Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Fuck_Boy

Mintys?

Recommended Posts

Sveiki, kam esu naujas veidas čia blogu skiltyje, gyvenimo erdvės, bet norėčiau išties prisidėt prie šio judėjimo pagerinti šia naująją ir mirštančia era jaunuolių U13-U15 metuose, kurie galvoja jog rūkymas, gėrimas, venų pjaustymasis, jog rūkymas išgydo visas nerimas bei depresija, jog klausant depresiją varančias dainas išgydys tavo daužančia širdį, tai žinok jog atsistojai čia jog suprastum tikra tiesa šio pasaulio už kurio ir slepiasi tikra tiesa ir vaiduoklis kuris valdo tavo vaidmenį pasitaisyt bei išmokt tikra tiesa šio bjauraus ar neįtikėtino pasaulio kuriame mes dabar gyvename, taip esu 17-metis, bet patikėkit kiek esu gyvenime pats matęs bei patyręs, iš tėvu pusės, draugystės, mokslu bei net nugara išbadžiusiu senųjų personų kuriuos kadaise vadindavau draugais.

Pradėsiu nuo to jog išties gyvenimas yra labai skaudi vieta išties, dauguma galvoja jog vaikinai yra tie dėl kuriu gyvenimas ir kenčia, šiuo metinės šeimos, draugystės lūžta dėl vaikinų kurie nesilaiko savo žodžio, įskaudina mylimuosius, šeimos narius, apgauna ir vaidina herojais prieš draugus, kalbina ne tuos kuriuos reikia, išdalina melą kuris lengva vertai išeina iki kitu ir nuo to skleidžiasi bjaurios bei įžeidžiančios žinios, pasakysiu tiek jog dauguma ir melo yra tame jog vaikinai visada kalti dažniausiai dėl visko, ir jeigu nori gyvenime turėt šauniai augančia šeima turi pasilenkt prieš merginą ir pasakyt jog tu mane galėsi valdyt tai yra tiesiog siaubingas dalykas, girdėt tai iš merginos su kuria draugauji ir tu jam turėtum būt lyg pakalikas kurio vaidmenimi turėsi tik puikų gyvenimą? Atsiprašau, bet tokios šūdo dar neteko gyvenime girdėt, pasakau iš savo patirties draugystėje, esu draugavęs su atsiprašant šiukšlę, kuria net nepavadinsi žmogumi po visko, ką ji yra išties padariusi ir kiek mane įvariusi į depresijos statusą kuri išgyvenau ir prieš tai ne tik draugystę prie to prieisiu ne už ilgo, bet išties patikėkite manimi, jeigu susirasite sau tinkama pusę gyvenime, taip įvyks tik tam turėsite įdėt savo brangaus laiko, savo ryžto, tikros meilės, ne tik lovoje ar materialiais atsiskaitomais dalykais, aš draugauju su savo pana dabar jau šešis mėnesius ir mes nesame ne karto susibarę, nes laikomės vienas kito paprašytomis sutartais reikalais, jog nedarysim to ir to, kad vienas kita sužalotume, todėl ir pasakėm vienas kitam prieš draugaujant jeigu tai padarysim su mumis yra viskas baigta, ir būtent iš to kilo dabartinė meilė kuria ir turime vienas kitam, ir būtent to iš mūsų niekas neišvarys, tik tam reikia įdėt savo pastangas ir nežiūrėt į materialius dalykus kurie atrodo galbūt ir gražesni bei ant vaizdo geresni, bet su laiku išaugau iš to mąstymo jog seksas, meilė lovoje, pinigai ir visa tai yra pagrindinis dalykas gyvenime kaip galėtum būt laimingas, bet išties tai yra didžiulis melas ir tik išgalvotas mitas, kurio dauguma ir tiki, bet ne visi, net žinau kelis asmenys iš šito projekto kurie išties yra patyrę tai ką aš ir supranta iš kur aš kilęs ties šituo klausimu, bet patikėkite svarbiausia turėt reikmenys kurios pratęstu šį šaunu gyvenimą kuri išties gali suburt tik tam reikės pačio tavęs, ir niekino kito, viskas atsiras ko nori su laiku tik tam jog tai įvyktu reikia palaukt ir to sulauksi, aš tau prižadu.

