Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Matas_Matt

Papeikimas Vikarijus_Finger

Recommended Posts

Anketa

1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Vikarijus_Finger
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Projekto priežiūra
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Užblokavo mane už nelegalių programų naudojimą(neįmanoma nukristi nuo motociklo) ir pats patvirtino įrodymus, akivaizdu, kad paskubėjo ir net per daug nesigilino į įrodymus. Neseniai buvo užblokuoti asmenys, kurie atrodė, jog naudojo šią modifikaciją. vienas blokavimas buvo atmestas - kitas priimtas, nors įrodymai buvo identiški kaip mano. Su Vikarijumi turėjome pykčių, dėl mano parašyto papeikimo jam, dėl to manau jis man mėgina keršyti. Mano įrodymuose matosi jog trankau motociklą į sieną, taip darydamas siekiau susprogdinti motociklą, šią modifikaciją būtų kvaila ir nelogiška naudotis, nes važinėt ir trankytis į sieną naudojant kažką neleistino nematau tikslo tai daryti.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:

VISI ŠIE ASMENYS BUVO UŽBLOKUOTI UŽ ŠIĄ "MODIFIKACIJĄ", KAI ĮRODYMAI YRA VISIŠKAI IDENTIŠKI

Mano blokavimas, kuris buvo patvirtintas pačio Vikarijaus.

Blokavimo informacija

Įrodymai

Gepardas_Pro, atmestas blokavimas, įrodymai identiški su mano.

Rodriguez_Sallustio, priimtas blokavimas, įrodymai identiški su mano.

• Patinka 3
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kai motociklas važiuoja tiesiai į sieną iki ~120km/h greičiu, nukristi nuo jo neįmanoma. Banas tikrai nėra teisingas

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

"NOFALL" xDDdd

Tikiuosi Džioraldai, pasielgsi sąžiningai ir teisingai, komandos narys prieš blokuojant visiškai nesiaiškino, nemėgino atkartoti įvykio, o per jo klaidą - turėjau kęsti ir būti aukos vietoje. Praleidau daug smagaus laiko serveryje, daug mafijos rengiamų grobimų ir direktorių prižiūrėtojaus dėka buvau išmestas iš Cosa Nostra mafijos ir tikriausiai įrašytas į grubių pažeidėjų sąrašą, praradau savo dienų pradirbimo skaičių. Gal pasielkite teisingai, bent kartą, komanda?

VAIZDO MEDŽIAGA IŠ VAIRUOTOJO + VAIZDO MEDŽIAGA IŠ ŽMOGAUS DARANČIO PZU ŽAIDĖJĄ

Redaguota . Redagavo Matas_Matt

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Asmeniškai atsiprašau už Vikarijaus neapdairumą: jis, pilnai neišsidiskutavęs su kitais projekto priežiūros nariais, priėmė neteisingą sprendimą. Asmeniškai atsilyginsiu už šį nesusipratimą.

Bausdamas už šį pažeidimą žvelgiau į kitus du pažeidimus - abu jie nėra verti dviejų įspėjimų. Išties labai gaila, kad per tokias žioplas klaidas žmogus renkasi sau įspėjimus. Skiriu Vikarijui 0.5 įspėjimo ir kuriam laikui nušalinu nuo blokavimų tikrinimo. Galbūt sprendimas ir netenkins visų susidomėjusių šia situacija, tačiau perspektyvaus komandos nario prarasti nenoriu.

• Patinka 2
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.