Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tazas_Romero

„Kada isrinksi *darbo pavadinimas* drk??“

55 balsai

1. 1. Ar verta vargti?

• Nelabai
      37
    • Ne
      17

Recommended Posts

SIvq6DC.png

Sveiki, turbūt iš paveikslėlio supratot, kad šiandien bandysiu pašnekėti apie direktorių rinkimų analizes bei šiek tiek bendrai apie DPKT, kadangi rytoj (01.13) bus lygiai 2 mėnesiai, kaip aš priklausai DPK Tarybai.

Direktorių rinkimas ir analizės

Prieš pradedant, noriu patiesti pagrindą:

1. Taip, niekas neliepė man eiti į DPKT, tai tipo galit rašyt ("tai ko ejei i ta dpkt jei nepatink analizes rasit")
  2. Taip, niekas man neliepia rašyti ilgas analizes.
  3. Taip, rašyti ilgas analizės yra neprivaloma.
  4. Taip, ši problema egzistavo dar nuo "senų senovės", nesu kažkoks revoliucionerius šiuo klausimu.

Lyg ir viskas, dabar galim pradėt. Tai vis dėl to, galbūt manęs paklausit - „Tai kodėl rašai tas ilgas analizes?“ atsakymas paprastas: noriu padėti. Jeigu nueisim į seną gerą google aparatą ir parašysim žodį "Analizė", sena gera vikipedija mum atsakys, jog analizė tai „vieningas sistematinis tyrimas, kurio metu objektas arba subjektas skaidomas į atskiras dalis, o šios yra tiriamos, tvarkomos, rūšiuojamos.“. Jeigu išvertus tai iš neidomios biuriokratinės kalbos: daikto, dalyko ar dar kieno nors tyrimas, aprašymas. Tarkim, jūs galit parašyt obuolio analizę: koks jis apvalus, kaip gerai pjaustosi, kokios jis spalvos, kas jo viduje, kas valgoma, o kas ne, jo pliusius ir minusus ir panašiai. Kam skirtos analizės? Analizės skirtos tam, kad kiti, kurie neatliko analizės, galėtų suprasti jūsų tirto dalyko ar daikto charakteristiką, požymius ir panašiai. Jeigu kalbama apie rinkimų analizes: kad kiti bei patys kandidatai galėtų suprasti, ką daro blogai ir/ar gerai. IT'S THAT FUCKING SIMPLE. Savo analizėmis noriu jums padėti suprasti, ką vieni daro gerai ir ką kiti daro blogai, kad kitą kart pasitaisytų. Ar tai duoda rezultatų? Tikrai ne visiems. Pavyzdžiui, mūsų draugas Dovydas_Rasta jau koki 4 kartą nesugeba atsakyti į antrą testo klausimą, kuriame tiesiog reikia pridėti 20k patirties taškų prie reikalingo minimimo norint įsidarbinti į tam tikrą darbą (pvz, norint į medikus - 2k + 20k). Ir aš jam kokioje 4 analizėje tai rašau, bet jam ne motais. Kodėl? Nes jis, kaip ir 95 proc. žaidėjų, perskaito paskutinę, žaliai paryškintą eilutę. Kodėl aš ar Aivaras (Daivaras) turėčiau stengtis dėl 5 procentų žaidėjų?

Šiek tiek faktų

Kaip pavyzdį paimsiu šianakt savo paties parašytą analizę į Medikų direktoriaus postą. Ją rašiau maždaug pusantros valandos. Ką galėjau nuveikti per pusantros valandos?

• Pažiūrėti youtube prenumeratas.
  • Pakalbėti su draugu per skype.
  • Pažaisti kokį žaidimą.
  • Pasm**kyti.
  • Paskaityti knygą.

