Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Deshawn_Wilson

Prisistatau Deshawn_Wilson !

Recommended Posts

1. ūsų vardas realybėje: Laurynas
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Deshawn_Wilson
  3. Jūsų pravardė (nebūtina): Na, artimiausi draugai vadina tupaku , nes labai daug klausau 2paco dainų ir daugelį jo žodžių naudoju realybėje, o šiaip dažniausiai draugai vadina tiesiog Lauriu 😂
  4. Miestas, kuriame jus gyvenate: Kaunas
  5. Amžius, gimimo data: 20, 2001-12-25
  6. Pagrindiniai charakterio bruožai: Mano charakteris turi didelį supratingumą, labai didelį nuoširdumą bei ne ką mažesnį linksmumą
  7. Kiek laiko žaidžiate SA:MP?: Apie 8 metus
  8. Kada pradėjote žaisti RLS projekte bei kaip jį atradote?: Ilgoka realiai istorija, tačiau 2014 metų pabaigoje žaidžiau žaidimą Football Superstars, o ten žaisdamas vienas rungtynes netikėtai pakliuvau į komandą kartu su@Tomas_Shanaisu kuriuo ir susipažinom, pradėjom kalbėt apie įvairias aktualijas, o ilgai netrukus užėjo kalba ir apie sampą. Kodėl netikėtai? Netikėtai todėl, nes žaisdamas tą žaidimą apie du metus nebuvau sutikęs nė vieno lietuvio. Tomas parekomendavo RLS serverį, į kurį ir persikelėm žaisti tą patį vakarą. Nuo 2014-11-14 esu jau šio serverio dalis, o kas labai džiugina, tai kad nuo to laiko nebuvau žaidęs jokiuose kituose projektuose, ką galima taipogi pridėti prie mano asmenybės, jog aš esu lojalus žmogutis 😅
  9. Jūsų pomėgiai ir hobiai: Mėgstu bėgiojimą, domiuosi daugeliu sporto šakų, kasdien perverčiu kone visus sportas.lt straipsnius. Taipogi domiuosi muzika, pats pagroju gitara, nors dainuot nemoku, kad ir lankiau chorą vaikystėje, bet iš esmės tas mokėjimas groti instrumentais realiai man atperka nemokėjimą dainuoti 😂 Moku dar groti skudučiais bei dudele. Prie pomėgių ir hobių galėčiau pridurti, jog labai patinka keliauti, pamatyti kažką naujo, nematyto. Mėgstu vadinamą explorinimą apleistų vietų, esu aplankęs ne vieną apleistą dvarą, bunkerį, kas galbūt kitiem atrodo kvaila, tačiau man tai yra šioka tokia patirtis ir baimės jausmo mažinimas
  10. Kuo užsiimate laisvalaikiu?: Bėgioju, leidžiu laiką tripuose įvairiuose su draugais, mėgstu late night pasisedėjimus, pokalbius prie kavos puodelio.
  11. Kokius filmus/serialus mėgstate žiūrėti?: Pastaruoju metu labai mažai jų žiūriu, tačiau mėgstamiausi filmai ar serialai yra siaubo arba mistiniai. Žiūriu labai daug dokumentimos apie senasias civilizacijas, kas buvo prieš labai daug metų. Vienu žodžiu, patinka istorija.
  12. Kokios muzikos klausotės?: Daug klausau old schoolinio repo (Notorious B.I.G, 2pac, Eazy-e). Lietuvos muzikoje pagrinde klausau SEL, kurio realiai visas dainas kone žinau atmintinai. Be viso šito, klausau įvairių deep houso mixų, kas tik glosto auseles, bet juos pagrinde klausau mašinoje vakarais, naktimis, arba tiesiog per ilgesnius tripus kažkur.
  13. Ar turite brolių, seserų, ar gerai su jais sutariate?: Turiu pusantrų metų vyresnį brolį, su kuriuo galbūt nesutariam idealiai kasdieniniame gyvenime, tačiau visada pasiryžę vienas kitam ištiesti pagalbos ranką. Mano brolis yra labiau talentinga persona moksluose, o aš mažiau talentingas, tačiau sunkiai dirbantis žmogus. Brolis nuo pat pirmų klasių buvo pirmūnas, nors namie tikrai neleisdavo daug laiko prie pamokų. Lygiai tas pats buvo ir vyresnėse klasėse, kadangi tikrai atrodo tiek pat laiko praleisdavom namuose, jis žiūrėdavo serialus ar filmus, o aš daug laiko leisdavau prie pamokų, tačiau jo pažymiai būdavo trigubai geresni nei mano. Brolis nuo mažens man padėdavo moksluose, yra kelis kartus užstojęs darželio laikais, kadangi labai mėgdavau iškelti konfliktus su kitais vaikais :D Aš broliui labiau padedu buityje, o šiuo metu karts nuo karto pamokinu važiuoti, kadangi laikosi teises, likęs valstybinis egzaminas
  14. Ar auginate kokį nors augintinį?: Turiu mini jorkšyro terjero šuniuką, kuriam jau sekančiais metais sueis jubiliejinis dešimtukas. Šiaip su šeima pastoviai užmirštam paminėti jo gimtadienį, tai nusistatėm, jog dešimties metų sukaktį tikrai paminėsim su trenksmu 😁 Ta proga šuniuko foto : https://imgur.com/a/jGkjpUm
  15. Gal turite kokių nors išskirtinių bruožų, kuriais galėtumėte pasigirti? Kokie jie?: Nemanau ar tai galėčiau vadinti kaip išskirtinį bruožą, kadangi manau visi žmonės turi būti tokie, bet esu labai geros širdies žmogus, ko palinkėčiau kitiem kuo daugiau, kadangi žmogiškumą ir nuoširdumą pasaulis praradęs yra jau seniai yra
  16. Kokie šiuo metu yra jūsų tikslai gyvenime, kokie jūsų prioritetai ir ko siekiate?: Šiuo metu pagrindinis tikslas yra užsidirbti per ateinančius metus pinigų, o ateinančią vasarą bandyti atrestauruoti amžinatilsi prosenelio žyguliuką, kuris stovi garaže jau gal 5 metai, kuriuo niekas nesirūpina. Planuoju atstatyti jį į originalų žyguliuką, uždėti retro numerius, o paskui automobilį nuomoti įvairiomis šventėmis. Tolimesni tikslai yra užsibaigti kažkaip komunikacijos studijas ir sieti gyvenimą su žurnalistika, tačiau žurnalistika norėčiau užsiimti užsienyje, todėl savarankiškai plečiu žinias rusų bei ispanų kalbose.
  17. Papildomas laukelis jūsų prisistatymui (jame galite ką nors pridurti, kas nebuvo paminėta, tačiau nebūtina): Viskas kas šovė į galvą rašant prisistatymą paminėjau aukščiau, o dėl papildomų klausimų ar šiaip noro pabendraut galite susisiekti ;) 
  18. Jūsų nuotrauka (privaloma)https://imgur.com/a/BcX7Ko6

