Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

Teisėsaugos situacija. Ar tai jos žlugimas?

Recommended Posts

Sveiki. Praitame bloge kalbėjau apie savo GFX istoriją, o šiandien tema bus turbūt daug kam aktuali. Ypač serveryje, tai teisėsauga.

Na... Teisėsauga ilgą laiką buvo viena iš aktyviausių darbų, kol serveryje nepasirodė visokie auto c-bugeriai, rapidai net atgimsta(nors yra apsauga)... Vienu žodžiu kai teisėsauga dvi dienas iš eilės pralaimi grobimus, visi pereina į mafijas/gaujas. Kodėl? Nori laimėti. O teisėsauga yra visiškai išniekinama, vis mažiau nori į darbą, nes mafijos šiais laikais yra serverio viršūnėje. Esu žmogus už sąžiningumą, bei už tvarką. Bet kai matau, kad serveryje vis daugėja tų c-bugų man net darosi pikta... Žinoma, It's only a game, why you have to be mad, Cola?" Aš tokiems žmonėms atsakyčiau:"Žaiskite sąžiningai, nebus pykčių." Ne b**. Visi ieško lengvesnio kelio kaip dar labiau nužęminti teisėsaugą su c-bugais. Velniava.... Jei manote, kad teisėsauga miega ir sėdi rankas sudėjas, jus labai klystate mielieji mafijozai ir gaujiniai. Aš nekalbu apie gaujinius, nes šiuo metu į juos net nekreipiu dėmesio. Iš vis, kas juos kviečia į mafijos veiklą? Gaujų paskirtis yra tokia serveryje: kariauti prieš GS ir TB, bet kaip visiems yra žinoma, gaujos eina padėti mafijoms... Kiek esu žaidęs, tai paskutinį kartą kai mafijos nebendradarbiavo su gaujomis, tai buvo manau prieš metus su trupučiu... Šiuo metu viskas yra kitaip... Žinoma, atsiras tikrai nemažai minusų, nes atseit įžeidžiau mafijas ir gaujas... Nu nepykite vyrai... Bet matau pamiršote savo darbą... RM kai bendradarbiauja su CN tai aš sutinku... Bet come on... Gaujos dar kišasi? WTF?!

Dėkite dėkite tuos minusus. Kas man iš jų? Nei jie mane kažkiek gerina nei ką...

O teisėsauga jus galvojat apie jus nieko neparašysiu? Nesijaudinkite, su jumis bus tikrai rimta kalba...

Teisėsauga senai buvo tiesą pasakius vienas stiprus kumštis. Jei pamenate visi į teisėsauga visi beveik norėjo. Šiomis dienomis tai nėra. Kodėl? Tie vadinami "Kaziolai" arba jei lietuviškiau, tai ožiai. Taigi ožiai atėja į teisėsauga ir jie kažko sieko, ko tiksliai? Prisi*isti prie kažkokio darbuotojo ir sakyti:"ea tu, gaidy. Ko paleidai bėgly, ko nuėmei /bega?" Tai palauk... Kas tu esi per vienas, kuris drįstum peikti savo kolegą? Taip ir teisėsaugos reputacija krenta, taip pat kaip ir tų ožiukų. Juk gi teisėsauga turi būti vienas stiprus kumštis, o kai kurie, daro iš jo vieną apmyžtą ir bevalį pimpalą... Tai palaukite, chebra? Jei taip jau darote, tada iš vis... Ko jus einate į tą teisėsaugą? Dar atsiranda tokių veikėjų, kurie atėję į darbą kitą dieną išteisina mafijozus/gaujinius. Tai kaip man tokius pavadinti?..

