Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Paulius_Forestas

Viskas nuostabu, bet visi nepatenkinti

Recommended Posts

Kadangi esu jau pakankamai senas žmogutis galiu papasakoti kokie laikai buvo prieš 10-15 metų. Ir tai buvo tiesiog daug paprastesni laikai. Ypač Lietuvoje, kai 2000-ieji, 2005-tieji atrodė dar kaip kokie 90-tieji Amerikoje. Laikai kai laiką leisdavai lauke, mėtydamasis iš kokių akmenukų, slyvukų ar šiaip gaudynių ar slėpynių žaizdamas, o ne namie kiurksodamas prie kompiuterio, ar įlindęs į telefoną. 
Na, o dabar turime visko tiek daug, visko tiek nuostabaus, bet kažkodėl visi tokie nepatenkinti. 

Per mano gyvenimą žmonija technologijų srityje pažengė neapsakomai daug. Įsivaizduokit, kai aš buvau vaikas mes turėjom telefoną kuriame reikėjo sukti ratuką su skaičiais, kad galėtum kam nors paskambinti. Tu turėjai stovėti šalia jo, kad galėtum kalbėti. Ir tu tiesiog nekęsdavai žmonių kurie turėdavo 0(nulius) savo numeryje, nes jis būdavo toliausiai ir reikdavo tą ratuką visą pasukti "Ehh tas bičas turi du nulius savo numeryje, koks šlykštynė". Ir jei tau kas nors paskambina ir tavęs nėra namuose telefonas tiesiog skambėdavo toks vienišas. Che, įsivaizduojat kaip tai buvo primityvu? Tik pagalvokit tokie telefonai buvo kiekvieno namuose visai dar nesenai 10-15 metų atgal. Na, o dabar jie jau antikvaras.  Na arba kai tu norėdavai išsiimti pinigų iš banko sąskaitos. Bankomatų nebūdavo, tu turėdavai eiti į banką, kuris dirbdavo gal tris valandas per dieną, eilėje prastovėdavai gal valandą ir jis užsidarydavo tad likdavai be pinigų ir nieko daryti nebegalėdavai. 

Na, o dabar. Gyvename tokia nuostabiame, pilname stebuklų pasaulyje ir jis tiesiog švaistomas ant šūdiniausios kartos, išlepintų idiotų, nes jiems tai visiškai nerūpi...
Jie tiesiog pasiimtą telefoną ir jei kas nors nekrauną iš kart pradeda dejuoti "uuuughhh, nu kiek galimą laukti?" Jėtus žmogau, duok tam telefonui truputi laiko gi, kad tą informaciją tau užkrautų jis siunčia signalą į suknistą kosmosą, gal duotum jam sekundę, kad informaciją užkrautų iš kosmoso? 
Atsimenu vieną kartą su šeimyną skridome į New York'ą aplankyti pusseserės. Žinoma tiesioginių skrydžių iš Lietuvos nebuvo, turėjome kelis kartus persėsti, bet tai nesvarbu. Skrendant atgal lėktuve buvo naujas dalykas, na bent jau man naujas, tai buvo internetas. Tiesiog lėktuve galėjai naudotis internetu. Tai na nuostabu, aš sėdžiu atsivertęs tuometinį seną, sunkų laptopą, žiūriu youtube video apie kačiukus ir pan. tai tiesiog na puiku aš juk lėktuve. Staiga nutrūksta ryšys. Stiuardesės atsiprašinėja už techninius nesklandumus ir pan. Ir vaikino sėdėjusio šalia manęs reakcija "pufft koks mėšlas". Ta prasme kaaip greit pasaulis lieka jam skolingas tai ką jis sužinojo, kad egzistuoja tik gal prieš dešimt minučių? Rimtai? 

