Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Stan_Slim

[Mapp] G4S

Recommended Posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Stan'S

2. Ką sukūrėte, apibūdinkite kūrinį: Apsaugos darbą

3. Kiek laiko kūrėte: 2 -3 val su texturinimu.

4. Vaizdo įrašas arba nuotraukos:   (visos foto)   https://imgur.com/a/WGoMY2p

Be mappindamas banką, prisiminiau,jog kažkada buvau pagrindą apsaugos sumappines :D, tai pabaigiau ir pradėjau mappint INT. Su treniruočių zoną ir pnš. Pats šis mapp darbas atrodo paprastas, bet nenorėjau perkrauti bereikalingai netinkamais objektais. Laukiu kaip visada argumentuotų nuomonių ir jūsų nuomonę ką keist ir ką palikt. Galit palaikit jeigu norit :DD

V7Dlseu.png

KN0dnlI.png

3voAlFJ.png

IgkKoP8.png

• Patinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Mano akimis, parinkta puiki vieta, norėtus tokioje vietoje, kur buvo Radistai, turėt kažkokią bazę. Man atrodo kaip Apsaugai, per žema tvora. Nesakau, kad ji turi būt kaip dabartinių mafijų, ne, tiesiog ji gal turėtų būt kiek aukštesnė. Norėtusi įvairesnės augalijos, nes dabar jos yra tik 2 rūšių - medis ir krūmas. Būtų galima ir akmenų porą įdėt ir pan. Tai nėra svarbu, bet iškart bendras vaizdas bus kitoks, nes dabar visa augalija surikiuota kaip armijoj ir labai gražaus vaizdo tai deja, nesudaro. Stulpų reiktų ir kairėje pusėje, o kairėje pusėje parkingą irgi reiktų sudėliot kitokį, nes atrodo, kad čia parkavimo vietos sudėliotos furoms su priekabom.

Bendras vaizdas nėra blogas, šaunu kad gerini savo įgūdžius, bet manau, kad čia būtų labiau panašu į vairavimo mokyklą, nei į Apsaugą.

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tikrai gan geras mapp darbas, norėtųsi jog jis būtų žaidime. Kaip sakė Vikarijus, norėtųsi daugiau objektų.  Tačiau ant tų laiptų esančių prie šalikelės, kažko ant jų trūksta, lyg tvorelės lyg ko. Šaunuolis jog darai mapp darbus. Vien už tai +rep

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

per maza tvora reik bent kazkiek didesnes bet taip mapp darbas tikrai grazus

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ačiū šaiką už nuomonę. Šiaip galėjau daugiau visko dadėt, bet vis nenoriu tų objektų padaugint. Kas tą aikštelė kur ženklinimas raudonas, tai ten daugiau skirtą tam dideliam transportui apsaugos(Tokia idėja buvo), tik tingėjau labai dėliot trasnportą. Vėl gi, kas liečia tvorą, tai galbūt pamėginsiu idėt paprastą neaukštą tvorelę, vėl gi negalvojau, kad jo prireiks, nes pačia bazę dariau ne sandaria(Nesunkiai galima praeit pro pagrindinį įvažiavimą).

Jaučiu poros kaip atsiras laiko šiek tiek daugiau, pamėginsiu editint ir įkelt čia nuotraukas.

Redaguota . Redagavo Stan_Slim

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gražus mapp darbas visai. Šaunuolis. Norėčiau paklausti per kur ir kaip mappini tuos visus darbus? Nenusimanau aš apie tokius dalykus xd. Norėčiau pats pabandyti kažką pakurt. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Ray_Allen parašė:

Gražus mapp darbas visai. Šaunuolis. Norėčiau paklausti per kur ir kaip mappini tuos visus darbus? Nenusimanau aš apie tokius dalykus xd. Norėčiau pats pabandyti kažką pakurt. 

Dažniausiai žmonės mapina per Map Editor, o objektams tekstūras parenka per Texture Studio, tačiau kas jau labiau nusimano, daro viską per Texture Studio tik. Sumapina ir iškarto uždeda tekstūras, bet čia jau kaip kam patogu 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Ray_Allen parašė:

Pamenu  2011-2012, pradėjau mappint per MTA. Kiek vėliau, norėjau, kad mano mapp darbai atrodytų tvarkingai, ir kad būtų mažiau klaidų, tad pradėjau mapp'int per editor progromą. Texturinų, editinu maop darbus per texture studio. Šiaip, jeigu nori pamėgint ir kaip kas atrodo, siūlyčiau bandyt iš pradžių per MTA, nes ten yra paprasčiau. Jeigu užsikabinsi, ir pamatysi, kad turi daug idėju, tai atsisiųsk editoriu.  Ir šiaip, jeigu tikrai įdomu, galiu per TS ar kitas programas padėti, nes realiai normaliai mapp'inu nuo 2012 ext. o 2014 INT. Tai jeigu norėsi, laukiu PM žinutes ir manau sutarsim ką nors

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.