Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Keny_Spec

RLS SAVAITĖ

Recommended Posts

002c354ab4477fcfa2319e96262d8a82717.JPG

 

Kriminalai

  • Tpdrag zonoje įvyko kraupi avarija.

 

RLS SAVAITĖ duomenimis Zalgirio_Best vairuojamoje mašinoje sedėjo nepažystamas žmogus kuris pasiprašė būti "pavežiojamas"-Dovis_Electro, o Igno_Thor mašinoje sedėjo jo geras draugas-Domas_Pwn. Dovis_Electro, Pingvis_Gang bei Domas_Pwn žuvo vietoje, o abu vairuotojai(red. Zalgiris_Best ir Ignas_Thor) atsipirko tik menkomis mėlynėmis bei lengvais kūno nubrozdinimais. Pakalbinus SanFierro policijos direktoriu, Franky_Lord, paaiškėjo, kad jaunuolis Zalgiris_Best buvo nepirmą kartą teistas už greičio viršijimą, KET taisyklių pažeidimą, buvo praradęs vairuotojo pažymėjimą, kurį turėjo atgauti tik po 3mėnesių. Ignas_Thor policininko teigimu niekada nebuvo prasikaltęs ir apie jį informacijos daugiau neturime. 

3322aeefefd68ab7b9d28af177f376c1481.jpgAvarijos metu.

f74e0428ca2fbfa1507142e8826522f9754.jpg

Kalbintas policijos direktorius-Franky_Lord

 

Aktualijos

  • Renkamas naujasis Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktorius

 

Kadangi Tolimųjų Reisų Vairuotojų(toliau TRV) direktorius Adomas_Gfx atsisakė posto yra renkamas naujas, toks pat puikus direktorius. Direktorių renka DPKT narys Ignas_Omny, pildymui amžiaus cenzo nėra, bet reikia žinoti tai, kad direktorius yra tikrai labai sudėtingas, ir būti gerai apsisprendus. Pildyti galite iki liepos 7dienos 18valandos

 

  • Degalinėse sparčiai brangsta kuras.

Kiek RLS SAVAITĖ korespondentams pavyko sužinoti, tai vyksta dėl to, kad abi SanFierro miesto degalines nupirko Armis_Txx ir abejose visų rūšių degalų kainas "sukėlė" po 9litus. Negana to, kad ir taip brangus kuras, bet dar ir tai, kad degalinėse jo papraščiausiai nėra. Kadangi TRV direktoriaus nėra, tai ir nėra žmonių kurie veštų kurą į degalines. RLS valdžia teigė, kad šią bėdas bandys kuo skubiau išspresti. 

e8732d78ea7e6400bd71b6bd100fe86c322.jpg

Kainos UAB "Lukoil Baltija" degalinėje

 

  • Sukurta Rls.lt serverio žaidėjų gimtadienio tema.

Šios temos iniciatorius Domas_Nasa-ballas gaujos direktorius. Jam mintis sukurti tokią temą šovė, kai sužinojo, jog vakar buvo gerbiamo serverio žaidėjo, Justo_Bennasi gimtadienis. Norėdamis pamatyti rls.lt serverio žaidėjų gimtadienius apsilankykite šioje temoje: http://forumas.rls.lt/index.php?/topic/19486-rlslt-serverio-%C5%BEaidej%C5%B3-gimtadieniai/page-2#entry183211 , o norėdami, kad ir jūsų gimtadienis ten atsirastų, dar ir užpildykite anketą.

 

  • Dovydo_Skrūdžo teigimu, padaugėjo geraširdžių žaidėjų.

Trečiadienio vakarą, serverio pagrindinis administratorius Dovydas_Skrūdžas atnaujino savo būsenos pranešimą kuriame parašė, kad padaugėjo geraširžių žaidėjų. Jis tai nusprendė dėl to, kad tikrindamas administratorių papeikimus, rado nemažai temų, kuriose atsiimti kaltinimai, nes administratoriai atsiprašė. Džiaugiamės dėl to, ir norime, kad tokių gerų žaidėjų dar labiau padaugėtų.

