Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Adas_Тwin

Mano padėtis - serverio padėtis???

Recommended Posts

prieš 1 valandą, d0Nt parašė:

Tai aš kaltas, kad tu užsidedi pirmo sutikto žmogaus el. paštą, prie kurio net neturi prieigos? (think)0 įspėjimų, tai kam dar 10 registracijų susikūrei? Šiaip, nes madinga? :D Nors esmės tai nekeičia, esi pats kaltas dėl to, kad nesusitvarkai su savo duomenimis ir dar kaltini visus kitus, tik ne patį save. 

Gal ne pilnai paaiškinau situaciją - tai mano draugo acc, mes apsikeitėm 2012 metais. Jis pasiėmė mano t.y Mantas_Bondas, o davė savo Adas_Twin(Nes jam reikėjo xp, o man pinigų). Dabar jis jau išvažiavęs ir nėra kaip su juo susisiekt ir nemanau, kad tai jam būtų svarbu, todėl ir prašau ištrinti, o ir kaltinimas dėl to, kad nieks to ir nepadaro.
Nieko neprašau šokinėti aplink mano dūdelę, bet jeigu tu neturi laiko tam tikriem dalykam tiesiog išrink tą kas tam laiko turėtų ir jį skirtų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Man asmeniškai Sviderskas nepatinka, kaip ir sakei free įsp parašiau skundą jam gavau forumo baną Kappa. ( čia taip ištikro buvo). Ir db gausiu įsp ale free post. Bet prisidedu prie Ado...

Redaguota . Redagavo Cops_Brothers

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandų, Cops_Brothers parašė:

Man asmeniškai Sviderskas nepatinka, kaip ir sakei free įsp parašiau skundą jam gavau forumo baną Kappa. ( čia taip ištikro buvo). Ir db gausiu įsp ale free post. Bet prisidedu prie Ado...

Su ta paskyra apeidinėjai įspėjimus ant kitos paskyros, todėl ir buvai užblokuotas. Dar vienas, kuris kaltina kitus dėl savo ir tik savo klaidų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2017-07-08 at 14:43, The_Vodkius parašė:

Taprasme aš net nežinojau tokios taisyklės, tik poto jau kai įspėjimą gavau. Aš noriu pasakyt, kad jau per daug čia tų visokių taisyklių prigalvota.

Logiškai galvok, naujas skilties moderatorius, naujos skilties taisyklės.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pritarsiu ir moderatorians, ir Adui, per daug hujniu prisigalvoje esat, vietoj to geriau forumo aktyvuma didintumet, o ne ispejimus saudytumet

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.