Naujokas atėjęs į teisėsaugą ir kitas bendradarbis iš kart prišoka prie jo ir sako, kad gausi grubų už tai, kad nuėmei bėga... Tai dabar pagalvok... RLS.lt ilgą laiką jau nepasiekia rekordo kurio visi laukia.. O kodėl blet jo nėra? MANO NUOMONĖ, kad čia yra viskuo dėti ožinimai, bei administratoriaus nemokėjimas naudotis... Prižiūrėtojai patikėkit manimi, jie tikrai stengiasi ne tik nubausti čyterius ar apgavikus, bet ir bando(kad ir biški) mažinti administratorius, kurie iš vis nežino nė žalio supratimo ką su juo veikti...

Grįžtu prie temos, nes žinau, kad jums užknis visą tai skaityti...

Ar teisėsauga žlunga? Ar mafijos toliau naudos tas lengvinančias programas? Jei jau mafijos su gaujiniai nori labai nuversti teisėsaugą, tai darykite tai be ddosų, be kitų palengvinančių programų ir ypač dėl c-bugų (ypač į tave kreipiuosi Aluti :D) O dėl teisėsaugos žlugimo. Tai nėra dėta nei viena mafija ar gauja. Kalti yra patys teisėsaugininkai kurie nesupranta, ką reiškia vienas stiprus kumštis...

It's only a game, Cola... Why you have to be mad??

Dar kartą sakau... Susiimkime ir prisimename savo darbą, kodėl mes į jį atėjome, tada galėsime normaliau pradėti žaisti ir gal net greitai pasiekti kažko naujo serveryje.

Ačiū, kad skaitėte. Mafijos, bei gaujiniai žinau, kad jus dėsite tuos minusus, bet pasakysiu štai ką... Jus galite dėti tuos minusus kiek tik panorėję, bet jie žmogaus nepakeis. Dėkite, žeminkite, bet išliksiu toks pats koks ir esu...

Na o dabar jus išreikškite savo nuomonę

Pease, niggas...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Cola, nesinervink, viskas gerai. Aš atėjau į teisėsaugą, kad ją prikelčiau. Tą ir padariau - pakeičiau visus 4 teisėsaugos direktorius, įvedžiau naujas taisyklės. Viską padariau, ką galėjau. Grįžau į CN - visi iškart išpeikė, išvadino mentu ir t.t., nesvarbu, kad prieš tai net neidomiai visus grobimus mafijos su gaujomis laidėdavo ten. Taip negalima, ypač, žinant ką esu padaręs CN darbui. Šiuo metu teisėsauga aukštam lygy, nepykit, bet to nuopelnus prisiimu sau, bei direktoriams, kuriuos išrinkau. Kova dabar tapo lygi, panaikinus apsaugą ir PD banko grobimuose. Dariau ką galėjau. Visi peikia, smerkia. Na, nebūtų RLS :D

Redaguota . Redagavo Tazas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Cola, nesinervink, viskas gerai. Aš atėjau į teisėsaugą, kad ją prikelčiau. Tą ir padariau - pakeičiau visus 4 teisėsaugos direktorius, įvedžiau naujas taisyklės. Viską padariau, ką galėjau. Grįžau į CN - visi iškart išpeikė, išvadino mentu ir t.t., nesvarbu, kad prieš tai net neidomiai visus grobimus mafijos su gaujomis laidėdavo ten. Taip negalima, ypač, žinant ką esu padaręs CN darbui. Šiuo metu teisėsauga aukštam lygy, nepykit, bet to nuopelnus prisiimu sau, bei direktoriams, kuriuos išrinkau. Kova dabar tapo lygi, panaikinus apsaugą ir PD banko grobimuose. Dariau ką galėjau. Visi peikia, smerkia. Na, nebūtų RLS :D

Tazai, aš ir nesinervinu. Man tik tais pikta ant pačios teisėsaugos, kad negali būti kaip vienas bendras kumštis... Na gal teisėsauga kažkiek patobulėjo, bet ne ant 100%... Tai kas, kad ten taiktikas kuriame... Vis tiek atsiras tas, kuris ne taip padarys... Vienu žodžiu bendros komandos nėra. Gal ir mano čia yra problemos, kad negaliu palaikyti teisėsaugos vienos komandos, bet vienas direktorius negali visos teisėsaugos pakeisti, net ir būdamas teisėsaugos pajėgų vadu, vis vien atsiras tas, kuris kažką ne to padarys ir nepasimokys...

