Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

Lukas_Cola - Biografija

Recommended Posts

1 skyrius "Atsiradimas"

Viskas prasidejo 2012 metu vasara. Mano pusbrolis Malvinas_Mafija pasiule ateiti apsilankyti sa-mp serveryje pavadinimu RLS. Is pradziu as mane nelabai ir trauke, nes tuo metu losiau visiems manau zinantiems kaimeliuose. Na pa keliu valandu pokalbio sutikau su Simo pasiulymo apsilankyti tame RLS. Uzsiregistravau su vartotojo niku Lukas_Tunex. Uzsiregistraves mane is kart pribloske pats miesto centras. Vien todel, kad as nei karto tada nebuvau lankesis paciame San Fierro mieste. Dazniausiai as budavau kaimeliuose, Los Santos ir Las Venturas miestuose, bet San Fierro dar neteko pabuti. Vienu zodziu pasijutau kaip "Vienas namuose 2". Atvykes Simas prie centro pasieme mane su savo TAXI masina (jis tuo metu buvo man atrodo TAXI pavaduotojas) ir pradejo aprodineti miesta, darbus, pasakojo apie direktorius na vienu zodziu viska ka jis zinojo apie RLS jis man papasakojo.

Aprodinedamas man darbus prie musu prikibo FTB darbuotojas ir mums teko begti nuo jo, bet ilgai nebegome. Simui pavyko o mane ne. Pasodino i kalejima man atrodo dviem valandom ir sakau as Simui "by** b*! as tiek nesedesiu" ir isejau is RLS, bet musu pokalbis skype nesibaige. Ir toliau gryzau i kaimelius ten kur priklausiau. Bet neilgam...

2 skyrius "Naujas serverio veidas"

2013 metu kovo viduryje norejau kazkur tai kitur pazaisti, nes kaimeliai pradejo atsibosti. Vis gi prisiminiau Malvino pasiulyta projekta. Jam is karto paskambinau ir pasakiau jam:

"Ateinu zaisti pas tave!" ir pradejo jis susisiekti su visais kuriuos jis pazysta, tai butu Laimis_Zenkadraugs Elvis_Wow ir kiti kuriu nepamenu siuo metu niku. Emigracija uzpildziau ir po keliu valandu mane emigravo. Kita diena as jau SWAT'as. Dirbau menesi SWAT'u. Buciau tikrai ilgiau dirbes, bet Laimis pasiskelbe, kad palieka direktoriaus pareigas ir man teko ieskotis kito darbo. Laime, kad po keliu dienu Maycle_West tapo direktoriu SWAT'u tai as buvau atgal priimtas ir dirbau dvi savaites. Po dvieju savaiciu palikau SWAT'us ir uzmeciau aki i foruma, kad vyksta atranka i armijos generolo pareigas. Ir kodel gi neismeginus save naujuose pareigose? Tadas_Black rinko armijos generola, bet nelaimejau rinkimu ir nebuvau pakliuves i kandidatus. Na nieko... Kita karta pasiseks...

3 skyrius "Pirmasis direktorius, nauji išbandymai"

Praėjo mėnuo ir pasišalino Maycle_West iš direktoriaus pareigų. Nieko nelaukdamas pildžiau. Užpildęs buvau aktyvus serveryje nekreipiau dėmesio ar DPKT yra serveryje ar ne, svarbiausia dirbau savo darbą ir nesijaudau. Po kelių dienų paaiškėjo analizė į armiją. Direktoriu tapau aš. Už tai labai esu iki šiol Makaras_Corleone, Ignas_Omny ir Domantas_Nausėda už suteiktą šansą būti armijos generolu.

Na jei skaitėtė Daivaro analizę paskutinę dėl armijos generolo tai jo žodžiuose buvo tiesos. Aš kiek būdavau direktorius nei karto neišbūdavau minimalaus laiko. Tai pirmąjį kartą kai gavau armijos generolo pareigas pirmoji savaitė iš ties, buvo puiki. Galvojau, kad viskas bus "kirvis kaip per medi" supranti gi.. Bet neatlaikiau spaudimo ir palikau... Palikęs direktorių po kelių dienų palikau RLS. Bet ne forumą.