Taip, mane daugiau numanote kaip gaujinį, absoliutu juoko dozės leidėją, laimingą žmogų, bet patikėkite už šio ekrano slypi galiūnas, kuris yra patyręs smarkų skausmą, širdingai pasakysiu jog manęs gal net dabar nematytumėte jeigu būčiau neiškovojęs ir prikėlęs iš savęs šia dvasia kuri mane išgelbėjo gyvent toliau, gyvenau sunkų gyvenimą nuo 9 iki 14 kokiu metu, turėdamas smarkias problemas šeimoje, ir patikėkite bandęs esu rūkyt bei gert, kad numalšint šį skausmą, bet padaręs visa tai priėjau prie išvados, kad išties šie materialiais dalykais iš tavęs neprikels dvasios kuri padarys jog iškovotum visus savo skausmus, aš gyvenau visus penkis metus, verkdamas, klausydamas kaip mano tėvai vienas ant kito rėkia, naudoja smurtą, peiliais, keiksmažodžiais, įžeidimais ir patikėkite manimi, tai yra pats sudėtingiausias vaizdas kuri galite patirtį realybėje, ypač matant tai savo akyse, aš esu matęs prieš savo akis kaip miršta mano senelis, vienintelis kuri beturėjau, ir man tik buvo 12 metų kai aš jo netekau, ir aš su juo augau savo jaunystėje, netgi būnant kūdikių, ir matant paskutines sekundes su juo buvo vienos iš geriausiu sekundžių mano gyvenime, tad tai tarsiu šiai augančiai - jaunajai kartai, kad vertinkit tai ką turit, nes gal jums ir atrodo, kad tai turėsite daugeli metu, bet išties tai gali būt daug ankščiau nei jus galvojate, aš irgi taip galvojau po kol nepraradau tai ką vertinau daugiausiai, dabar gyvenu išties tvarkinga bei solidų gyvenimą, mokausi dešimtukais - devyniais kartais ir žemesniais pažymiais, turiu puikia pana, tėvai išsiskyrė ir dabar netenka matyt visa šita betvarkę kuria ankščiau matydavau, tuo ir kaip minėjau anksčiau, reikia tiesiog įdėt ir tikėt laiku, nes su laiku tai pagerės, kad ir kaip galvojate jog tai nebus, patikėkite bus, mano pana kuriai dabar yra 17 metu kovoja su baisia problema su tėvais, ir jį buvo smarkioje stadijoje savo gyvenimo iki tokio kurio galbūt net neįsivaizdavo savo gyvenimo toliau, bet dėl to buvau ir aš kuris ir padėjo jai suprast jog aš esu ir būtent aš busiu labiausiai sužalotas jeigu ją prarasiu, jinai kiek bėra kartojus man, kad tik būtent aš dėl jos rūpinuosi, bet to ir užteko jog jinai suprastu, kad jinai man yra vos ne visa dalis mano gyvenimo ir be jos gyvenimas butu išvis kitoks, tai būtent iki dabar bandau padaryt tai jog, suprastumėt, kad gyvenime jus geriausius dalykus negaunate nemokamai ir negausite, turite įdėti savo laiką, rizikuot savo laime ir meile jog išties žinotumėte ką šie dalykai reiškia ir, kad tai nėra materialūs dalykai kurie padaro kitus laimingais, imkite bei klausykite patirtį iš manęs, kuris patyrė tai ko jus dar nesat, ir duok dieve jums to nebūtu kas buvo man, nes patikėkite pasiruoškite būti labai stiprus, kad tai išgyvent, nes jus tai išgyvensite, jeigu sugebėjau aš, sugebėsite ir jus.

Prieikime dabar prie turbūt mano prieš paskutinės kalbos ir tai yra ties mokslais, išties pasakysiu tai, jog dabartine visuomene valdo feisbukas, instagramas bei kiti socialiniai tinklai dėl kuriu daugumos augančiu personų ir smegenys prikepa, ir neatkreipia pakankamai dėmesio ties mokslais ir žiūri šūdus kuriuos platina pakankamai suaugę žmonės ir tiesiog gadina atmosfera augančiu žmonių, nesakau jog visi tai daro, bet didžiulė dauguma, ir dėl to kartais kyla tu kaip sakoma augančiu marozų laukuose primetančius, bet kokius boksininkus kurie supizdins bet ką praeinantį pro jų akys, tiesiog išties juokinga, taip aš esu pats susikalęs ir susimušęs, bet tai niekada nesakydavau kažkam, ir laikydavau pats sau tai, dėl kitu, dėl savęs esu pakėlęs rankas, ir ne tai jog gailiuosi, bet išties galima gyvenime ir praeit aplink šiuos dalykus, būtent todėl ir išaugau iš to kraupaus bei šlykštaus mąstymo kuri kadaise turėjau ir galvojau jog yra geras takas iki be galės galimybių, kur tai buvo neteisingas mano pradinis įsivaizdavimas, būtent dabar skiriu didelį laiką mokslams, panai, šeimai, tikriems draugams, ir kuri laiką šiam virtualiame pasaulyje, stebint rašto darbus internete, Delfi ar ryto naujienas kas vyksta gyvenime, NBA stebiu dažnai, pažiūriu įvairias dokumentikas kuriuos išties skatina mano smegenys dirbt ir tobulėt ties tais dalykais, būtent todėl galbūt ir mokausi stipriais devynetais ar dešimtukais šiuometinėje mokslo sistemoje, kuri yra galbūt lengva kuriems, ir sunki vieniems, man tai yra per vidurį kadangi išlaikyt tokį pastovu skaičių yra sudėtinga, bet būtent todėl ir skiriu mokymui apie 4-5 valandas į dieną jog galėčiau pilnai pasirengt pasauliui baigus mokyklai, bei tolimą gyvenimą su pana, tu galėsi pasiekt bet ką gyvenime, gyvendamas taip kaip tu nori ir kaip tik įsivaizduoji, įsivaizduoji save milijonierių, tai gyvenimas kupinas šansu ir visi turi lygias vertes šiame pasaulyje, tik kad reikia būtent atrast tokį momentą, kuris žinai jog prikels ta galiūną savyje, kuris dirbs už tave ir už kuri dirbsi tu.