Taigi, parašęs analizę galvojau, ar verta ją atrakinti? Naiviai tikėjaus, kad žmonės komentuos protingai ir į temą (nevisi). Spėkit, koks pirmas komentaras buvo po mano analize? - http://www.part.lt/img/0ab492774abe52e0ef0ec15c047b5e6e721.png. Norėjau išrašyti įspėjimą, bet poto pagalvojau, kad būčiau šališkas, nes ne visus ir ne visada baudžiu už tokius pranešimus. Po tokio pranešimo išvis nebenori rašyt tų analizių, nes gi koks skirtumas? Ar 50 eilučių teksto, ar 1? Komentaras išliktų lygiai toks pats. Tai tiesiog demoralizuoja.

Pats tikrai žinau, kad pavyzdžiui, buvęs DPKT narys Las_Vegas įvardijo analizių rašymą kaip vieną iš priežasčių, kodėl jam nepatiko DPKT darbas. Spėju tikrai ne dėl to, kad jas reikia rašyti, o dėl to, kad beveik niekas nepaiso tų analizių turinio. Manyčiau, kad Tadui (Black) tai irgi turėjo šiek tiek įtakos. Aš pats jau beveik du mėnesius rašau tas ilgas analizes, bet nieko teigiamo neįžvelgiu.

Išvis, pastaruoju metu, DPKT nariai tapo vos ne kažkokiais pastumdėliais serveryje. Nepatinka naujas direktorius? Stumk ant DPKT, kad jie nemoka rinkti direktorių (aišku, nepaskaitęs analizės). Ką reikia daryti, kai DPKT narys ateina į serverį? Floodinti per /vc ar /c su žinutėmis "įsijunk telefa", "noriu blist isipirkt get mane", "telinkis pas mane" ir t.t. Kitaip tariant, vyrauja nepagarba, kurios nemanau, kad nei aš, nei Daivaras nenusipelnėm. Visiem atrodo, kad lengva būti tuo DPKT, kad tik parašyti pora analizių į savaitę ir viskas, o ir juose galima p**ti prota DPKT nariams už jų pasirinkimus, nes gi lengva jais būti.

Dar pastebėjau, jog kiti pastebi, kad aš su žmonėmis serveryje nebesisveikinu. Taip vyksta ne dėl to, kad aš "aceit pasikeles nes tapa dpkt", o būtent dėl aukščiau išvardintų priežasčių. Suprantu, kad RLS yra darbo liaudis ir jiems rūpi tik darbiniai reikalai, bet galėtų būt ir geriau. Iš dalies suprantu ir d0nt'ą, kuris seniau neskubėdavo ruošti atnaujinimų ar skaitytis su žmonėmis - kaip jūs su juo, taip ir jis su jumis. Jeigu sugebat tik verkti ir skūstis, tai jam neteikia jokios motyvacijos dirbti ir plėtoti projektą, nes jūs verkiat betiksliai ir labai primityviam lygyje. Jeigu bent didžioji dalis jūsų būtų argumentuota ir ryžtinga, galbūt atnaujinimai būtų pradėję plaukti ne per pastarąjį mėnesį, o ankščiau.

Ką toliau?

Sau prižadėjau, kad DPKT nariu būsiu ilgai. Tol, kol su laiku bus įvestos visos sistemos, kurias aš norėčiau pamatyti veikiant serveryje, bet sau ir jums nebegaliu prižadėti, kad stengsiuosi idėti darbo į analizes. Daugelis pagalvos, kad tai menkas nuostolis, ir greičiausiai jūs esat teisūs. Skirtumas tame, jog apžiūrėjas kitų projektų DPKT veiklą pamačiau, jog RLS DPKT tikrai yra vieni iš geriausių lietuvos samp serveriuose. Mūsų serveryje daugiau iš DPKT pusės idėta darbo, daugiau sistemų, daugiau orgazinuotumo, daugiau tvarkingumo, bet ar galima tą patį pasakyti apie žaidėjus? Atsakymą manau patys žinote :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Na, asmeniškai aš tai neskaitau analizių jeigu nedalyvauju jose, BET pvž į direktorių buvo rimtas kandidatas bet jis netapo, tada ir skaitau kodėl. Manau reiktų daryti kaip kažkiek ankščiau, trumpesnes analizes rašyti ir jeigu kas nori labiau detaliai sužinoti savo klaidas ar pnš. tegul rašo į A.Ž. (mano nuomonė..)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

