Jump to content
📢 RLS.lt: paskutinė vakarienė birželio 8 d. (sekmadienis) ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Pilkos masės ir 3am thoughts

Recommended Posts

prieš 9 valandų, Simas_Pinokis parašė:

Ble nesuprantu kas jums su tai 13-mečiais kas blogai *keiksmai*. Vaikystė, durnybės ir t.t .Patys buvot 13-mečiais (bet ne tokie kaip 2017-tiktų)

Vėliau suprasi apie ką mes. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 4 valandų, Tom_White parašė:

Vėliau suprasi apie ką mes. 

Kai kuriuos ir dabar suprantu. Kas kaip  ką daro nesakysiu V_P kaip pvz

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 6/19/2017 at 21:55, Lukas_Cola parašė:

Kaip Tazas sakė

Man realiai tik nostalgija. Tačiau buvo ir nuokalnių tais laikais. Buvau susipykęs su Omny, nes prie "chebros" prisidėjęs buvau. TS' tu su jais (Sniegiuz, Chuwakas, Danke(kur dingai seni), Doomse ir tas pats Šikna ir kiti) galėjai apie bet ką kalbėti. Net ir apie sunkumus gyvenime, tačiau kažkas rasdavo iš ko pasipyzdavoti, bet paskui aprimdavo.

Dabar... xD kai nebeliko tos senos vėrchatūros, metas pasirodyti naujai. Vieni tokių būtu (Tonny_Corleone su savo 13mečių-15mečių banda). Nuėjai į ne tą darbą - fsio karas, pzdc, baną parašausiu. (NA IR KAS,  KAD FREE? TU NE PAS MUS DIRBI)

Overall, man patiko kaip Vince pasakė

Ir aplamai, gana *keiksmai* čia išsipisinėti per /vc. Pats nesu VIP serve gal tris mėnesius, todėl nematau kas darosi, tačiau iš Emilio kalbos suprantu, kad ten yra šiuolaikiniai OG susirinkę, kurie bazariną šūdus ir ale juokinga visiems. Nesijuoki - duxas esi. Teisėsauga esi - duxas. Mafijozas esi - mldc. Taip negali būti dalbajobai jūs...

Good shit Emili ;)

Yooooo... vierchatura xdd ble juokini xddd vsks normaliai buvo kol kuce drk nebuvo. Normaliai bankus padedavom ir kita. Bet kadangi patys kariaut pradejo... c;  ir btw dbr pac savo papasakota shuda darai. Prabaninau, kad admin komandom naudotis nemoki tai cia mes tokie ir anokie. Tu pirma i save paziurek pries rasydamas cia kazka ir geruti bandamas primest.

Redaguota . Redagavo Tonny_Corleone

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2017-06-18 at 10:53, Vincente_Delboske parašė:

2014m <3 Šiknaskylė <3 oj prisiminimai, tos dienos kai kepdavau prie PC, vien dėl šaunios kompanijos. Galiu prisipažinti, jog tuo metu buvau toks asmuo kaip Emilis įvardija šiame bloge "o kiti, visokie fan boys, kuriem po 13-15 metų, kurie neturi irl draugų ir nori pritapt prie random 50IQ samp'inių marozų, daro tą patį" puikiai pamenu kaip Šikna kariaudavo su projekto komandos nariais tokiais kaip: Ignas_Omny, Tadas, Minde ir t.t, žinoma būdamas keturiolikinis eidavau iš paskos dabar būūm 2017 metai ir pagalvoju "ble koks naras ir debilas buvau, kad užsiroviau ant kitų žmonių dėl nieko", anyway šjp su juo geri drg buvom sakykit ką norit, bet visai norėčiau, jog vėl atsirastu kažkas panašaus, dabar nueini į TS išmurusi liaudis niekas nešneka, nėra su kuo normaliai "pabazarint" serveryje nėra įdomesnės veiklos nors jos buvo prieš 3 metus(žn kai atnaujinimų nėra viskas tas pats).

Teisingai sakai ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Geras blogas, gerai skaitosi viskas, liūks. @Sniegiuz_Pukis labai tau parašė - Teisingai sakai 2014 metais. | Sekmės, ateik į ts, pašnekėt galėsma ;D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.