Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Anton_Moretti

Serveris naujoko akimis [trumpai]

Recommended Posts

Sveiki visi kas skaito. Serveryje esu naujokas, tad mano blogas bus apie naujoko įspudžius serveryje. Papasakosiu savo pasiūlymu jam ir t.t 

Pirmas darbas, pirmi pažįstami pirmi įspūdžiai

»»  Tai kaip ir minėjau serveryje esu naujokas, manau visiems aišku koks galėjo būti mano pirmasis serveryje darbas. Mano pirmasis darbas serveryje yra nereikalaujantis pakvietimo » GAISRININKAI. Apie darbą galėčiau papasakoti pliusu. Džiugu, kad gaisrininkams duoda įrankius, tai Gesintuvą ir Kastuvą. Darbas išties smagus, gesini gaisrus, padedi senutem kates iš medžio iškelti, tarsi tikras serverio herojus/didvyris. Aišku tie darbai be pakvietimo niekados nepralenks darbų su pakvietimais. Bet kaip gaisirininkai tai gerai gerai. 

»» Antrasis darbas. Tai pat nereikalauja direktoriaus pakvietimo » AUTOBUSININKAI. Darbas man pasirodė nuobodus, galbūt pats kaip mėgstu judrų darbą, su daug įspūdžiais ar kažkas tokio. O šis tai nėra tas geras man. Važiuoji į taškus, stovinėji. Kas gerai tai, kad gauni XP ir Pinigų, nes naujokui gerai pasikelti XP kiekio. Aš manau, kad tokiam darbui kaip Autobusininkai nieko ir nesugalvosi. 

»» Tai noriu kaip ir apibendrinti šituos du darbus ir jų sistemas. Tai labai nudžiugau, kad be pakvietimo darbai turi racijas darbo (/r). Tikrai gerai padaryta, gali bendrauti su kolegom, labai smagu. O šeip man tai tų be pakvietimų darbai sistemos neblogos, reiktu turėti geros fantazijos, kad žiauriai gerus padarytum. 

Administracijos darbas

»» Serverio administracija mano atžvelgiu tikrai neblogai dirba. Kaip prisiregistravau į serverį, tai sulaukiau daug pagalbos iš administracijos. Aktyvi, maloni, padedanti. Aišku tai yra, kad ir nepadeda, bet mano pirmają dieną serveryje buvo aktyvus. Bei kas turit Admin statusą serveryje nepatingėkit, pasistenkit padėdi daugiau žaidėjams, nes tada jiems lengviau įsikabinti į žaidimą ir tada gal jei čia pasiliks. 

Žaidėjų bendravimas 

»» Buvau sutikęs visokių. Buvau sutikęs daug gerų žmonių, kurie mielu noru padėjo, pagelbėjo. O kiti tiesiog ignoruoja, įžeidinėja, bando pažeminti. Bet sutikęs esu daugiau gerųjų žaidėjų. Pats serveryje stengiuosi būti ko mandagesnis, nesikišti į ginčus. Pats noriu labai padėti kitiems žaidėjams, bet neišeina. Esu naujokas,neturiu privilegijų, gerai nepažįstu serverio, jo vietų, kur galima ir kaip padėti. 

Mano pasiūlymai 

Forume norėčiau pasiūlyti, kad atsirastu nauja skiltis "Apklausos", ten galėčiau užduoti klausimą(us), kurie man kyla ir kurie gali būti naudingi. Per tą skiltį gali sukatyvėti forume diskusijos. Žaidimo, kad kaip iškvieti kokį darbą rašytu, kas atvažiuoja. Nereiktų laukti ir stovėti vietoje nežinioje. 

Tai va baigiu blogą, galėčiau rašyti ir rašyti, bet serveryje daįr daug ko nežinau, tad noriu lėkti, pažinti. Tai mano pirmasis iš viso blogas, tai vertinam. 

• Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

11 minutes ago, Joshua_Bishop parašė:

Šauniai viską aprašei, įdomu buvo skaityti :P

Malonu girdėti, kad tau patiko, ir buvo įdomu skaityti. Dėkoju už atsakymą ir už suregavimą. Sėkmės tau. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nu va, prašau - dar vienas patenkintas naujokas mūsų projekte. Džiaugiuosi, kad tau čia patinka, esi sugebantis gerai bendrauti ir supratingas, stengiesi. O žmonių čia kaip ir visur kitur yra visokių ir to nepakeisi, bet svarbu pačiam pradėti nuo savęs, o tu jau tai pradėjai, todėl vien už tai jau yra smagu.

Aš labai tikiuosi, kad žaisi, padėsi kitiems taip, kaip padeda tau, kviesi žaisti kitus ir būsi šaunus visos bendruomenės narys. 

Ačiū už blog'ą! ^^:)

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Katerina_Petrova parašė:

Man patinka tavo pozityvumas ir paprastumas. Tokie žaidėjai yra labai reikalingi :)

Dėkoju atsakymą, palaikymą. Tikrai smagu gauti tokius komentarus. Mane motyvuoja kurti kitą blogą. Sėkmės!

prieš 3 valandų, Jason_Harris parašė:

Nu va, prašau - dar vienas patenkintas naujokas mūsų projekte. Džiaugiuosi, kad tau čia patinka, esi sugebantis gerai bendrauti ir supratingas, stengiesi. O žmonių čia kaip ir visur kitur yra visokių ir to nepakeisi, bet svarbu pačiam pradėti nuo savęs, o tu jau tai pradėjai, todėl vien už tai jau yra smagu.

Aš labai tikiuosi, kad žaisi, padėsi kitiems taip, kaip padeda tau, kviesi žaisti kitus ir būsi šaunus visos bendruomenės narys. 

Ačiū už blog'ą! ^^:)

Dėkoju už atsakymą, palaikymą, išsakytus pliusus. Tokie komentarai motyvuoja kurti kitą blogą ir manau šiandien, rytoj jis pasirodys. Sėkmės. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.