Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Markis_Life

Pati blogiausia diena... (Markis_L Studio)(Niekam tikes video :D)

Recommended Posts

ĮSPĖJIMAS: Video nėra skirtas silpnų nervų žiūrovams. Jai kyla noras keiktis ar kritikuoti prašau apeiti šį filmuką. O visiems kitiems normaliems žmogeliams GERO ŽIŪRĖJIMO. 😘 

Redaguota . Redagavo Markis_Life
  • Patinka 11
  • Nepatinka 5

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Vairuoji kaip studentai pirmakursiai kai išsilaiko teises ir nusiperka bmw.... geras video spaudžiu mėlyna

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

21 minutes ago, Moon_Demon parašė:

Vairuoji kaip studentai pirmakursiai kai išsilaiko teises ir nusiperka bmw.... geras video spaudžiu mėlyna

BMW jau sukaliau vienam iš pirmuju video 😅 dabar tenkinuos iš pašalpos nupirktais kibiriukais 🤣

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Rajono_Dyleris parašė:

*keiksmai* jei kazkas tas 8min praziurejot permastykit gyvenima

Aprašyma paskatyk dar karta ačiū

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandų, Rajono_Dyleris parašė:

*keiksmai* jei kazkas tas 8min praziurejot permastykit gyvenima

visiskai pritariu kolegai,

prieš 2 valandų, Markis_Life parašė:

Aprašyma paskatyk dar karta ačiū

jei nesugebi jokios kritikos priimt ir pripazint, kad tavo video verti shudo tai nebekurk tixliai

• Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Geras vidosas. Balso pakeitimas, tai legendinis. Spaudziu melyna obuoly

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Va taip va nu jai jums tikrai nepatinka mano veikla serveryje tai kam aš išties stengiuos darau kažka, stengiuos sukurt šioki toki atitrukima nuo kasdienybės nuo rutinos. Darau laidas per radija ir visa kita... Bet jau jaučiuos visiškai sumaltas su š nes yra ponu kurie i viska žiuri labai rimtai ir ju smegenėlės neišneša jog tai tik promogos tikslu nu taip man patinka improvizuot man patinka vis kažka darau išnaudoju neturėjima ka vekt ir darau libdau stengiuos. Bet jai ponai kurie nusivyle gyvenimu ir žiuri i pasauli per savo juodus akinius ir nori jog viskas būtu pagal juos tebunie galiu viska mest ir neždintis iš čia sekmadieni atsisveikinsim ir vsio paskutinei laidoi mano... Radijas liks justas ten ir kiti darys ka dare tik aš čiuju dinksiu, galvojau ateisim visi bus draugiški smagei leisim laika ir visa kita nu bet life is life.... 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandų, Markis_Life parašė:

Va taip va nu jai jums tikrai nepatinka mano veikla serveryje tai kam aš išties stengiuos darau kažka, stengiuos sukurt šioki toki atitrukima nuo kasdienybės nuo rutinos. Darau laidas per radija ir visa kita... Bet jau jaučiuos visiškai sumaltas su š nes yra ponu kurie i viska žiuri labai rimtai ir ju smegenėlės neišneša jog tai tik promogos tikslu nu taip man patinka improvizuot man patinka vis kažka darau išnaudoju neturėjima ka vekt ir darau libdau stengiuos. Bet jai ponai kurie nusivyle gyvenimu ir žiuri i pasauli per savo juodus akinius ir nori jog viskas būtu pagal juos tebunie galiu viska mest ir neždintis iš čia sekmadieni atsisveikinsim ir vsio paskutinei laidoi mano... Radijas liks justas ten ir kiti darys ka dare tik aš čiuju dinksiu, galvojau ateisim visi bus draugiški smagei leisim laika ir visa kita nu bet life is life.... 

o tobulet ponas nenorite savo kuryboje? jei zadi kritikos nepriimt, tai pasiruosk atlaikyt paprasta hate

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 7 valandų, Markis_Life parašė:

Kituose projektuose draugiski zmones o cia puse serverio labai nedraugiski :c

• Patinka 2
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

jei cia jus izvelget kazka idomaus pasakykit ir man, nes as cia vienas atsilikes tikriausiai..

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.