Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Grizliuks_Pocius

Ppk Svempeliui_dry

Recommended Posts

Taip, padariau /to pas kolegą į kalėjimą kuriame buvo labai didelis veiksmas ir daug žmonių, kad galėčiau padėt jį numašlint, so what?

Pilnai pritarčiau tada, kai tai būtų daroma piktybiškai, t. y. siekiant kažkam pakenkt. Mano atveju buvo skubiai reikalinga pagalba kalėjime, nes buvo daug maišto, todėl ir padariau /to pas kolegą, kad galėčiau atlikt savo darbą. https://streamable.com/fahzkl

Redaguota . Redagavo Samperis_Dry
  • Cha Cha 6
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

25 minutes ago, Samperis_Dry parašė:

Taip, padariau /to pas kolegą į kalėjimą kuriame buvo labai didelis veiksmas ir daug žmonių, kad galėčiau padėt jį numašlint, so what?

Pilnai pritarčiau tada, kai tai būtų daroma piktybiškai, t. y. siekiant kažkam pakenkt. Mano atveju buvo skubiai reikalinga pagalba kalėjime, nes buvo daug maišto, todėl ir padariau /to pas kolegą, kad galėčiau atlikt savo darbą. https://streamable.com/fahzkl

Siaip man neidomu ziuret kaip tu saudai bet jei taip galima tai nzn....

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, Grizliuks_Pocius parašė:

Siaip man neidomu ziuret kaip tu saudai bet jei taip galima tai nzn....

Įkėliau video aiškesniam vaizdui, kad nieko neprisigalvoju ir rodau kaip yra, nieko neslėpiu. Tikrai nekilo mintis, jog darau blogai, kad pas kolegą į kalėjimą padarau /to maištui numalšinti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Įsikišiu pats nes pas mane to darė. Tai visa situacija buvo kai mes šaudėmes a51 ir buvo daug maištautoju samperis norėjo daryti pas mane to nes sake kad sustot o aš nenorėjau gaišti laiko tai ne sustojau ir nuvažiavęs į kalejimą jis to padarė

• Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandų, Black_Tomy parašė:

Įsikišiu pats nes pas mane to darė. Tai visa situacija buvo kai mes šaudėmes a51 ir buvo daug maištautoju samperis norėjo daryti pas mane to nes sake kad sustot o aš nenorėjau gaišti laiko tai ne sustojau ir nuvažiavęs į kalejimą jis to padarė

Krc dar tau negana free postint visur kisi ta savo nosi kur jos net nereikia

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.