Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Euss_Krc

Kas aš toks, bei mano pirmoji nuomonė apie serverį?

Recommended Posts

Kas aš toks, bei mano pirmoji nuomonė apie serverį?

Sveiki, manau dauguma manęs nepažįsta. Tad šiame blog`e stengsiuosi kuo aiškiau pristatyti save, bei aprašyti pirmąją susidariusią nuomonę apie šį serverį. 

Tad dar kartelį sakau sveikučiai! Projekte esu žinomas kaip - Frank_Sanra. Kitaip būsiu žinomas kaip - Gedas, 14 -metis. Gyvenu šiauliuose. Laisvalaikio laiką praleidžiu sporto salėje, žaisdamas kompiuterinius žaidimus bei bendrauju su draugais. Tai pat žaisdamas kompiuterinius žaidimus mokinuosi programuoti, kurti TeamSpeak serverius, tai pat labai mėgstu dirbti su video, t.y. filmuoti, bei juos grąžinti ir mėgstu kurti grafinius darbus. Esu atsakingas - Viską darau apgalvodamas kokios gali būti paskui pasėkmės ar padariniai. Esu kategoriškas / griežtas - mėgstu drausmę, o be griežtumo jos net neįsivaizduoju. Dažniausiai ši savybė pasižymi tik tada kai esu piktas arba nervuotas. Esu pareigingas - kiekvieną duotą užduotį stengiuosi atlikti iki pat galo, bei kuo gražiai, išspaudžiu maksimumą. Stiprybės - esu sunkiai išblaškomas, pastabus. Silpnybės - mėgstu konkuruoti, sakyti viską tiesiai šviesiai.

Taigi manau visus supažindinau su savimi! Na ir kokia pirmoji nuomonė? Na šiandien tik serveryje užsiregistravau. O serveris iš ties mane sužavėjo, savo sistemomis, naujovėmis, atmosfera, bei visais mandagiais serverio žaidėjais. Pirmoji mano matyta sistema, buvo žvejybos. Iš ties viskas paprasta, bet atrodo visai puikiai. Viska lengvai galima perprasti, tai taip man buvo, perpratau greitai. Na dar mačiau banko sistema, Na kaip ir visuose serveriuose tai yra, ir pagal mane tai tinka, tai tikrai labai paprasta yra perprasti. Tai pat serveryje komandos iš ties pagal mane yra naujų ir man nematytu. Na ir dar del ko buvau pasirinkęs jus, nes tik ką prisiregistravau į serverį ir man padėjo toks vienas mandagus administratorius (gaila slapyvardžio neatsimenu), bei visi kiti su manimi pasisveikino ir suteikė pagalbos ranką!

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas, bet tai. :D

12 minutes ago, Euss_Krc parašė:

Pirmoji mano matyta sistema, buvo žvejybos.

Tu gal netyčia ne čia rašai šitą blogą? Ar galbūt nuo kažkur kopijuoji? XDDDD

ČE TIK TAZAS PASIULE APE TAJ IDETI ZVEJYBA, BET TAI TIK SVAJOJEM. O PAS TAVE CE JAU IR APRASYTA WISKAS NICEEEEEEEEE

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Benas_Master parašė:

Koke šhl eijni

jeučiu į joke, nes kopijotas blogas :D:D:D:D:D:D:D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Tonny_Corleone parašė:

jeučiu į joke, nes kopijotas blogas :D:D:D:D:D:D:D

Aha bet kaži iškur kopijots svx btw

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Benas_Master parašė:

Aha bet kaži iškur kopijots svx btw

Labas ir tau :)))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Euss_Krc parašė:

. O serveris iš ties mane sužavėjo, savo sistemomis, naujovėmis, atmosfera, bei visais mandagiais serverio žaidėjais.

c31.png

Redaguota . Redagavo Jahseh_Onfroy

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne ten pataikei seni, zjbs sistemos rls buvo gal 2013 metais.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 12 valandų, Euss_Krc parašė:

Taigi manau visus supažindinau su savimi! Na ir kokia pirmoji nuomonė? Na šiandien tik serveryje užsiregistravau. O serveris iš ties mane sužavėjo, savo sistemomis, naujovėmis, atmosfera, bei visais mandagiais serverio žaidėjais. Pirmoji mano matyta sistema, buvo žvejybos. Iš ties viskas paprasta, bet atrodo visai puikiai. Viska lengvai galima perprasti, tai taip man buvo, perpratau greitai. Na dar mačiau banko sistema, Na kaip ir visuose serveriuose tai yra, ir pagal mane tai tinka, tai tikrai labai paprasta yra perprasti. Tai pat serveryje komandos iš ties pagal mane yra naujų ir man nematytu. Na ir dar del ko buvau pasirinkęs jus, nes tik ką prisiregistravau į serverį ir man padėjo toks vienas mandagus administratorius (gaila slapyvardžio neatsimenu), bei visi kiti su manimi pasisveikino ir suteikė pagalbos ranką!

xD Neblogai tu čia sistemų atradai

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

:D:D:D šnd įdėsi savo blogo kitą dalį? Nu tą, kurią jau skaitėme.

Ooooo gal po šiuo nick slepiasi shatka o.o ir db bombarduos forumą vienodais blogais :s 

Nebekankink mūsų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.