Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Zilviux_Love

Peikiu Babuinas_Vanduo

Recommended Posts

4 minutes ago, Zilviux_Love parašė:
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Babuinas_Vanduo
  2. Pažeidimo aprašymas: Rašinėjaus /vc kirto pacas mute'a ir dar pats paprašė, kad parašyčiau ppk :D
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/som4u52

Gerbiamas rls.lt žaidėjau. Kaip ir sakei esu pats didžiausias alkoholikas, nu bet esmė ne tame. Kaip tu sakei aš esu (nežinau ar galima sakyt, bet pasakysiu) žiurkė. Irodimai (https://imgur.com/shlZ4YY) man tai didelės bėdos niekas nedaro bet kadangi pats buvai labai kietas ir krutas tai prašau.

• Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

7 minutes ago, Zilviux_Love parašė:

@Babuinas_VanduoAš Taskai rašiau tą žinutę nu piktas dėde, bet džiaukis, kad aš tų įrodymų neturėjau ką tu rašei apie mane ir kad tau po*ui ar tu gausi isp ar ne .... :Ddd

Gerbiamasis Žilvinai, jei tu įrodimų neturi tai ne mano problemos. Pats jų prisidarei ir pats pasakei kad neturi įrodimu taip kaip suprast? kam tu mane peiki. Reiškiasi kad visas tas sugaištas laikas yra veltui. Sugaišai ne tik mano ir savo laiką bet ir forumo prižiurėtojų. P.S as nei alkoholikas nei narkomanas, sekmės tau didžiausios.

Redaguota . Redagavo Babuinas_Vanduo
  • Patinka 1
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Zilviux_Love parašė:

Aš rašiau, kad neturiu įrodymu kaip keikeis aš rašiau ppk del free mute'o, nebegerk visų labui. Vistiek nemanau, kad žiurkė įžeidimas. Pasirašo Gerbiamas Žilvinas. :) @Babuinas_Vanduo

Man tai yra įžeidimas, jei tau ne tai čia tavo reikalas ne mano. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.