Ir dabar prieikime prie paskutinės dalies manojo kūrinio, kurio nei vienas nesitikėjot ir tai yra gyvenimas užsienį ir kokie skirtumai yra tarp Lietuvos ir mano buvusios gyvenamosios šalies Airijos kurioje praleidau 4 savo gyvenimo metus, tuo labiau vaikystės. Nepasakysiu jog yra labai menki skirtumai kur gyvent yra geriau, kurie galvojat jog užsienį gyvent yra geriau išties iš dalies esat teisus, bet ir klaidingi, aš gyvenau Airijoje gan stipriu krizės metu kuris vyko prieš 15-20 metų, ir tai kai buvo labai sunkiai uždirbami pinigai bei kainos busto, maisto, įvairiu kitu prekių padidėjo masiškai, o uždirbami pinigai stovėjo vietoje ar galbūt netgi krisdavo, tad nemačiau didžiulio skirtumo kuris būtu ar geresnis ar blogesnis už gyvenimą Lietuvoje, taip Airijoje buvo viskas ko tik tu benorėtum, geriausios firmos, tokios parduotuvės bei įrangos kurios jog būtu Lietuvoje galima buvo tik pasvajot, būtent dabar Lietuva lygiuojasi prie šiuolaikinės Airijos, aišku neuždirbamu pinigu skaičiumi, bet būtent gyvenimo struktūra jį vejasi ir galbūt net ir per lenkės greitu metu, kadangi Airijoje aišku apmokamas kiekis pinigu yra drastiškai kitoks nuo dabartinės Lietuvos, bet sulyginant kainas kokios yra Airijoje bei mokestis už busta, įrengimą interjero bei gyvenimo sąlygas yra išties apylygiai kovojantys prieš Lietuva ir lygiuojasi abidvi šalys, aišku Airija pasižymi geresniu gyvenimu bei geriau uždirbamais pinigais, lyginant kokias mašinas, namus, bei turtuolius matome Airijoje ir kiek jų matome tik Lietuvoje, bet tai ir įrodo jog gyvenimas išties yra lygus ir visos šalys turi savaip prasimušusius žmones kurie sugeba save iš populiarint bei kilt savo karjeros laiptais aukštyn taip jie ir gyvena gerą gyvenimą, ne visi, bet kurie moka išnaudot visas savo galimybes bei sugebėjimus realiame gyvenime, ne verkia, ne karščiavę prieš save ar kitus ir išties laužt savo standartus dėl kuriu patys sau vėlyvame gyvenime padėkos, kitiems, bei šeimai kuri juos užaugino ir išmokė kaip jie turi gyvent savo gyvenimą, ir, kadaise padėkot jog dėl jų jie gyvena tokį gyvenimą, per ta laikotarpį už kurį jie kovojo, pergyveno, prarado mylimus ir išties patikėkite, jus esate savo tėvu džiaugsmas, meilė jums jūsų tėvų yra tokia kurios neturės niekas kitas, bet būtent tėvų vaikai gauna didžiausia meile, kad ir ne iš draugu, artimųjų, ar panelių, ar vaikinų, bet būtent tėvų meilė yra viskas dėl ko jus turite gyvent, ir patikėkite jeigu tai būtu man rinktis kur gyvent tolimam gyvenime, aš rinkčiausi savo gimtinę, taip išvažiuot dirbt, studijuot, ar mokytis kitur galbūt ir būtu iš dalies pasirinkimas kažkur užsienį kur turi geresnes gyvenimo sąlygas, bet gražesnės gamtos, tokios patriotiškos bei kultūros gniaužančios šalelės kaip mūsų Lietuva nerasite, tuo labiau čia jūsų gimtinė, ir ją apleist nebūtu geriau ant savo širdies, gerai pagalvokite apie tai ką darote, bet pagal mane, Lietuva eina ta linkme, kuri lygiuojasi su smarkiai konkuruojančiomis pagal gyvenimo sąlygas šalis, tad nenuvertinkite šia maža Baltijos šalele, kadangi jį yra stipri iš vidaus, bet atrodo silpna iš išorės

Heiteriugos tai paleskit grudu gal ramesnei busit :D nebeprakaituokit uz ekrano

Redaguota . Redagavo Fuck_Boy
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

man 17 bet as stopudovai uz jus visus daugiau patyres tai klausykit manes.......................... sveikas mentoriau, stok i eile filmu prisiziurejusiu paaugliu gala

• Patinka 3
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nemanau ,kad čia tinkama platforma rašyti tokius dalykus. Sunku suprasti tu kitus mokini, ar pats išsikalbi.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.