Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Paulius_Forestas

Žinoma... Bet galbūt?

Recommended Posts

"Žinote, kiekvieno galvoje vyksta moralės kava tarp gerų minčių ir blogų. Na ir tikėkimės geros mintys dažniau laimi nei blogos. 
Asmeniškai aš mėgstu pagalvoti visad apie abu. Žinoma yra tas geras dalykas, tai kuo aš tikiu, ir taip kaip reiktų elgtis. Ir yra tas D-A-L-Y-K-A-S. Ir aš juo netikiu. Na bet jis yra ten. Ir visuomet yra tas geras dalykas ir tas "D-A-L-Y-K-A-S". Savo galvoje aš sukūriau šiam reiškiniui kategorija ir pavadinau: "Žinoma... bet galbūt?" 
Duosiu jums pavyzdį: Žinoma, žinoma vaikai kurie turi alergiją riešutams, ryžiams ir t.t. turi būti saugomi. Turime atskirti jų maistą nuo visų tų alergenų, turime turėti jų vaistų prie savęs visą laiką. Visi maisto gamintojai turėtų atkreipti dėmesį į visas tas mirtinas alergijas gamindami savo produktus. Visi tai žinome. Žinoma...
Beeet gaaalbūūt tik galbūūt jei tu palietęs riešutą miršti tu galbūt ir turėtum mirti...? Ėhh žinoma ne, žinoma ne! Jėtau aš turiu draugę kuri alergiška riešutams. Aš būčiau sugniuždytas jei jai kas nors nutiktų... Beet galbūt, gaalbūt jei mes visi užsidengtume akis vieneriems metams mes susitvarkytume su alergijomis visiems laikams...?  Neee, žinoma ne. 

Žinoma jei tu kovoji už savo šalį kur nors Sirijoje ar dar kur ir tave pašauna ar kitaip sužeidžia tai baisi tragedija. Žinoma... Žinoma...  Beeet gaalbūt, galbūt jei tu pasiimi ginklą ir keliauji šaudytis tai ne taip jau ir keista? Ir galbūt jei tu būni pašautas bičiulio į kurį tu ką tik šaudei, galbūt tai truputi ir tavo kaltė...?

Žinoma, žinoma vergovė blogiausias dalykas nutikęs žmonijos istorijoje. Žinoma. Juodaodžiai Amerikoje, žydai Egipte ir pan. Žinoma tai baisu. Žinoma... 
Bet gaaalbūt kiekvienas iš pasaulio stebuklų ir kitų didingiausių statinių buvo pastatyti su vergų pagalba? Kiekvienas dalykas, kad ir kur bekeliautum. "-Kaip jie pastatė tas piramides? -Jie tiesiog mėtė žmonių lavonus ir kančias į krūvas kol pagaliau jos pasistatė." "Kaip Amerika nusitiesė geležinkėlį taip greit per visą šalį? -Jie tiesiog sumetė kiniečius į olas ir jas išsprogdino ir jiems buvo nusispjauti kas jiems nutiks" Nėra ribų ką tu gali padaryti kai tau nusišikti į tam tikrą žmonių grupę. Tu juk gali padaryti bet ką. Štai iš kur ir yra žmonių didybė, tai yra, kad mes esam šikniai ir pisam vieni kitus. 
Netgi šiandien, kaip gi mes turim tokias nuostabias micro technologijas, telefonai, kompiuteriai ir t.t.? Nes fabrike kur gaminami tie dalykai bičas nušoko nuo supisto stogo, nes nebegalėjo pakelti tokio šūdo... Bet juk turime pasirinkimą, gyventi prie žvakių, keliauti su arkliais ir būti geri vieni kitiems arba leisti kam nors kitam kentėti neišmatuojamai kur nors tolimoj šalyje vien tam, kad tu galėtum palikti piktą komentarą po youtube video kol šiki tuolete."

Bet vistiek galiausiai manau, kad esu geras žmogutis ir manau, kad visi čia esantys tokie pat. :) 

• Patinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dažnai turime pasirinkimą, dažnai jo ir neturime, priklausomai nuo to, kiek stiprūs morališkai esame. Ciniški tie žmonės, pagalvojus.. bet gal jie neturi kito pasirinkimo? Neee, turi, bet jie renkasi jiems parankesnį variantą, dėl ko būtų gerai JAM pačiam. Čia taip amžiai per amžius, nieko keisto..

Likimas? Kaži..

Pasekmė? Gal..

Pasirinkimas? Būtent!

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žmonės tuo ir skiriasi nuo gyvūnų, jog mes sugebame jausti empatija. Todėl ir nurodomi alergenai, todėl ir sakom kad vergystė yra blogai, todėl ir pripažįstam, kad pigi darbo jėga Azijoje nėra gerai. Jeigu paleistumėm vadžias, grįžtumėm į savo pirmykštę būsena, leistumėm tiesiog savo žvėriškiems instinktams dominuoti, tai nebūtumėm niekuo geresni nei bet kuris laukinis gyvulys. Ant to laikosi žmonija. Todėl ir nėra anarchijos. Ir niekada nebus. 

Anyway, šitas blogas turbūt buvo vienas geriausių blogų kuriuos esu skaitęs šitam forume (na realiai ar taip ar taip yra gal 2 rašytojai šitam forume xDD). Sveikintina iniciatyva, laukiu daugiau. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.