Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Mindaugas_Richards

Pristatau Mindaugas_Richards

Recommended Posts

Sveiki! Aš – Mindaugas, 18-metis vaikinas iš mažo, bet jaukaus Lietuvos miesto - Visagino. Nors mano gimtinė nėra didelė, tačiau būtent šiame žaidime prasidėjo mano kelionė – tiek realybėje, tiek virtualiame pasaulyje.

SAMP atradau dar vaikystėje – broliui parodžius šį žaidimą, jis tapo neatsiejama mano laisvalaikio dalimi. Kiekviena diena buvo kupina naujų įspūdžių, bendravimo su žmonėmis, pirmųjų virtualių iššūkių ir pergalių. Laikui bėgant, SAMP tapo ne tik pramoga, bet ir vieta, kurioje formavosi mano charakteris, bendravimo įgūdžiai ir gebėjimas priimti sprendimus. Nors tam tikru metu buvau padaręs pauzę, šiandien vėl grįžau – ne tik tam, kad prisiminčiau vaikystės dienas, bet ir tam, kad paįvairinčiau ne tik savo, bet ir kitų kasdienybę.

Tačiau mano gyvenimas – tai ne tik žaidimai. Per šiuos nugyventus savo trumpo gyvenimo metus išbandžiau daugybę dalykų, kurie mane formavo kaip asmenybę. Muzika visada buvo šalia – baigiau muzikos mokyklą, ten dalyvavau daugybėje konkursų, nemažai užimtų ir prizinių vietų, o dainavimas liko viena iš veiklų, be kurių savęs neįsivaizduoju iki šiol. Būtent muzikoje bei teatro veikloje radau galimybę išreikšti emocijas, mintis ir sukurti ryšį su žmonėmis. Tačiau to nepakako – išbandžiau įvairias sporto šakas, kurių kiekviena įnešė į mano gyvenimą disciplinos ir atkaklumo. Be to, aktyviai įsitraukiau į savanorystę, kuri leido pamatyti pasaulį kitomis akimis, suprasti žmonių problemas ir prisidėti prie jų sprendimo.

Šiandien viena svarbiausių mano veiklų yra Jaunųjų Šaulių organizacija, kurioje atlieku svarbų vaidmenį dirbdamas tiek su jaunimu, tiek su suaugusiais. Tai ne tik organizacija – tai gyvenimo būdas, reikalaujantis disciplinos, pasitikėjimo savimi ir noro nuolat tobulėti. Šioje veikloje atradau stiprią bendruomenę, žmones, kuriais galiu pasitikėti, ir galimybę augti kaip lyderis.

Sugrįžęs į SAMP, supratau, kad noriu čia atnešti kažką daugiau nei vien tik žaidimą. Man tai – vieta, kurioje galiu bendrauti, dalintis patirtimi, kurti naujas istorijas ir padėti kitiems atrasti džiaugsmą tame, ką daro. Noriu įkvėpti kitus būti savimi, nebijoti eksperimentuoti, klysti ir mokytis iš savo patirties.

Tad jei esi čia ir skaitai šį pristatymą – sveikas atvykęs! Kviečiu tave tapti dalimi šios kelionės, kartu patirti nuotykius, diskutuoti, juoktis ir tiesiog mėgautis tuo, ką darome. Gyvenimas per trumpas, kad jį leistume nuobodžiai – tad padarykime jį įdomų!

Na ir jeigu įdomų, štai keletas nuotraukų: Čia ir Štai čia

Redaguota . Redagavo Mindaugas_Richards
  • Patinka 8
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas, labai malonu susipažint ir truputį daugiau sužinot apie tavę. :)

Redaguota . Redagavo Invision_Power

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.