Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×
📢 RLS.lt: trylikos metų istorija ir žodis, kurį privalome tarti ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

• 0
Jokse_Absolut

Crašina sampas [rimta problema]

Klausimas

Žooodžiu, viskas buvo lyg ir neblogai, nuprendžiau įsirašyti Dizza Niccas Red HUD'Ą, viskas ok - jokių problemų, tada įsirašiau @Darius_Blogizzz textūras [aną kartą veikė labai neblogai], bet šį kartą nuėjau į settingsus [norėjau pasitildyti radiją] grįžau į žaidimą ir bam crašh, man jau taip ir buvę taigi neišsigandęs nuėjau ir GTA SAN ANDREAS USER FILUOSE ištryniau gtasa.set failą, tačiau vėl crashas, grįžau ir vėl yra gtasa.set failas - neišsitrynė. Kame bėdos?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

4 atsakymai į šį klausimą

Recommended Posts

• 0

Pabandyk viską ant švaraus GTA. Mano teksturos niekada necrashino bent jau man, todėl jas ir naudoju. Arba tiesiog teksturas pabandyk ištrinti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

• 0
1 minute ago, Darius_Blogizzz parašė:

Pabandyk viską ant švaraus GTA. Mano teksturos niekada necrashino bent jau man, todėl jas ir naudoju. Arba tiesiog teksturas pabandyk ištrinti.

Tekstūros kaip tekstūros, čia viskas dėl gtasa.set failo, aš parašiau, kad man yra taip buvę, bet ištryniau tą failą ir viskas, o dabar labai įdomu kodėl, bet jis neišsitrina, aš jį ištrinu, pasijungiu gta, išcrashina, pasižiūriu - jis vėl atsiradęs..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

• 0

Jis visada atsiras, nes čia seetings failas. Tu jį ištrini -> Pajungi Gta -> GTA buna default settings -> Jis atsiranda. Pilnai tu jo neištrinsi ir jo nereikia pilnai ištrinti net.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

• 0
Dabar, Darius_Blogizzz parašė:

Jis visada atsiras, nes čia seetings failas. Tu jį ištrini -> Pajungi Gta -> GTA buna default settings -> Jis atsiranda. Pilnai tu jo neištrinsi ir jo nereikia pilnai ištrinti net.

Na gerai pabandysiu viską ant švaraus gta, bet šiaip dar gali būti, kad dėl GUI lentelės kurią ne per seniausiai įsirašiau..

Redaguota . Redagavo Jokse_Absolut

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.