 

  • Labai stipriai pabrango sportines "Elegy" bei "Sultan" mašinos

Serveryje labai pabrango sportinės "Elegy" bei "Sultan" mašinos, tai įvyko todėl, kad automobilių salone, šių mašinų jau ilgą laiką nebėra ir neaišku kada dabar jos atsiras. Šiuo metu labai akivaizdžiai matosi, kaip per "vip'ų" pokalbius rašomi skelbimai, kad perkamos "Sultan" ir "Elegy" mašinos ir mokama net iki 500tūkstančių RLS valiutos. Daugiau informacijos RLS SAVAITĖ korespondentams gauti neišėjo.


Nelaimės

  • Paskendo Domas_Pwn

Penktadienio rytą, paskendo serverio žaidėjas Domas_Pwn, jis iš SanFierro miesto išėjo pasivaikščioti ir net nukako iki LosSantos miesto paplūdimio, vaizo kamerų užfiksuotais duomenis supratome, kad jis nuėjo ant tilto, o kadangi tiltas buvo avarinės būklės ir gale supuvusios lentos, jam užlipos jos ir sulūžo, o žaidėjas įkrito į vandenį. Dėja, Domas plaukti nemokėjo.(RLS SAVAITEI gauti filmuotos medžiagos neišėjo, bet gavome vieną nuotrauką, jau paskendusio Domo)

91e954c63403ecb66106e6a3adfb661141.jpg

Paskendęs Domas_Pwn

 

  • Dėl nelaimingos meilės nusižudė Pingvis_Gang

Penktadienio rytą, apie 11:30 nuo skardžio, esančio netoli /tpdrift zonos nušoko Pingvis_Gang, pakalbėjus su jo žmoną, buvo aišku, kad jiedu susipyko, ir išsiskyrė. Pingvis tikriausiai neiškentė sielvarto ir nusižudė. Našlaičiais liko 2vaikai.

766048860ad2b0e3d9c5c737e8ab54fd875.jpg

Dėl nelaimingos meilės nusižudė Pingvis_Gang

 

  • Pavogtas Laimis_Zenkasdraugs turtas

Antradienio dieną, visi nuliūdo sužinoję, jog serverį palieka Laimis_Zenkasdraugs, bet visiems nors kiek nuotaika praskaidrino, kad jis dalino savo turtą. Buvo išdalinta mašinos, vilos, nemažai pinigų. Tos pačios dienos vakarą paaiškėjo, jos ten nebuvo tikrasis Laimis, tai jo "nuhackintas" žaidėjas. Visi kurie iš Laimio gavo dovanas turėjo jas atiduoti. Jei Jūs taip pat gavote iš Laimio kokių dovanų ir jų dar neatidavėte tai padaryti galite užpildę anketą šioje temoje: http://forumas.rls.lt/index.php?/topic/19457-d%C4%97l-l-z-nuhackingo-acc/#entry182043 

RLS SAVAITĖ redakcija perspėja: Dabar yra labai padaugėjusių, žaidėjų vagysčių, kad taip neatsitiktų patariame susigalvoti sunkų slaptažodį, užsidėti IP apsaugą, priregistruoti savo elektroninį paštą

 

  • Pėsčiajį nutrenkė galinga mašina

Penktadienio dieną, visai netoli stoties, buvo partrenktas Bmw_Bumer, pirminiais duomenis su mašina Ford Mustang lėkęs Lukelis_Shaco nesuvaldę, transporto priemonės ir trenkėsi į išėjusį pasivaikščioti Bmw_Bumer. Nukentėjusysis mirė iškarto. Tiriama ar Lukelis buvo blaivus.

3ad8f2e5a147516e3f9b0765eb680b1b828.jpg
Foto kamera užfiksuotas incidentas

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Noriu padėkoti šiems žmonėms:                                                      

Malvinas_Mafija

Lukelis_Shaco     

Bmw_Bumer

Pingvis_Gang

Domas_Pwn

Franky_Lord

Armis_Txx

Zalgiris_Best

Dovis_Electro
Ignas_Thor

Tony_Cannabi

Ignas_Omny

 

Dėl reklamos užsakymo kreiptis į AŽ

 

Patiko? +rep!

  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Gerai ir stipriai atrodantis laikraštis. Kai pranešei, kad darysi laikraštį, galvojau, kad nieko mandro nebus.. na bet tikrai nustebinai. +REP be kalbų ir kurk toliau, manau gausis dar geriau ir idomiau. :)

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


  • Dabar skaito   0 nariai

    • Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Matas_Matt 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.