Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_Cius

Peikiu @Deika_Uzispyres

Recommended Posts

Visu pirma jeigu butu veiksmas nebutum saudes i mane is oro, suprantu kad norejai i kaju saudyti bet as jau ji buvau surakines ir tu tai matai visiskai akivaiziai, norejau vezti i jaila bet pradejai saudyti i kaju i masina, as atgal atsigindamas, ir dar sakei kad pirmas pradejau negeda meluot? prasom irodymai https://www.dropbox.com/scl/fi/9086jwrwb77o9yeuyc73m/2023-12-15-19-04-15.mkv?rlkey=v2k8ioneitgmulzmf277c03qz&dl=0 - https://www.dropbox.com/scl/fi/w8d39dv6bpml6bkfywy9e/2023-12-15-18-55-18_Trim.mp4?rlkey=z96u4809pvq13la5348b5hc2o&dl=0 ir + mano laika gaisiniai.

Redaguota . Redagavo Deika_Uzsispyres

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

15.Įtarimą už šaudymą mieste galima skirti tik tuo atveju, jeigu žaidėjas į civilius ar policiją mieste šaudo iš važiuojančio automobilio arba nuo jo stogo.

Pažeista itin svarbi taisyklė iš Deivio pusės, o dėl to ar jis tave surakino veiksmo metu nematau tavo įrodymuose, parašyti bet kas gali kad tipo veiksmas paleisk, bet vistiek ligoninėj neturėjo tau teisės sudėti įtarimo lygio kadangi, tu vistiek sutikai išeiti.

Dėl šiu pareigūnų užpuolimo turėjo būti sudėti ita už užpuolima, ginklo demonctravima viešoje vietoje, bei atimta gun lic, Kajui turėjo būti skirta bauda už civilio užpuolima bei ginklo demonstravima.

Sprendimas - Kadangi tikrai yra rimti pažeidimai, ir Deivio įrodymuose trūksta medžiagos kad kažkas šaudytu iš mašinos, ar būtų užpulti civiliai

Turėčiau šalinti ši pareigūną nuo pareigų, bet skiriu du įspėjimus bei turės rimta pokalbį su manimi, pasikartojus bus nušalintas nuo pareigų bei bus įrašytas į teisėsaugos blist.

Jeigu manai kad mano sprendimas gali ji apskūsti DP nariams.

Pataisau, pasirodo jau turėjo viena įspėjima tad buvo nušalintas nuo pareigų.

Rakink tema. @Samperis_Dry

Redaguota . Redagavo Deimantas_Hip

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.