• Patinka 11

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Malonu susipažinti! Sėkmės ir sveikinimai gimtadienio proga!😀

Redaguota . Redagavo Rimis_Kent
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Malonu, kad po tiek laiko prisistatei ir su gimtadieniu 🥳🥳🥳

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O bratuha, galvojau jau viska žinau apie tave bet dabar pamačiau kad ne. Gražuolė vasara esi ilgai pažystami tai nemanau, kad čia reik sveikint ir linkėt sekmės šiam serverį nes jau ja pasiekes esi .Bet bratuha laikai tvirta ir su šventėm <3 Ir nepripisk tu tiek šende ir gimtadienis ir kalėdos beleka seniukas <3

Redaguota . Redagavo The_Misterius

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, The_Misterius parašė:

O bratuha, galvojau jau viska žinau apie tave bet dabar pamačiau kad ne. Gražuolė vasara esi ilgai pažystami tai nemanau, kad čia reik sveikint ir linkėt sekmės šiam serverį nes jau ja pasiekes esi .Bet bratuha laikai tvirta ir su šventėm <3 Ir nepripisk tu tiek šende ir gimtadienis ir kalėdos beleka seniukas <3

Uždėsiu po limito jau dėkingumo repą 😂 Nu vaa, sužinojai kažką daugiau, galvojau pats laikas prisistatymą parašyt, kad ir po kiek metų. Žinai, dabar jau galiu nemeluot apie savo amžių, vyresnis atrodau nei ankščiau, dėl to gal čia ir tą prisistatymą mažiau streso rašyt, subrendau :D Laukiaam dabar tavo prisistatymo, drauguži <3

Dėl sėkmės tai šitame serveryje gal ją ir pasiekiau kiek norėjau, todėl ir leavinęs buvau, bet dabar motyvcijai sukilus norisi tos sėkmės daugiau nei turėjau. Žiūrėsim kaip čia kas bus ir įvyks😂

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

43 minutes ago, Deshawn_Wilson parašė:

Uždėsiu po limito jau dėkingumo repą 😂 Nu vaa, sužinojai kažką daugiau, galvojau pats laikas prisistatymą parašyt, kad ir po kiek metų. Žinai, dabar jau galiu nemeluot apie savo amžių, vyresnis atrodau nei ankščiau, dėl to gal čia ir tą prisistatymą mažiau streso rašyt, subrendau :D Laukiaam dabar tavo prisistatymo, drauguži <3

Dėl sėkmės tai šitame serveryje gal ją ir pasiekiau kiek norėjau, todėl ir leavinęs buvau, bet dabar motyvcijai sukilus norisi tos sėkmės daugiau nei turėjau. Žiūrėsim kaip čia kas bus ir įvyks😂

O taip seni daba žinau viską apie tave nebemolosi tikrai metų ;DDD. 

Mano pristatymo sulauksi sulauksi seniuk dėl tavės įkėlsiu :D   

Sekmės niekad nėra per daug lauksim tavęs valdžioje <3 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.