4 skyrius "Grįžimas. Nauji veidai-draugai"

Rugsėjo viduryje grįžau atgal. Malvinas susisiekė su iki šiol gerai pažystamu asmeniu Good_Beer. Jis tuomet buvo SWAT direktorius. Susiekęs su juo padarė mini atranką ir susipažinau ne tik su "Alučiu" bet ir su Kasparu_Meskenu, bei po kelių dienų atsiradusį Ass_Hole. Visi mes dirbome tame pačiame darbe. Po kelių savaičių Good_Beer man suteikė šansą pabūti SWAT'ų pavaduotoju. Pavaduotoju išbuvau savaitę, paskui mano kėdę užėmė Kasparas_Meškėnas. Atidirbau SWAT'uose vieną mėnesį, bet už tat surinkau virš 70,000 teisėsaugos patirties. Tai per 7-8 mėnesius surinkau 70k xp ir 200,000 patirties taškų. Kai kam tai atrodys labai mažai, bet man tai buvo šventė. Išėjęs iš SWAT'ų dirbau TAXI. Tuometinis direktorius buvo Edvis_Karate. Pas jį atidirbau savaitę. Per tą savaitę su sutikau Ass_Hole, bei Sniegių_Pukį. Sniegius kaip ir iki šiol padeda ne tik man, bet ir visiems. Na o dėl Ass_Hole... Jis pasakojo, kad ruošiasi imti The Ballas direktorių, na aš jį pilnai palaikiau. Po kelių dienų The Ballas bosu tapo Šikna ir kitą dieną jis man pasiūlė būti jo pavaduotoju. Na aš žinoma sutikau, bet aš nieko nenusimaniau su tom gaujom. išbuvau pavaduotoju 5 dienas, nes neatlaikiau spaudimo. Tada susisiekiau su Edviu, kad padarytu mini atranką į TAXI. Vėl grįžau pas dušmanus ir dirbau vėl visą savaitę...

5 skyrius "Bandymas atsisėsti ant direktoriaus kėdės"

2014 metų kovo mėnesį buvo paskelbta atranka armijos generolo kėdę. DPKT buvo Cooler_Master ir Sky_Line. Užpildęs dariau tą patį kaip ir praitais metais. Nekreipiau dėmesio ar DPKT yra serveryje ar ne, buvau aktyvus. 2014 kovo 26d. vakare Akropolyje nusprendžiau užeiti į RLS forumą, gal analizė yra. Vis dėl to prieš 45 minutes buvo parašyta analizė buvo ir direktoriu tapau aš. Dauguma toje analizėje sveikino mane su gimtadieniu, kai kas net rašė, kad puiki gimtadienio dovana, nors gimtadienis 27 dieną. Na tas nesvarbu buvo. Bet tikrai buvau laimingas ir buvau pasiruošęs atidirbti BENT vieną mėnesį. Vis dėl to... po trijų savaičių palikau pareigas, nes buvo kritinė situacija su mokykla, su mano pažymiais tai turėjau palikti pareigas nedelsiant... Nuvyliau ne tik DPKT, bet ir savim nusivyliau, kad nesilaikiau duoto žodžio... Liepos mėnesį išskridau į Ispaniją. Grįžęs iš jos po kelių dienų išvykau į sporto stovyklą Šventojoje. Šventojoje sutikau pažystamą Tpabą. Justai, jei skaitai, tai tikiuosi kitais metais pasirupinsi gėrimais :D

Na vienu žodžiu grįžęs iš stovyklos galvoju, kodėl gi nepameginus į SWAT direktorių? Juk gi atostogos yra dar minimalus laikas dvi savaitės, tai manau, kad bus laisvai čia. Tapęs SWAT direktoriu išbuvau nepilnas dvi savaitęs. Palikau direktorių, kai buvo likę vieną dieną iki dviejų savaičių. Ir vėl nuvyliau ne tik Cooler_Master ir Sky_Line bet ir Daivarą_Marvel... Ir aš tariau sau viskas... Užteks būti tuo direktoriu...

