Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Torin_Riverdale

Žodžiu, paskaitykit. Obviously, that was a long ride

Recommended Posts

On 9/12/2017 at 01:02, Cynthia_Hand parašė:

Pirmasis asmenybės lūžis įvyko tada, kai Džioraldas prisijungė į serverio prižiūrėtojų gretas ir tapo kolegomis su Simu. Pajutę vienas kitam konkurenciją, abu visais įmanomais būdais stengėsi daugiau pražaisti laiko per dieną, pateikti kuo geresnes ataskaitas, suteikti kuo daugiau žaidėjų reikiamą pagalbą. Kokios to pasekmės? Simas aplenkė Džioraldą, šis nesusitaikęs su esama padėtimi, pradėjo kalbėti apie atsistatydinimą, serverio palikimą, kol galiausiai ir patvirtino savo žodžius. Tuo tarpu nugalėtojas pajutęs fortūnos skonį, pradėjo konkuruoti ir su kitais prižiūrėtojais. Neminėsiu vardų, tačiau kalba pakrypo ties prižiūrėtojų grupinio pokalbio, kuris buvo sukurtas Messenger ir jame Simas mėgo akcentuoti savo pareigas, Tazo palaikymą ir asmenines pagyras prieš kitus prižiūrėtojas. Narcizimas? Ko gero.

On 9/12/2017 at 14:03, Cynthia_Hand parašė:

Ačiū už pataisymą. Tavo apmaudas suprantamas (tikriausiai ne vienas tu pajutai tai, tik ryškiausia konkurencija buvo tarp jūsų). Galbūt tai Tazo klaida, kad prisidėjo prie Simo perdegimo kaip žaidėjo, siekiančio daugiau pareigų, nes viskas įvyko žaibišku greičiu. Apsistojimas ties vienu žaidėju, paskatino pernelyg didelį pasitikėjimą savimi, iššaukė pagyrūniškumą, dėl to nukentėjo likę prižiūrėtojai, nė kiek blogesnį už patį Simą. Dėl to, Džioraldai, ir turėjau paminėti šį pasikeitimą, prieš ir po serverio prižiūrėtojo pareigų. Bet gerai, kad išsamiai pakomentavai apie šią idilę ir iš savo prizmės

Turbūt reikia ir mano nuomonės:

Ar per daug gyriau Toriną? Maybe. Bet tam buvo priežasčių - jis, kaip totalus naujokas, gavo prižiūrėtoją (prireikė daug drąsos iš mano pusės duot naujokui 3 lvl adminą, ką aš žinojau, gal čia koks emigrantas iš kito serverio ir gavęs prižiūrėtoją pradės blokuoti visus, koks kvailys tada atrodau aš?) ir dirbo be priekaištų: aktyvumas siekdavo 2000 min.+, pagalbos nuotraukų buvo šūsniai. Buvo prižiūrėtojų kurie 700 pražaisdavo, serverio veteranai, o čia va naujokas jiems rodo kaip būti prižiūrėtoju. Džioraldas nebuvo prastesnis už jį, bet dude, come on, Džioraldas, daugkartinis direktorius, teisėsaugos asas, ilgiausiai išbuvęs radistų valdžioj, buvęs net fakin' DPKT versus naujokas kuris gavo prižiūrėtoją. Kad Džioraldas dirba gerai tai man nebuvo jokia nuostaba, jis savo pareigas atliko gerai, o Torinas buvo niekas. Dėl to aš jį ir gyriau, neturėdamas jokių blogų minčių apie Džioraldą ar bet kurį kitą prižiūrėtoją.

Kad ir dabar, yra Jonas prižiūrėtojų grupei, standartiškai kiekviena jo savaitė yra puiki - didelis aktyvumas, daug kokybiškos pagalbos. Aš nebeturiu ką jam naujo pasakyt, tik padėkot už besitęsianti puikų darbą. Jeigu ateitu naujokas kuris atliktų tokį patį darbą aš jį pagirčiau, nes jis naujokas, o Jonui pasakyčiau tęsti savo darbą toliau, niekur jo reikalingumas nesumažėtų. 

Torinui buvo visas servas prieš akis, ir jam buvo per daug spaudimo, per daug atsikando ir per greitai viskas įvyko. Ar aš prie to prisidėjau? Gal, bet žmogaus psichologiškai nepažįstu, nežinojau koks jis yra, galvojau susitvarkys. Dėl to savęs nekaltinu nei kiek, jis buvo vienas geriausių prižiūrėtojų (ir tikrai geriausias naujokas-prižiūrėtojas) serverio istorijoje. DPKT jau kita kalba, nereikėjo jam ten eiti, per anksti. But that's history. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

3 minutes ago, Tazas_Romero parašė:

Turbūt reikia ir mano nuomonės:

Ar per daug gyriau Toriną? Maybe. Bet tam buvo priežasčių - jis, kaip totalus naujokas, gavo prižiūrėtoją (prireikė daug drąsos iš mano pusės duot naujokui 3 lvl adminą, ką aš žinojau, gal čia koks emigrantas iš kito serverio ir gavęs prižiūrėtoją pradės blokuoti visus, koks kvailys tada atrodau aš?) ir dirbo be priekaištų: aktyvumas siekdavo 2000 min.+, pagalbos nuotraukų buvo šūsniai. Buvo prižiūrėtojų kurie 700 pražaisdavo, serverio veteranai, o čia va naujokas jiems rodo kaip būti prižiūrėtoju. Džioraldas nebuvo prastesnis už jį, bet dude, come on, Džioraldas, daugkartinis direktorius, teisėsaugos asas, ilgiausiai išbuvęs radistų valdžioj, buvęs net fakin' DPKT versus naujokas kuris gavo prižiūrėtoją. Kad Džioraldas dirba gerai tai man nebuvo jokia nuostaba, jis savo pareigas atliko gerai, o Torinas buvo niekas. Dėl to aš jį ir gyriau, neturėdamas jokių blogų minčių apie Džioraldą ar bet kurį kitą prižiūrėtoją.

Kad ir dabar, yra Jonas prižiūrėtojų grupei, standartiškai kiekviena jo savaitė yra puiki - didelis aktyvumas, daug kokybiškos pagalbos. Aš nebeturiu ką jam naujo pasakyt, tik padėkot už besitęsianti puikų darbą. Jeigu ateitu naujokas kuris atliktų tokį patį darbą aš jį pagirčiau, nes jis naujokas, o Jonui pasakyčiau tęsti savo darbą toliau, niekur jo reikalingumas nesumažėtų. 

Torinui buvo visas servas prieš akis, ir jam buvo per daug spaudimo, per daug atsikando ir per greitai viskas įvyko. Ar aš prie to prisidėjau? Gal, bet žmogaus psichologiškai nepažįstu, nežinojau koks jis yra, galvojau susitvarkys. Dėl to savęs nekaltinu nei kiek, jis buvo vienas geriausių prižiūrėtojų (ir tikrai geriausias naujokas-prižiūrėtojas) serverio istorijoje. DPKT jau kita kalba, nereikėjo jam ten eiti, per anksti. But that's history. 

matau interviu paveikė tave xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.