Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Donatas_Kba

streikas

Recommended Posts

Sveiki visi aš esu Donatas_Night, dabar forume esu Donatas_Kba. Galbut kaikurie mane atsimena, kiti turbut neprisimins bet aš žaidžiau projekte prieš 4 metus, 2013 metais :) turejau projekte keleta postu, bet ju atsisakydavau nes nepražaisdavau minučiu ir mane nušalindavo nuo drk :D čia jau aš pats kaltas ir niekas kitas.

Dar ka galbut kažkas pamenat tai kad pykdavaus su Tazu :D kadangi aš toks žmogus kuris nenori pasiduot tai kartais susikurdavau nauju acc ir bandydavau su jais žaisti. Čia manau tikrai ne aš vienas toks esu :) bet kadangi Tazas turejo moderatoriu jis mane atsekdavo :D na ir taip aš apsimesdavau kad ten ne aš ir panašiai. Šiaip dar norečiau kada pažaisti šitame serve, bet pas mane naujas kompas ir tikrai nera jokiu nuotrauku iš 2013 ir niekaip d0nt negražintu man acc :D na ka padarysi, yra ir kitu acc kuriuos galima susikurti ;) 

Šiandien norėjau pakalbeti apie streika. Visi turbut matet kad projekto komanda (Ridas, Tazas, Dpkt, moderatoriai) paskelbe streika prieš d0nt. Paraše dar jie savo reikalavimus ir norejo diskusijos su d0nt, kitaip streikuos. Dar užsidejo juodas nuotraukas :D Kaip visi matot niekas nestreikuoja, nuotraukos vel normalios užsidetos. Manau kad streikuota buvo nes kaip ir Ridas minejo nera aktyvaus pokalbio su d0nt. Manau jisai ignorina ir neatrašo o kai atrašo tai buna praeje daug laiko. Čia manau galima lengviau isivaizduot jei paimtumem darba :D isivaizduokit kad d0nt yra bosas o komanda yra jo darbuotojai :D tai jeigu darbuotojus ignorintu ir jiems ilgai reiktu laukt atsakymo tai darbuotojai tiesiog išeitu iš darbo, na arba streikuotu, kaip ir dare komanda. 

Kiti galbut sakysit kad negalima čia lyginti su darbu nes čia turi savo gyvenima ir čia tik žaidimas. Bet pagalvokit šitaip - jug gyvenime žmones irgi turi darba ir gyvenima :) vieni dirba vairuotojais, kiti parduotuvese, kiti mokytojai, kiti statybininkai ir t.t. Jie visi turi darba ir jie visi turi gyvenima. Ir jeigu tu neskiri laiko darbui tai tave bosas išmes iš darbo. O jeigu bosas neskiria laiko darbui, kas ji išmes? :) Ne nesakau kad d0nt reiktu išmesti bet dar gali buti ir taip kad jeigu bosas neskiria laiko savo darbui tai tas darbas žlugs :D o taip tikrai gali ivykti su samp projektu, ne vienas toks buves :) 

Tai kas iš šito išeina? Kad d0nt kaip darbdavys turetu klausyti savo darbuotoju ir su jais bendrauti bei skirti laiko savo darbui nes kaip rašiau, viskas gali baigtis blogai :) 

Ačiu jeigu skaitet. Nepeikit labai čia mano pirmas toks dalykas projekte ir žinau kad neturiu balso kaip kiti pasižymeje žaidejai bet jug rašyti gali čia visi :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Wtf per makalynė čia yra? Tu net nežinai ar jie sutarė kažką,nesutarė ar ką ir rašai tokį blogą,kur mintis supainiotos kaip pas mane kojinės spintoje

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

nesakau kad d0nt reiktu išmesti bet dar gali buti ir taip kad jeigu bosas neskiria laiko savo darbui tai tas darbas žlugs

lol

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.