Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Naujasis Rusų Mafijos bosas ! ( Vieni geriausių perliukų jau čia ! *not click bait* )

Recommended Posts

5 minutes ago, The_Smecher said:

MAN TAI ATRODA KA CE TUZ KING WEIDAS KAI NEGAWO DRK XDD

Nu šitas tai damušė mane :DDDDDDDDDDDDD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

e baxuraj daugeu pildkit anketas perliuku norisi da tokiu geru, pz prisizvengeu *keiksmai*:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D swkn skirma

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 12 valandas, Tom_White said:

gangster

Labas vakaras visiems, šiuose rinkimuose stengiausi rasti žmogų, kuris turėtu patirties, nepasimestu po pirmų pralaimėjimų, nepasiduotų. Iš kandidatų buvo aišku, kad dauguma nėra patyrę to „spaudimo“, yra buvę neutralių darbų direktoriais bei pavaduotojais, o pildo į rusų mafijos bosą tikėdamiesi, kad kaitindami laimės visus grobimus. Btw, po ilgo laiko vėl atsirado perliukai! Vieni geriausi perliukai šiais metais, keep it up ! Gero skaitymo.

hc8rmDl.png

Anketų - 11.
Atmesta už taisyklių pažeidimus - 3.
Kandidatai - 2.

hc8rmDl.png

(2) - Jonas_Pain. Sveikas, Lukai! Didelis minusas, kad turi vos 15 tūkst. Mafijų xp, esi visiškai nejautęs priespaudos. Anketoje rašai ,kad turi laabaaaai daug vadovavimo patirties, esi tiesiog vadovų vadovas, bet būdamas CN pavaduotoju to visiškai nepastebiu. Rusų Mafijai taikysi savo mechanikų direktoriaus vadovavimo ypatumus, kas nėra gerai, ypač su tokia mafijų pozicija šiomis dienomis. Įsivaizduoju taip, kad pralaimėjęs pora dienų visus grobimus, tiesiog kaitinsi, nieko daugiau. Prieinant prie idėjų – pirma iš jų visiškai nelogiška RLS‘e, juk bet koks vaikas suprastu, kad tokioje situacijoje galima tiesiog padaryti /tpm, o idėjos motyvas dar juokingesnis – sutrukdyti žmogaus dienotvarkę.

(1) - Skirmantas_Pro. Sveikas, Skirmantai! Didelį pliusą tau davė praeitas direktoriaus postas - mechanikų. Kad ir kokia monotoniška jų rutina, tu vistiek sugebėdavai išlikti aktyvus ir sugalvoti sau bei kitiems kažkokios veiklos, taip išbūdamas direktorius du mėnesius. Kadangi šiuo metu mafijos patiria ne per geriausius savo laikus - tikiuosiu pasižymėsi ryžtu, naujų idėjų galvojimui, niekada nenuleisi rankų ir grąžinsi mafijų vardą į ten, kur jis ir turi būti. Sėkmės ! O dabar pradėkime penktadienį pasikeldami nuotaiką - perliukai !

hc8rmDl.png

Perliukai:

• pildau, kad turėčiau nors viena pasiekima. "
  • " Frakcijos veikla serveryje. Rusų mafijos Serverije veikla yra. " ((wat?))
  • Esu toks žmogus kuris paėmes kažkokia atsakomybė ant savęs visada einiu link jos. " ((tigi tu jau paėmei atsakomybę, tai kam dar eit link jos xd))
  • " Kokie būtų jūsų tikslai vadovavimo laikotarpiu. Mafijoje prabuti nors 35 dienas parodyti teisesaugai iškur Galiai digsta " ((karoče net nekomentuosiu))
  • " Esu mldc, fainas, linksmas, bendraujantis. "

• " Šitame projekte, esu daug patyres, aišku su kitomis paskyromis. " ((daug postu turėjau seip nu mano senas nik cooler_master bet dabarnauja susikureu tai neturiu xp ;=ddd ))

• " Rusų Mafijos ar Rm darbo " ((čia maždaug išbrauk netinkamą))

• " daryti sąjungas su kitomis, gaujomis, arba su didžiuoju priešu Cosa Nostra mafija " ((neskaitant 5-oko skyrybos skillų – Rusų Gaujos priešas yra CN, o ne teisėsauga))

• " bei gazdinti, teisėsaugos sritis, bei juos žudyti pvz, kaip valdyti miestą, pasinaudojant savo stiprios mafijos, bendru pagalba. " ((kąkurva))

• " Idėjų neturiu viskas gerai "

• " Išmokinti gerai ir sklandžiai vartoti, su komandą /vartoti, ne mačiau, ir girdėjau, kad situacija suprastėjus, bei išsirinkti gera bei aktyve komanda. " ((:DDDDDD end my suffering pls))

• " ant prikolo pasistumdyti. "

• " Bet kokioje situacijoje lieku šalto proto " ((iš 36.6 temperatūros pisa į -12))

• " Pakolkas pagrindinis tikslas yra - apraminti teisėsaugą " ((gal jus ramiau ok))

• " sitame serveryja zaidziu jau 4 metus man ta serva parode geriauses mano draugas serveryje jis buvo zinomas kaip Gimunukas_Guminis beto si serveris buvo mano pirmasis " ((toks simbolis, kuris yra tarp M ir . – taip pat reikalingas rašant anketas))

• " Turiu  patirties vadovavime daba esu Theballas pavaduotojas parankinis " ((dab i as es parakins i pavadotojs ir da tas drieks bet uzpis kaikad kjai nori su chebra rajone cizkiu patraukt ir prisipisa musarai naoch i ka td darjyt nei cielku pachiesnsi nei neka nu karoce))

• " saudymas i tssg mieste bene cia miekstamiauses uzsijemimas dirbant mafijose " (( ^ ))

• " dlk mane o ne kitus ? delto nes esu aktyvus serveryja, bendraujantis,miekstantis kalbeti, reiksti savo mintis. " (( i da nelab kertu ta lt kalba bet ne durns esu seni ))

• " Forume sukurciau temas apie laimėjimus " ((taip retai laimi grobimus, kad net tema sukurtu apie laimėtus grobimus :DDDDDDDDD atsiminimam :DDDDDDDD ble :DDDDDDDD))

• " kas 5dienas rinksiu aktyviause darbotoja ir jam yteiksiu laimejima galiu tik pasakyti kad prizai tikrai bus nemazi "

• " Šioje mafijoje neprivaloma laikytis KET. " ((kitoje privaloma, jei ne isp))

• " Taip pat esu griežtas, turiu naują mikrafoną " ((nu šitas tai top5 ims :DDDDDDDDDDDDDDD))

• " rusų mafijos pagrindinis tikslas padaryti, kuo daugiau netvarkos serveryje " ((mašinas išstumdyt ant kelio, muchahahaha))

Sveikinu xddd Esu griežtas turiu naują mic pramuše xdd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

" Taip pat esu griežtas, turiu naują mikrafoną " ((nu šitas tai top5 ims :DDDDDDDDDDDDDDD))      @Tony_Vercetti   galėtum čia but tu xDDDD

Redaguota . Redagavo Pro_Mode

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikinu Skirma tikrai nusipelnei rm drk

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.