Ėhh kelionės lėktuvu yra tiesiog baisiausias dalykas, nes žmonės po tokios kelionės pasakoja tau savo istorija. Ir tai tiesiog lyg kokia siaubo istorija. Jie pasakoja ja taip lyg jų skrydis buvo kaip koks holokaustas Vokietijoje. Jie taip išsireiškia... "Tai buvo blogiausia diena mano gyvenime. Visų pirmą mūsų neįlaipino gal kokį 20 minučių... Tada įlipom į lėktuvą ir jie mus vertė ten sėdėti, ANT PAKILIMO TAKO, gal kokį 40 MINUČIŲ! Tu tik įsivaizduok tai!" Eik tu sau rimtai? Ir kas nutiko tada? Ar tu skridai, danguje?! Nuostabiai, kaip koks paukštis?! Ar tu dalyvavai tame stebukle kurį žmoniją sukūrė? Tu nieko vertas nuli! Tu skridai! Tu supranti tai?! Tai juk nuostabu... 
Manau visi kiekviename lėktuve, kiekviename skrydyje turėtų reaguoti maždaug O DIEVE! WOOOW, AŠ SKRENDU! Tu sėdi kėdėje. DANGUJE. "Bet, bet ta sėdynė daug neatsilenkia ir sėdžiu nepatogiai." Visad yra problema...
Žmonės sako, jų skrydžiai buvo atidėti. Lėktuvas vėluoja ir pan. Ir tai tipo labai didelė problema. Rimtai? Kad valandą, dvi, ar gal dieną tavo skrydis buvo atidėtas tai pasaulinė tragedija?
Vilnius-Roma skrydis 2-3 valandos. Ankščiau tai užtrukdavo 20-30 metų. Žmonės keliaudavo grupėmis, pusė iš jų mirdavo. Pasigimdydavo vaikus. Kol nuvykdavo tai būdavo visai kiti žmonės nei išvyko. Dabar, tu sėdi patogiai, pažiūri filmą, nusišiki ir tu jau vietoj. 

Tiesiog, ką mėginu pasakyti yra tai kad, mums visiems reiktų daug labiau vertinti tai ką turime. Labiau džiaugtis gyvenimu ir viskas kas aplinkui. Ir nustoti verkšlenti dėl nereikšmingų smulkmenų. :) 

• Patinka 3
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Eilinis 80-90metų žmogeliukas, matęs aš ir tų laidinių telefonų ir lauke pabuvęs. Bet tapatį "šūdą" ką tu dabar parašei sako 80% išsireiškiančių, tavo amžiaus atstovų. Manau rašyti ko internete yra pilna tik kitais žodžiais yra beprasmiška.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

As moku uz paslaigas kad laukti? Sumoku uz bilieta i kita sali, susiplanuoji atsidedu reikalus ir viskas susiknisa ane? Okay kai buna metereologines priezastis, nenuspesi, bet jeigi negali stabiliai veikt, uzdatykit savo bizni, o ne gadinkit zmonem nuotaokas ir planus.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

nėra viskas nuostabu. šiuolaikinės technologijos yra visiškai be privatumo, kas yra complete shit. facebook ir camebridge analytica skandalas ir daugybėėėėėėėėėėėėėė kitų skandalų praeityje ir dar laukiančių ateityje.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Išties geras blogas, buvo įdomu skaityt, manau protingi supras ką tu nori pasakyti, o kiti tai svarbu liežuviu malt.

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 5 valandų, Andrius_Crazy parašė:

Eilinis 80-90metų žmogeliukas, matęs aš ir tų laidinių telefonų ir lauke pabuvęs. Bet tapatį "šūdą" ką tu dabar parašei sako 80% išsireiškiančių, tavo amžiaus atstovų. Manau rašyti ko internete yra pilna tik kitais žodžiais yra beprasmiška.

Papasakosiu tau istoriją. Senoka tokia visai istorija. Gal girdėjai jau ją nekartą, bet nesvarbu. 
"Vieną dieną vyriškis vaikščiojo po paplūdimį ir pastebėjo vaiką mėtantį jūros žvaigždes atgal į vandenyną. Priėjęs prie berniuko jis paklausė:
- Atsiprašau, bet ką tu čia darai?
Berniukas atsakė:
- Mėtau jūros žvaigždes atgal į vandenyną. Saulė teka ir bangos traukiasi atgal į vandenyną. Jei aš neįmesiu jų atgal, jos mirs.
Vyriškis nusijuokė ir sako:
- Juk paplūdimį tūkstančiai žvaigždžių, tu niekaip neįstengsi sumesti jų visų atgal. Tu nieko nepakeisi.
Berniukas mandagiai išklausęs vyriškio žodžius pasilenkė, paėmė jūros žvaigždę ir sviedė ją atgal į vandenį. Atsisukdamas į vyriškį tarė:
- Jai pakeičiau. "

Nors vienas paskaitęs pakrutins truputi susimąstys, apsižvalgys ir supras ką turi ir galbūt pradės po truputi tai vertinti pilnai užteks to. Na, o jei ne tai ne. Manęs tai nepaveiks.

prieš 4 valandų, Kyoshin_Yokashi parašė:

Mano nuomone, tu nesidžiaugi ką turi :D Ir verkšleni dėl smuklmenu t.y - bankas, žmogaus grobimas [čia tik pavizdys]

Nelabai supratau ką tu čia norėjai pasakyti, bet jei tau žmogaus pagrobimas yra smulkmena nemanau, kad noriu tave suprasti.

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.