Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Smith_Juozas

Čytas Ass_Hole

Recommended Posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Smith_Juozas
2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Ass_Hole
4. Kaip buvo čytinama: Inv
5. Įrodymai (būtina): 


6. Papildomi komentarai (nebūtina): Taigi ištiesų turiu papildomai 6-7 video, kai jis stovi su "inv", tiesa jų galiojamas yra pasibaigęs todėl ir nepridėsiu, bet manau čia ir taip viskas aiškų šiame video. Kodėl neviešinau ankstesnių įrodymų? Nes buvo kalbėta su pačiu Ass ir jis tikino, kad jam kažkas buginas (s0beitas ar cleo - nežinau) dar patikino, kad persirašys patį GTA ir tokių "nesusipratimų" nebebus, bet tai kartodavos nuolatos ir pagaliau mano kantrybė baigėsi, kitaip pasielgt negaliu, nes tai būtų neteisinga kitų žaidėjų atžvilgiu kuomet į jį lesa 6 teisėsaugininkai ,o jis lyg niekur nieko "be žalos" toliau fix'ina tr. priemonę kurioje dar važiuoja "maišas". Jeigu stebuklingai šie įrodymai nebūtų patvirtinti neabejoju, kad dar šiandien ar rytoj vėl nufilmuočiau aš ar mano kolega kita vidosą. #PEACE

  • Dėkingas (-a) 1
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ne namie esu, žiūriu per telefoną bet nematau jokio kraujo iš savo skino.. Padaryk pilnai normalius įrodymus, o aš žinosiu, kad visą laiką filmuot savo žaidimą gl hf. Jaučių grįžęs ir pasiknisęs po bandicam folderį dar rasčiau video kai čia važiuoju. 

 Beto, mes vakar vakare kalbėjom dėl "inv" kuriais skundeisi, tai sakiau, kad kažkas iš gta buginasi, buvo HUD'as, dėl jo šaudyt negalėjau karts nuo karto ir tik iš tavęs sužinojau, kad kartais hp neima. Perrašiau gtą po to kai mane perspėjai. Tuo tikrai nepiknaudžiavau, nevaryk dievo į medį. 

 

Gryžau namo, pažiūrėjau ir pagalvojau, kad nesvaik tu xD Mirė tie kas ant stogo, žiūrėjau 10 kartų ir nemačiau nei vienos kulkos pataikytos į mane. Visi kas sėdėjo mašinoi pabėgo o nemirė. NET MAIŠAS NEMIRĖ, nors visi šaudo maišą visada. xD

Redaguota . Redagavo Ass_Hole
  • Patinka 3
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Yeah, Benas pasakojo ir man apie tai teamspeak'e bei testavom. Buvo HUD'o klaida kuris bugindavosi ir nemesdavo iš žaidimo už INV, realiai priimčiau įrodymus, bet nenoriu būti tas kuris nesupranta ir kitų. Hud'ą jis ištrynė (kiek bent jau sakė man), kas per HUD neplatinsiu, kadangi atsiras tokių kurie pradės jį naudoti ir vos ne kas antras šaudys kaip su INV, šį kartą atmesiu, o jei tai kartosis, atsižvelgsiu į tai ir prašysiu Monstr, jog būtų įdėtas į blistus neišsiperkamai.

  • Dėkingas (-a) 3

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.