Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Lucian_Vayne

Perikiu Jack_Marozy

Recommended Posts

Yoo, sveikas, vyko banko grobimas, pagal taisykles teisėsauga gali vežtis į grobimą KARO MEDIKĄ. Visu pirma tu toks nesi, tavo rangas yra slaugas https://imgur.com/a/Hd4D8 (foto tavo rangas), nežinau ar yra tokia taisyklė, kad į grobimą gali važiuoti tik karo medikai, ar nėra, bet kiek žinau, žmogus nesantis karo medikas negali važiuoti į grobimą. Jeigu ir visi medikai gali važiuoti į grobimą, nepaisant rango yra antra svarbi priežastis, kodėl tave kick'inau. Kadangi esi naujokas, šaudant į tave banke, man mažėja gyvybės, ko pasekoje aš ir dar keli mafiozai miršta vien dėl to, nes į tave šaudo, o tu toliau save gydai ir kaip koks virusas be ginklu ten visus naikini. Nežinojau ką daryti tokioje situacijoje, tai kick'inau, po pirmo kick'o galėjai ir nebevažiuoti į grobimą, tačiau toliau važiavai. Video, kai šaudant į tave man mažėja gyvybės:                                                                                       Bet čia viskas priklauso nuo Tazo, ar jis supras, kad tokioje situacijoje kito pasirinkimo nėra, ar nesupras. Jei gausiu įspėjimą, tai turbūt tu VAKARI, nuleisi į triusikus iš laimės, be man tas įspėjimas nėra labai reikšmingas, žinant, kad tai dariau ne specialiai, o tam, kad tave sutramdyt ir neleist tau piknaudžiaut sistema.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kaip suprantu šiuo metu karo medikų sistemos nėra, bet 26 BTT taisyklė sako, kad į grobimą gali važiuoti nedaugiau 2 MEDIKAI, tai kaip suprantu paprasti medikai. BET kadangi pats medikas yra naujokas, o už šaudymą į naujoką šaudančiajam mažėja gyvybės, tai reikia jį pašalinti iš grobimo, BET taisyklės sako, kad jeigu pašalinis asmuo (naujokas medikas tarkim) yra grobime, tai pirmą kart reikia naudoti komandą /kill, o antrą kart jei grįžta į grobimą - /lban 2h. Tad Jack pasielgei netinkamai ir privalau tave įspėti, manau suprasi kodėl ir už ką.   

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

3 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Vikarijus_Finger  Dona_Tas  Absolut_Jokse 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.