eik tu pise nortena maltec ira xD

Dėl analizių aš skaitau tik tada, kai pildo koks nors pažįstamas/draugas ir vsio.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kad ir va šitam bloge sulauksit tokių pranešimu kaip „mldc“ „geras blogas“ „šaunu“ ir taip toliau. Vakar kai išrinkai direktoriu pastebėjau, kad vistiek visi daro taip kaip atitinka tavo tas paveiksliukas mato tai kas tapo direktoriumi ir viskas, o toliau viskas neįdomu kam tu rašai gal neturi ką veikti dauguma jaunesnių amžiaus žaidėjų taip galvoja, bet ta suaugusi dalis, bet ir tai nevisa pvz Frank ar dar koks vienas kitas, kuris vakar komentavimo arba patingėjo ir parašė šiaip beleką turiu omeny beleką tai „sveikinu“ legendinis žodis, bet aš ir pats taip dariau, bet kai tu pastebėjau nori, kad įvertintu ir gal duotu kritikos apie tavo analizes susiprotėjau ir vakar parašiau kaip tu prašai, bet šiandien savo pranešimo pasigedau ir pamačiau tavo pranešima būsenos atnaujimuose, kad „nenorit nereikia xd“ tie žodžiai leido suprasti, kad viskas buvo ištrinta ir tavo analizė į medikų direktoriu buvo užrakinta, o pranešimai ištrinti. Gal ir nebuvau pats „tobulas“ DPKT, bet kartais ir aš apie tai pagalvojau gi kokio velnio aš tiek rašau, bet dar tada tiek žaidėjai nebuvo „išpizdėja“ ir buvo geriau žaisti, bet dabar nutylėsim, nes visi žino kaip yra.

Ištryniau tavo komentarą todėl, kad būtų ne prie ko vieną normalų palikti, jeigu visus tai visus :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

fbd.jpg

Iš tiesų tai, ne pirmą kart siūlau rašyti išvis mažas analizės, galbūt aprašyti šiek tiek, o galbūt išvis parašyti tik direktorių, o kas labai norės sužinoti klaidas patys susiras DPKT, nes tikrai neverta plėšytis čia dėl tų kurie tik pažiūri į žalią eilutę.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

visad skaitau nes man įdomu atsižvelgiu kitų klaidas kurių stengsiuosi pats nedaryti pildant į kitą direktoriaus postą.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Geras blogas, na man asmenišai įdomu paskaityti analizę dėl ko būtent šis direktorius o ne kitas. DPKT galėtų parašyti trumpą analizę kaip ir sakė Las_Vegas, o tie kas norės plačiau- paprašys DPKT nario kuris rašė analizę parašyti jam platesnę analizę apie jo padarytas klaidas į AŽ kaip ir buvo ne vieną kartą daręs Tadas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

FRANK BRADKA GERA CE SKELEI DAUG NUSIKEIKEI XD

XDDD

Gangsta rap made me do it.

