau buvo prieš tai. Visi turi žinoti, kad taisyklės skirtos VISIEMS ir nesvarbu kas tu esi. Visi vienodi, visi lygūs. Čia galima stumti nestūmus, žmonių nepakeisi, jei jis pats to nenori.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ištikro, Vilius gerai sako. Po vieną mes nieko negalim padaryt, čia reikia visiem kalbėt. Buvau sukūręs temą, sumėčiau įrodymų gan nemažai. Kas gavosi? Ale provokavau aš. Tad netylėkit ir reikškit savo nuomonę.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.