Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×
📢 RLS.lt: trylikos metų istorija ir žodis, kurį privalome tarti ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

RLS.LT Facebook komentarai.

Recommended Posts

On 2017-11-06 at 22:41, Lukas_Fzk parašė:

Vargseli tu mielasis tu sneki vejus tu net nezinai kodel nustojau zaist nei ka, tad savo tuos issigalvojimus, kad mama atima kompa tu nebsvaik su tokiais senais bajeriais, sugalvok ka nors naujesnio. 400 min kad pralosdavau tai cia aisku tiesa neneigiu sito fakto, visiems pasitaikydavo tokiu dienu, bet NEKIEKVIENA DIENA ir jeigu sneki taip uztikrintai, kad "nepilni metai ir limonas xp" tai tu bent pasitikslink;).  Bliamb prisigalvoji savo ismastymu kad vadinu taip nesvankiai kaip yra pas tave pamineta.... Taip nera:)) Cia gal buvo visiems nuosirdus patarimus, huh ? Ir pradeti kazka naujesnio, o ne metu metus kapot ta sampa....

Aj jo pamirsau pasakyti, kad komentarai ir skirti tam, kad kazka parasytum ir isreikstum nuomone, cia siaip priminiau

Dar vienas senas bajeris kuri panaudojo dontas kazkada ir dabar visi kaip atmazkes saudo sita. O tu paziurek kitus serverius pvz "gr**ns*de" serveris kyla, kodel?:)) nes ten puikios sistemos ir paciam teko isbandyti, o kad atmazas "Naujas zaidimas naujas as" Nekazka seni. Servas buvo krites iki tiek, kad vos pasiekdavo vienu momentu 40 zaideju (dabar galit vel nesaudyt atmazkiu del oru ir panasiu sudu kaip visada ) ir padidejo zaideju skaicius, kodel? Nes atsirado kas juo uzsiimtu ir kazka su serveriu darytu, duotu jam demesio, o ne "aj kaip bus taip bus varom atostogu nuo to srv" (apie valdzia as). 

Jeigu jauties axuenas baiges shule ar ne xuj zino tai reiskia, kad gali pyzdavotis is mokiniu? :DDDD nu protelis...

O del venu persipjovimo neaiskink branguti, niekas nesipjaustys del sito servo, o ypac del taves.

Mano galutinis pasakymas jog neimk taip giliai i savo sirdute sito savo mylimojo serverio, jis kazkada zlugs ir ka tada darysi? Nebesijausi afigienas cia pries visus esancius koks esi dabar ir pasidarys liudna. Koks skirtumas kokias pareigas turi ar turejai niekam cia neidomu (gal mazumai ir idomu). Pyzdavojies is moksleiviu, bet argi ne jie uzima didziausia serverio bei apskritai visu zaidimu populiacija? Nu jeigu tu jau tikras vyras ir zaidi zaidimus mamos namuose esi saunuolis! ( Nesakau, kad suauge zmones negali zaisti zaidimu:) )

Paminejai mane sitame poste, tad as irgi sumasciau pasireiksti ir beje brangusis, neprikibk prie manes, kad nemoku rasyti, dabar nelietuviska klaviatura ;)

bye.

Eik tu *keiksmai* gerai? :DDDD

"Mano galutinis pasakymas jog neimk taip giliai i savo sirdute sito savo mylimojo serverio" 

Tu gal dar kartą pasiskaityk, ką pats parašei ir suprasi kas čia ima į širdutę. Nes vienintelis kas taip giliai paėmęs į tą širdutę, tai tu pats :DD

Ir tas dėl klaviatūros geras :DDDD aš penktoj klasėj būdamas geresnius atmazus sugalvodavau. Bet rmt, tu ant tiek siauro mąstymo čiuvakas, kad viską taip rimtai priimi? O galll....tu rmt eik *keiksmai*? :DD

On 2017-11-07 at 00:05, Tom_White parašė:

k

Toks atsakymas prilygsta ignoravimui. Tu gal pasikėlęs wtf?????

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 15 valandų, Gytis_Malavicku parašė:

Eik tu *keiksmai* gerai? :DDDD

"Mano galutinis pasakymas jog neimk taip giliai i savo sirdute sito savo mylimojo serverio" 

Tu gal dar kartą pasiskaityk, ką pats parašei ir suprasi kas čia ima į širdutę. Nes vienintelis kas taip giliai paėmęs į tą širdutę, tai tu pats :DD

Ir tas dėl klaviatūros geras :DDDD aš penktoj klasėj būdamas geresnius atmazus sugalvodavau. Bet rmt, tu ant tiek siauro mąstymo čiuvakas, kad viską taip rimtai priimi? O galll....tu rmt eik *keiksmai*? :DD

As cia tiesiog apsigyniau kaip ant manes uzstume, o apie mano meile serveriui cia nieko nera parasyta:). Dabar jau nebeidomu, sita tema jau uzgesus.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

21 minutes ago, Gabis_Plaipa parašė:

bet ugni visada dar galima uzkurt :)

reiktu nemazai benzo tiek kiek pamacius man buvo sita tema, o dabar suslapo ir prireiks jo dar daugiau, taciau niekas nekurs ugnies su slapiom malkom kad ir kiek benzo turetum, jeigu supranti apie ka as:)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.