Skaitau analizes priklausomai nuo to, kas juose dalyvauja. O čia dėl tų keiksmų, papraščiausiai sunervino labai :D nes išties tikėjaus, kad BRADKA mano gaus :D Sori ce nesusipratimas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Asmeniškai, aš skaitau ko ne visas analizes. Kai uzsimaniau pirmojo drk - manau gerb. Cooleris ir Sky turėjo atkreipti dėmesį į mano tobulėjimą anketose. Visada pilnai isiskaitau į analizes ir gėrimų savo anketas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pusantros valandos rašyti analizę, stengtis dėl kelių žmonių tikrai bergždžia, kai daugelis net nekreipia dėmėsio į savo klaidas  :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visiškai tave suprantu Tazai, bevertės tos ilgos analizės nes vistiek niekas beveik jų neskaito, jūs tik apsikraunat tuo rašymu ir viskas. Geriausia būtų,kad tos analizės nebūtų ilgos, tik kas, kaip, ir kodėl.O visas kitas analizes užrakinkit, nes ten tik beverčiai pranešimai. Jei norės pasveikint išrinktą direktorių tegul rašo žaidme arba forume į AŽ

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visada perskaitau jūsų analizes tiek Daivaro, tiek tavo - Tazai ir Coolerio bei Vegas'o skaitydavau. Ne dėl to, kad pasveikint direktorių, o dėl to, kad pasimokyti iš kitų klaidų. Ir šiaip manau tu ir taip daug darbo įdedi esi studentas ir dar spėji čia prasisukt, o kad kiti neįvertina tavo darbo, na čia jų reikalas. Taip pat vakarykštė analizė visai korektiška atrodė, atsižvelgta ne į žaidėjo statusą serveryje, o į visus kriterijus. Šiaip Tazai tave ant rankų turėtų nešiot, kad tu dar apsiemi tokias pareigas būdamas studentu. O dėl to, tai tiesą sakant pritarčiau Vegasui, nes tikrai ne tik mažąjai daliai aktualios analizės. Net ir dabar va po tavo postu tikrai yra nereikšmingų komentarų. O kad nesisveikini, tai čia nenuostabu, aš dar metų nelošiu, bet matau kaip pasikeitę yra kai kurie žaidėjai. Na tiek to nebetęsiu, bet aš asmeniškai tave gerbiu, kad tu sugebi suspėt tiek padaryti. Sėkmės tau ir toliau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ištryniau tavo komentarą todėl, kad būtų ne prie ko vieną normalų palikti, jeigu visus tai visus :D

blet aš irgi vakar pakomentavau normaliai tą tavo analize, kad iš analizės sprendžiu, kad buvo lengva išrinkt drk :D

visada paskaitau analizę patinka pažvengt iš kitų klaidų xdd ir kartu pasimokyti iš klaidų. Patinka žiūrėt kaip jūs mąstot kodėl neišrenkat to ir ano kodėl tas ir anas, tai ką galiu pasakyt priklausai 5proc rls žaidėjų :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pilnai tave suprantu, kadangi kažkada ir aš buvau DPKT nariu. Man irgi buvo iškilęs klausimas ar be kitų DPKT narių perskaito, kas nors analize? Ar verta jas iš viso rašyti? Galiu pasakyt, kad dabar visiems svarbu tik supisti (atsiprašant) forumo post'ai ir niekas daugiau... +REP.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nlbj norėčiau, kad DPKT nustotų rašyt tokias analizes. Šjp įdomu paskaityt, nes pats mėgstu pažiūrėt kaip žmonės pasikeičia - kokie būna prieš rinkimus ir kokie rinkimų metu. Kai pats mėgstu analizuot žmonių elgesį, tai analizės skaitymas tampa tiesiog malonus.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš tai pirma pažiūriu kas gavo direktorių, o paskui analizę. Ir tai darau kaip ir aveira sakė, kad pasimokįčiau iš kitų žaidėjų klaidų, na žinoma kartaus ir pasijuokti įmanoma iš klaidų žaidėjų kaip ir minėjai Rast'o klaidą, buvo ir man nemalonių analizių. :) Tikrai didė pagarba už daug užimančias, daug apibūdinančias žaidėjo padarytas klaidas direktoriaus rinkimuose :) sekantį karta jau analizėse išvis palikti atrakintą ir rašyti: pamatysite žaidime kas gavo drk. Ir psio pažėt kaip reguos tie 95% :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.