Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Makaras_Corleone

Makarov laikraštis Nr. 1 (trumpai pabandymui).

Recommended Posts

news-icon.JPG

Apžvelgiame įvykius ir įvairius pakeitimus bei pamąstymus.

Šiame leidinyje „Makarov Nr. 1“ apžvelgsime praėjusius, artėjančius serverio įvykius, taip pat įvairius pamąstymus ir diskusijas.

 

  • Sėkmingai praėjęs serverio gimtadienis davė rezultatų:

2013.05.11 sekmadienį vykęs gimtadienis davė nemažai rezultatų. Kokių? Pasiekėme net 178 žaidėjų rekordą. Per vykusi gimtadienį dalyvavo ir sugrįžo nemažai žaidėjų - senbuvių, naujų veidų. Per gimtadienį iš administracijos buvo gauta 20 milijonų litų ir 18'000 kreditų. Taip pat buvo dalinami skinai, vip, administratoriai. Senbuviai buvo pagerbti vilomis turtuoliu kvartale - VineWood.

 

35304790b6f0689ad062454b52297ac4533.png

 

  • Direktorių priežiūros, kontrolės tarybos padėtis ir artėjančios permainos:

Kadangi artėja vasara - geriausias sezonas, per kurį tikrai rečiau norisi pasėdėti prie kompiuterio, tarybą, jos pirmininkas viską supranta ir bandys įvesti palankesnę tvarką direktoriams jų pavaduotojams. Kadangi Ignas_Omny palieka serverį vasarai, teks ieškoti naujo tarybos nario. Kaip vyks procesas? Kadangi sugalvotas naujas rinkimų metodas viskas vyks kitokia tvarka - galės pretenduoti visi. Bus sukurta nauja tema direktorių skiltyje kurioje bus papildoma informacija dėl rinkimų. Kalbant plačiau - reikės siųsti motyvacinius laiškus į asmeninę žinute Makaras_Corleone.

 

178b6d33467c612bae1cce332affa679737.png

 

  • Pagrindinio puslapio pakeitimas, visa tiesa apie tai:

Kaip matote http://pagrindinis.rls.lt pasirodė naujas šablonas. Viskas atrodo unikalu, bet nesuklyskite - kūrėjai naudoja php fusion varikliuką kuris palengvins puslapio funkcionavimą jiems, bet gadins reputacija mums, serveriui. Kitas pastebėjimas jog šablonas yra prastas, nepritaikytas ir netinkantis tokiam serveriui. Manau kūrėjai tikrai nepasistengė ir parodė savo nedarbo vaisių. Tokia mano kaip redaktoriaus nuomonė. Kadangi php fusion varikliukas iki šiol yra pažeidžiamas tai daro rizika jog į jį gali įsilaužti, bet manau nuo to administracija bus apsisaugojusi. Tai tiek pamąstymu šia tema.

 

  • Situacija serveryje, dabartinis gyvenimas tokioje ekonomikos sistemoje:

Šia tema buvo nemažai diskusijų su Deividas_Auhju ir Dovydas_Skrudžas. Manau jog dabartinė ekonominė sistema yra labai prasta, klesti nedarbas ir korupcija - pinigų švaistymas. Kas keisčiausia administracija kol kas nesiruošia to keisti.  Nėra jokios galimybės naujokams prasimušti, todėl neprasimušę jie palieka serverį ir pas mus lankosi iki 70~80 žaidėjų  - naujokai uždirba 10~20lt/min o patyrę iki 400lt/min kur lygybė ir lygiavertis pinigų prioritetas? Nėra. Kaip tai ištaisyti? Paprasta. Padaryti minimalius atlyginimus visiems už tam tikrą laiką pvz. dieną. Jei tai netenkina direktoriams gali būti skiriamas maksimalus biudžetas išmokoms, jis juos galėtų skirstyti pagal rang'us.

 

20177c7ad251a7c71858f36c2cab72a5758.png

 

Dėkoju, kad skaitėte. Tai buvo pirmasis, trumpas „Makarov Nr. 1“ laikraščio leidinys. Visi kuriems patiko ir suteikė nors kiek informacijos pagerbkite šį leidinį +rep. Taip suprasiu jog laukiate dar ir daug stambesnių aprašymų, geresnių nei šio laikraščio pirmtako.

  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Man tas pagrindinis puslapis visai gražiai atrodo... O laikraštis tai geras, visai patiko

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Neblogas, nors aptikau vieną stiliaus klaidą, bet ji smulki. Na šis laikraštis gražiai sudarytas, priderintas ir pnš., bet buvo ir trūkumų, bet informacija pateikta sklandžiai ir aiškiai, taip pat informacija buvo gan svarbi, dėl to +REP. Sėkmės kuriant tolimesnius laikraštukus, šitą tikrai užskaitau.

 

Dėl korupcijos, tai kiekvienas gali prasimušti normaliai. Aš irgi prasimušau po biškį, stengiausi, nestūmiau dūros, kai nusipirkau administratorių, stengiausi dėl darbuotojų, niekada nebuvau griežtas, nes buvau protingas ir man to nelabai prireikė. Tai va, tu esi administracija (4lvl.) ir tu galėtum pradėti ką nors keisti, tik reikia priimti protingus sprendimus.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


  • Dabar skaito   0 nariai

    • Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Andrius_Crazy 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.