Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ray_Allen

Peikiu Justas_Morello

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Justas_Morello
  2. Pažeidimo aprašymas: Yra prižiūrėtojas, o elgiasi labai nepagarbiai. Ižeidinėja, grasina banais ir t.t
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video):   Va šitame video pamatysit. 

P.S nekreipkit į miniatūra, nesupratau kaip užsidejo xD 

Redaguota . Redagavo Ray_Allen
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Graudus žmogus esi. Kur aš tau grasinau banais? Keikiau tave? Buvau nubaustas už nieką. Galiu tiek pasakyti. Kadangi gausi grubų dabar rašai Admin papeikimą, vien dėl to, kad esu prižiūrėtojas? Nei aš tave įžeidinėjau nei ką. 

Redaguota . Redagavo Justas_Morello
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

21 minutes ago, Ray_Allen parašė:

Tau rimtai kokia sklerozė ar kas?? Kazi ka reiskia 'asile' 'isausiu bana' 

Žinai kame esmė? Yra žemas lygis, gaudyt prižiūrėtojus, kai jie nusikeikia, kažką padaro ne taip. Jie  taip pat žmonės, įžeidžiau tave - /mute. O banu grasinau vien dėl to, kad esi čyteris ir niekas to nepaneigs. Kodėl taip rašiau? Nes buvau įsitikinęs, kad tavęs nešaudžiau, buvau nušautas už nieką ir gavau įtarimą, už kurį sėdau į kalėjimą. O tave mačiau, tiesiog tupėjai kai tave šaudė, o kliūties nesimatė. Matosi video, kaip kliūtis naikinai ir vėl dėjai. Turbūt ne be reikalo. GL ;dd

Redaguota . Redagavo Justas_Morello

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Justas_Morello parašė:

Žinai kame esmė? Yra žemas lygis, gaudyt prižiūrėtojus, kai jie nusikeikia, kažką padaro ne taip. Jie  taip pat žmonės, įžeidžiau tave - /mute. O banu grasinau vien dėl to, kad esi čyteris ir niekas to nepaneigs. Kodėl taip rašiau? Nes buvau įsitikinęs, kad tavęs nešaudžiau, buvau nušautas už nieką ir gavau įtarimą, už kurį sėdau į kalėjimą. O tave mačiau, tiesiog tupėjai kai tave šaudė, o kliūties nesimatė. Matosi video, kaip kliūtis naikinai ir vėl dėjai. Turbūt ne be reikalo. GL ;dd

O tau ne žemas lygis rašyt grubius kai žinai kad esi kaltas? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

TAI TU ĮRODYK, kad aš kaltas. Nerašyčiau, jei būčiau kaltas. Čia taip išeina, kad aš tau grubų, tu man admin ppk. Vien dėl to, kad neturi įrodymų? Pagalvojai - na tu mane prigavai, tai ir aš tave prigausiu. OK GL :D Pasakiau, kad galvojau tuo laiku. Maniau, kad INV pajungęs buvai ir tiek. Todėl parašiau "asi*e, junk cytus arba pisiu bana" vien dėl to, kad buvau nušautas už nieką. Tegul sprendžia AP. 

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nu ok tikrai baigiam free diskusijas ir pns tikrai tegul sprendzia tazas. Taip pat tegul nueina paziureti mano ird grubiu skiltyje ir paziuri koks tu nekaltas, beto kaip priziurretojas tu izedineji, grasini banais, jeigu tu nesaudei kaip tu sakei, kas tau trukde padaryti mane pzu, pasidaryt ird kad cytinu pagal tave ir det ban? Manau negalejai daryt pzu mane tuo metu nes saudei.jeigu tu butun norejas mane banint del cyt butum banines kuomet tu saudei ar ,,tavo draugas,,  saude, o ne tik tada pagrasinai kuomet as tave nusoviau, todel daroma prielaida kad grasinai man ne del tu ,,cyt,, bet del to jog as tave nusoviau ir bega uzmeciau, o tai jau tikrai priestarauja, admin tasiyklems.

Redaguota . Redagavo Ray_Allen

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tu apsigraibyk ar nemiegi, žmogau. Atitrukęs nuo realybės esi. Tu man parodyk, kad aš į tave šaudžiau. Neesi vertas būti pareigūnu, nes taisykliu nemoki. Va būtent tokie tavo veiksmai išprovokavo mane. Be jokiu įrodymu mane nubaudei, sukilo emocijos ir tiek. Nebežinai ką daryti, tai bėgi papeikimus rašyti? Nu juokdarys. Rink pinigus btms išsipirkt ;) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Malonu į video patekt. 

Kadangi Justas yra mafijozas, ir visi šitie keiksmai ir nepagrįsti grasinimai įvyko per /sms, jis nebus įspėtas, Taip, jis prižiūrėtojas, bet tu esi policininkas, o jis - mafijozas, jis gali naudoti keiksmus ir įžeidinėjimus. Jeigu tai būtų vykę viešai, tarkime per /vc ar kitą viešą chat'ą, dar būtų galima pagalvot apie įspėjimą, bet dabar tikrai ne. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Tazas_Romero 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.