Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ridas

RLS fronte nieko naujo..

Recommended Posts

xmas.png

Sveiki žaidėjai, kolegos ar (e)draugai! Po nemažo laiko tarpo atėjo laikas parašyti naują blogą, kuriame (eilinį kartą) stengsiuosi papasakoti kaip sekėsi iki praeito blogo, kas naujo, kas geresnio ir įdomesnio. O ir ką planuoju toliau veikt.. 

Kątik grįžau namo.. Buvau diskusijoje apie Panevėžy (aš iš ten) ir Lietuvą, kartu su TS-LKD delegacija, t.y. G. LandsbergiuKalėdos - stebuklų metas. Ar toks metas bus ir RLSe? Deja, atsakymo neturiu. Visi norim būti tokie, kaip kiti didieji SAMP serveriai ir bent kartą turėti ką nors awesome per kalėdas. Negi ne? Ar šie metai bus tokie? Nuliūdinsiu, bet nemanau. Ateinančios šventės galbūt kam nors ir daug žadančios, bet bent jau man asmeniškai tai išlaidų laikas, kai rūpi šeima (na, kas žino kokie mano santykiai su šeima, tai supras, tad tiksliau - dalis jos), draugai ir kiti. Tai laikas, kai pradeda galvą skaudėti nebe nuo RLSiečių, vis dar nežinančių kad aš unbanų ir skundų neprižiūriu (o labai dažnai esu ir pasiunčiamas ir ant trijų raidžių, kad negražinu prarasto vartotojo ar nenuimu slapto klausimo, nors to net negaliu padaryt), o nuo nesugebėjimo sugalvoti ką dovanoti artimiausiems. Kaip ir daugelis jūsų, esu moksleivis ir nors jau nebeatsimenu kada paskutinį kartą prašiau tėvų pinigų (nes užsidirbu), su pinigėliais prieš visokias kalėdas ir naujakus yra sunku. Tad prioritetas man visų pirma eis gyvenumui, o ne RLSui. Iškarto galiu pasakyti, kad labai abejoju, jog būsiu prisijungęs per kučias ar naujus metus. Per kalėdas pasistengsiu ateiti, nes vis tiek ką nors galbūt reikės padaryti kalėdom, apie tai vėliau. Taigi, pradedam...

RLSas ir mano indelis į projektą.

Daugelis turbūt pastebėjot, kad kuo toliau, tuo labiau tolstu nuo projekto, t.y. ne be taip aktyviai kišuosi į įvairias dramas projekte, ne taip dažnai atsakau į jūsų klausimus, pačiame serveryje lankausi tikrai rečiau nei seniau. Kaip jau ir minėjau viršuje, tiesiog nebėra tiek laiko. Juk už būvimą šiame projekte aš nieko negaunu, išskyrus galimybę po serverį su jetpack paskraidyt.. Gyvenime mokausi, 12ta klasė, dirbu, dalyvauju šaulių/skautų veiklose, nepamirštu ir tiesiog paprasto laisvalaikio, kai išeini su draugais į kiemą, pasivažinėji su mašinom, nuleki į kokį filmą, kebabinę ar į kokį gimntadienį. Tiesiog visko yra tiek daug, kad kilti motyvacijai RLSe nėra laiko. Jau ir taip nevisada viską suspėju, bet tikriausiai to priežastis, kad nesugebu susidėliot laiko.. Dažniausiai arba visą dieną kaip ir nieko neveikiu arba prisiplanuoju viską ir pamirštu, o vėliau bėgioju per visur.. Well, tada laisvai galit klausti o ką tada aš čia veikiu? Na, mano manymu jau geriau turėt tokį Ridą su tokiu aktyvumu, nei neturėt jokio Rido ir palikt dontui vienam tvarkytis su serveriu. Vis tiek, kada galiu ateinu į serverį, padarau eventų, pakonsultuoju žaidėjus, pakrutinu dontą kai jau laikas ir pnš. Taigi, projekte nebesu toks aktyvus ir to aktyvumo, koks buvo pavasarį ar vasarą, tikriausiai jau ir niekada nebebus.

