Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Dziusis_Pusis

Peikiu Taco_Panda

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavarė): @Taco_Panda
  2. Pažeidimo aprašymas: Važiavau iškrauti dažų, @Klaudijus_Infernobuvo perspėjęs, kad Taco Panda užstato kelius ir neleidžia išvažiuoti. Man buvo tas pats, pristačiau dažus ir jis užtvėrė kelią. Tada parašiau jam Traukis ir suskaiciavau iki 3, jis normaliai nepasitrauke, tad su glockiu bandžiau jam persauti padanga (buvo su mechaniko transportu), taciau jis islipo is masinos ir susaude pats mane...??? Jis pats man užtvėrė kelią trukdydamas dirbti, aš prieš šaudant jį perspėjau kad pasitrauktų ir suskaičiavau iki 3, kai bandžiau peršaut, jis mane nušovė. Ir dar admin taip elgias... Adminai manyčiau turėtų padėti žmonėms, o ne trukdyti žaisti, blokuoti kelią ir žudyti..
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/jJ5Ub2m

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavarė): @Taco_Panda
  2. Pažeidimo aprašymas: Free mute. Išvadino univero žiurke *keiksmai*, sako specialybė mano byby čiulpti, aš atrašiau "ble o tu geras klounas", nemanyčiau kad "ble" yra keiksmažodis ar panašiai, nes aš ble naudoju kaip blemba trumpini, o dėl "klounas' nemanau ar kyla klausimų su tokiu žmogaus elgesiu.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/yOX13a3
Redaguota . Redagavo Dziusis_Pusis
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tu šaudai - jis šaudo, kam skundiesi?

Dėl užtildymo - "/padmins V_P/ID mane įžeidė", nusiunti įrodymus ir problemos nebėra. Užtildymas teisingas.

Tačiau uždedu vieną įspėjimą, nes atsakymo į papeikimą taip ir nesulaukiau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.