Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

John_Gillera

Dalton_Rose

Recommended Posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  John_Gillera
2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Dalton_Rose
4. Kaip buvo čytinama: HP durų buginimas
5. Įrodymai (būtina): Čia

6. Papildomi komentarai (nebūtina): Jau mačiau tavo pasiteisinimo video, sakei jog kalbėjeisi su tuo pareigūnu, bet kalbėjot visiškai ne į temą ir net nesigirdėjo tavo balso ;DDD

• Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Taipogi jokiu nussinkundimu is tssg puses nebuvo ir nebu ir cia yra tiesiog bandymas pakenkti man draugiskas gaudymas buvo. :)

6 minutes ago, John_Gillera parašė:

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  John_Gillera
2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Dalton_Rose
4. Kaip buvo čytinama: HP durų buginimas
5. Įrodymai (būtina): Čia

6. Papildomi komentarai (nebūtina): Jau mačiau tavo pasiteisinimo video, sakei jog kalbėjeisi su tuo pareigūnu, bet kalbėjot visiškai ne į temą ir net nesigirdėjo tavo balso ;DDD

Labas ir tau susipazink su mano draugu Kosmonautu bet neturejiom ka veikti siandiena tai jis tiesiog mane gaude nes paprasiau, itarimu jokiu jis man isviso nedejio  ir nebuti uzdejas galite pasiklausti jo pacio taipogi i vidu hp ejau kad paziureti ka jis daro :D nebuginau tam kad isvengti itarimu viska gali jis pats papasakoti.

Redaguota . Redagavo Dalton_Rose

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Dalton_Rose parašė:

Labas ir tau susipazink su mano draugu Kosmonautu bet neturejiom ka veikti siandiena tai jis tiesiog mane gaude nes paprasiau, itarimu jokiu jis man isviso nedejio  ir nebuti uzdejas galite pasiklausti jo pacio taipogi i vidu hp ejau kad paziureti ka jis daro :D nebuginau tam kad isvengti itarimu viska gali jis pats papasakoti.

Nemanau, kad čia žaidėt taip. Kosmonautui net Jempo pagalbos prireikė, video gale yra girdima tai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, John_Gillera parašė:

Nemanau, kad čia žaidėt taip. Kosmonautui net Jempo pagalbos prireikė, video gale yra girdima tai.

tai prireike :D nes jie draugiskai gaude gali ju paciu pasiklausti mes visi kartu discorde buvom. bet buginta kad isvengti itarimo tirkai nebuvo lauke teisesaugos irgi nebuvo todel nuejau paziureti kad kosmonautas daro hp. 2 kartus uzejau paziureti ka draugas vidui daro ir iskarto bugeriu vadinate? 

Redaguota . Redagavo Dalton_Rose

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, John_Gillera parašė:

Nu jau nusisneki nes aš jo negaudziau ir taip aš ten buvau visa laika dc ir jie ten tik for fun. Tai iš esmės bėdos nelabai matau jei taip yra daroma draugiškai 

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Jempo_Tempo parašė:

Nu jau nusisneki nes aš jo negaudziau ir taip aš ten buvau visa laika dc ir jie ten tik for fun. Tai iš esmės bėdos nelabai matau jei taip yra daroma draugiškai 

Bet ar yra įrodymų, kad visa tai buvo daroma draugiškai? :DDDD

Kosmonautas parinas ir prašo pagalbos ir tai vadinate draugiškai. Nemanau, kad rašomais žodžiais tai galima įrodyti. Galbūt pats Jempai ar Begalai turi įrodymų nekarpytų savų, kad viskas vyko draugiškai? Iš Kosmonauto pasakytų žodžių nemanau, kad viskas vyko draugiškai.

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Jempo_Tempo parašė:

Faktas del to tikiuosi busiu atblokuotas man itarimu net nedejiot nes viska darem draugiskai del tu duru buginimo niekas net nesiskunde nes vos 2 kartus uzejau i hp bet San_Aivaras nusprende pzu daryti ir pakenkti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Bereikšmis papeikimas :DDDD Tu galvoji, kad Kosmonautas pradės gaudyti Dalton, ir sėdės visi call'e? :D Matomai free ppk. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Pablo_Jamaica parašė:

Bereikšmis papeikimas :DDDD Tu galvoji, kad Kosmonautas pradės gaudyti Dalton, ir sėdės visi call'e? :D Matomai free ppk. 

tai as jau uz tai bana gavau :D nes per hp durys uzejau surakintas kai kosmonautas mires buvo cia totali nesamone mane gaude draugiskai o cia niekas nesupranta.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Dalton_Rose parašė:

tai as jau uz tai bana gavau :D nes per hp durys uzejau surakintas kai kosmonautas mires buvo cia totali nesamone mane gaude draugiskai o cia niekas nesupranta.

Kaip sakoma "Dievas nevisiems smegenis dalino" :) Dėl to ir nesupranta. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Free ppk :D Tipo jei gaudytų ir calle sėdėtų kartu? :DDDDd absurdiška, matomai neturite ką veikti ponas :) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

jis nusizenge visoms serverio taisyklems siulau jam uzdet rcon bana 

Redaguota . Redagavo Connor_Lawrence
labai miliu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveiki.

Taisyklė teigia, jog draudžiama naudoti ar piktnaudžiauti serverio/SAMP klaidomis, norint išvengti mirties ar kokios nors bausmės. Šioje situacijoje buvo pasinaudota serverio klaida, tačiau pats Daltonas to nepadarė būtent išvengti /ita sudėjimo. Jeigų būtų nusiskundimų iš teisėsaugininko, kuris gaudė Daltoną, tada būtų kita kalba, tačiau niekas niekam nepakenkė, o tuo labiau tau, Aivarai. Žaidėjai susigalvojo sau įdomios veiklos, kuri darkart pasikartosiu nepakenkė niekam, ir už tai dabar blokuot?? Atmesta.

• Patinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.