6 skyrius "GFX'eris? Cola pasikėlęs?"

Birželio pabaigoje Skrudžas per skype man pasiūlė būti projekto GFX'eriu. Aš sutikau. Po kelių dienų iš niekur nieko pradėjo visi ant manęs šokti, kad pasikėlęs esu. Išlikau savimi toks koks ir esu. Na gal ne visai :D. Vieną vakarą gal ir per daug sau leidau, su Ignų ir Tadu truputi buvome susipykę, kad net BAN davė Tadas, kad apsiraminčiau. Po kelių dienų mes susitaikėm ir vėl buvome sava chebra. Po SWAT direktoriaus palikimo, išėjau į Grove Street ir dirbau apie mėnesį. Dirbo visi beveik mano pažystami: Tadas, Ignas, Malvinas ir Justas_Bennasi. Žodžiu visi mes geriausiai sutardavome vienas su kitu, na bet žinoma Malvinas buvo kiek pasikeitęs. Ne taip kaip ankščiau. Jis buvo labai nusivylęs, kad negavo prižiūrėtojo ir aš dar prisimenu jo žodžius: "Aš žaidžiu ilgiau netu tu Lukai... Tu gauni viską, o ką aš? NIEKO" na šie jo žodžiai vertė mane susimastyti, negi aš jam sugadinau žaidimą? Gal manęs iš vis neturėjo būti? Gal turėjau visą tą laiką žaisti kaimeliuose ir būti moderatorius bent, nes gi kaimelius pradėjau žaisti nuo 2011 metų rugsėjo pradžios...

7 skyrius "Kas jeigu ne Cola?"

Aš, kaip ir kiekvienas paprastas žaidėjas esu. Neesu tas, kuris yra kažką gero padėjęs serveryje ar forume, neesu tas, kuris kažko čia turėtu nusipelnyti.

Bet žinau tą, kad vienam žaidėjui sugadinau, viską ko jis siekė per visus tuos metus, laukė, kol kažkas jį pastebės... Bet ne... Jis tik gauna direktorius, pavaduotojus, bet jam reikia daugiau. Bet pas jį yra draugai, kurie jam visada gali padėti... Tai, atleisk Malvinai, kad aš čia atsiradau... Jei ir visam laikui leavinčiau RLS aš vis tiek grįžčiau. Bet kiek girdėjau esi pasiskelbęs, kad leavinęs RLS ir dabar turi geresnes privilegijas kitur... Tai vienu žodžiu sorry. Jei manęs čia nebūtu tu jau senai man atrodo būtum RLS GFX'eris ir tikrai 110 procentų garantuoju, kad būtum daugiau nuveikęs, negu aš...

Dėkui, kad skaitėt...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nu jo Armanda visi senbuviai pamena, pirmoji CN dyrikė

Nežinau kad su Malvinu pusbratkiai esat, pusbroliai gfx'eriai :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias Aurimas_Šamp

Man irgi patikdavo tas Collinso balsas (riešutų prisikišęs į nosį kalbėdavo)  :wub:

:wub:  Kartingistas

Viska perskaičiau, įdomu. Rep po limito.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Niekur nebuvau paminetas. Fuck. :D Idomu buvo skaityt. ;)

nesiparink, kituose bloguose busi paminėtas ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveikas, Lukai. Blin, kaip smulkiai atsimeni tiek. Iš tikrųjų buvo įdomu susipažinti su Tavo atvykimo keliu į šį projektą. Mano manymu, pamačius Kalėdinį video, bei šį blog'ą , sakau, jog Tu turi kažką šilto savyje. Kur Tu tik kuri kažką, ten visur šilta, aišku būna. Smagiai skaitėsi. Šaunuolis!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Įdomus blog'as, perskaičiau visą. Iš dalies nuliūdino. Kodėl? Todėl, kad tu manei, jog kaltas esi tu, kad Malvinas negaudavo postų. Tačiau mano galva, taip nėra ir sėkmės siekiant direktoriaus, po kurio tu pirmą kartą DPKT nebenuvilsi. :))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.