Šventinis laikotarpis RLSe

KUR EGLUTĖ? KAS BUS KALĖDOM? OMG GERAS EVENT NUSIMATO ANE? Ups.. Galiu nuliūdint ir pripažinti, kad kalėdoms iš anksto ruoštasi iš mano ar Deivido pusės tikrai nebuvo. Eglutė jau seniai turėjo būt serveryje, dėl jos kreipiausi į d0Ntą ir buvau patikintas, kad ji bus. Tik įdomu kada, kai kitą savaitgalį jau kūčios. Eglutė gal atsiras po kalėdų iš vis ? :) Taigi, atsakymo kada bus eglutė tikrai nežinau. Prašiau Deivido pasakyti datą, prašiau išvardinti ką maždaug galėčiau organizuoti, be jau nusibodusių forumo eventų kuriuose niekas nedalyvauja... Pasiūlymų daviau, atsakymų negavau. Jei ir bus koks eglutės įžiebimas, tačiau vidurį savaitės ar kai nebūsiu bent prieš 3-4d. informuotas, tikriausiai negalėsiu dalyvauti dėl pirmoje pastraipoje parašyto teksto. O galbūt tiesiog eglutė bus įdėta kaip koks atnaujinimas, be jokio special įžiebimo? Nežinau.

Lygiai tas pats ir su kūčiomis, kalėdomis ir naujais metais. Idėjų buvo, yra ir bus visada, bet, pripažinkim, norisi evento iš skripto pusės. To aš suteikti negaliu. Net negaliu padėti su skundais ir leisti pasidžiaugti žaidimu pamiršusiems savo slaptus klausimus ar slaptažodžius. Na, bet nuo to man kuo toliau, tuo labiau nei šilta nei šalta. Tai ne mano projektas, aš už būvimą čia pinigų negaunu, dėl to ir neprisiimsiu atsakomybės už prastas šventes RLSe. Toks gyvenimas.

Ė bet jei aš turiu idėją, kuriai nereikia d0Nt įsikišimo?

Puiku. Gali susisiekti su manimi ar betkuriuo komandos nariu ir aš/mes tau padėsime tavo idėjai išsipildyti, jei tik ji nesipeš su logika ar nesidubliuos.

----

Q/A - žaidėjų užduoti klausimai

Q - A vėl bus eventas su dovanonu ieškojimu? Nes jau boring as fuck šitas. // Anonims

Q - Kur ir kada bus egles ižiebimas? Ar per kalėdas galės rinkt kokias kurios bus paslėptos kažkur dovanėles? Kas vyks per kalėdas? // Abraom

Q -Kada pas Karolina ? // Neivis

Q -KAS IŠ RLS GERAS TAVO DRG??????????? // Raperis

Q -kada egle // Shatka

Q -o kas vyks ka // Pain

A -

Q - KADA VEL DINGSI XDDD

A -Kol kas apie projekto palikimą (VĖL =DDD) negalvoju ir tikriausiai artimiausiu metu net negalvosiu. Nėra tikslo išeiti, nes niekas manęs nepakeistų (privilegijų prasme)

Q - cia tiesa kad pats zinai kas tau siule kurt serveri kartu?

A -Tiesa

Ir čia pats savęs galiu paklaust: Q - GALI GRAŽINT ACC? GALI NUIMT PASS? GALI PAŽĖT VA SMS SIUNČIAU BET KRD NEGAVAU? GALI IDET GT? O DRIFT, PLS? GALI PADARYT EVENT TOKIU KAIP SU MASINOM BET SU KOKIAIS LEKTUVAIS ARBA LAIVAIS? GALI NUIMT ISP ADMIN VA IRD KAD VISKAS OK?

A - Ne, negaliu. Neturiu tam privilegijų, o drift nebedalinu :)

Sorry už daug negatyvo, sunki darbo diena. Darbo dienomis į mokyklą/darbą, savaitgalis dabas/užklasinė veikla.. Patikėkit, pavargstu, ypač dar paskaityt reikia jūsų forumo žinutes, kas priveda į totalų kominį rėžimą. Kitą kartą pakomentuosiu ir DPKT rinkimų laikotarpį, jei dar tik bus aktualu. Čiau čiau.

• Patinka 5

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Jūs rimtai norit per kalėdas rls'e nolaifint ir gaut po 20 kredų? O šiaip blogas nice

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nu iš pavadinimo kaip supratau skaitęs knygą ''Vakarų fronte nieko naujo'', tai kaip knyga? Patiko? Nes man tai asmeniškai ji labai patiko.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.