Sveikas Ignai, chilling tu?

Tai čia senais laikais būdavo. Bendrai kai Kavasaki dirbdavo pas Tazą, manau jis dar turėjo tuos čytus, bet mažiau gal naudodavo. O gal ir neturėjo... Juk čia Dainius... Viską gali jisai, bei daug iš jo galima tikėtis...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Okey, turbūt pirmasis blog'as kurį perskaičiu nuo pradžios iki galo. Iš dalies su tavimi sutinku, bet iš dalies tu klysti. Pirmiausia kalbi apie tai, kad jums sunku, nes gaujos kišasi, nors ir taip mafijozų skaičius kyla, bet pamiršti tai, kad jums gi viskas papraščiau. Jūs turite 4 srytis, bendrą chat'ą, galimybes daug greičiau susirinkti į vieną krūvą nei nusikalteliai. Apskritai teisėsauga techniškai daug labiau pažengusi nei mafijos. Kitas dalykas, pažiūrėk mes sėdime kalėjime, gauname baudas, atimamas mūsų gyvybių šaltinis t.y. narkotikai, kai tuo metu mes iš jūsų nieko negalime atimti, galime jus veikti tik morališkai, tai ką mes ir darome, žudome jus, niekiname, nes baudų tai jums neduosim, ginklų/šarvų neatimsim. Nepamiršk, kad teisėsaugos skaičius visada yra aukštesnis nei jūsų. Toliau kalba eina apie neleistinas programas, gi tai yra uždrausta serveryje, ką jau kalbėti apie tai, kad DPKT į tai kreipia dėmesį, gi direktorius naudojančius programas iškarto šalina, bėje dėl neleistinų programų tai tikrai nemažai teisėsaugininkų matau su tais "auto c-bug'ais". Toliau kalbi apie vieningumą, sakai jog nematei jau senai, kad mafijos/gaujos bendradarbiautu, kodėl gi nematiai ? Nes visa tai priklauso nuo valdžios, o ne narių. Jeigu nori ką nors keisti ar įgyvendinti savaip, pradėk nuo savęs,

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tazai, aš ir nesinervinu. Man tik tais pikta ant pačios teisėsaugos, kad negali būti kaip vienas bendras kumštis... Na gal teisėsauga kažkiek patobulėjo, bet ne ant 100%... Tai kas, kad ten taiktikas kuriame... Vis tiek atsiras tas, kuris ne taip padarys... Vienu žodžiu bendros komandos nėra. Gal ir mano čia yra problemos, kad negaliu palaikyti teisėsaugos vienos komandos, bet vienas direktorius negali visos teisėsaugos pakeisti, net ir būdamas teisėsaugos pajėgų vadu, vis vien atsiras tas, kuris kažką ne to padarys ir nepasimokys...

Ne, tai žinoma. Nenorėk, kad per vieną ar kelias ar dienas turėti aktyvią ir paklustančią teisėsaugos komandą. Romos niekas nepastatė per naktį, taip pat ir teisėsaugos niekas nesuvienijo per kelias dienas, reikia darbo, kaip ir visur. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dėl gaujinių, Lukai, pagalvok pats. Teisėsaugos sritys yra 4, plius dabar jums gali padėti apsauga. Tai kovoti dviems mafijoms prieš beveik 5 teisėsaugos sritis yra gana sunku. Geriausiu atveju per dvi mafijas galima turėti apie 20 žmonių prisijungūsiu.

Dėl čytų, tai jų yra visur ir čia sunkų ką labai pakeisti.

Dėl žlugimo. Išvis, čia yra labai keista, kai didžioji dalis eina ten, kur yra tuo metu  yra geriau. Pvz: pradžioje, kai gavau pavaduotoją Cn buvo sunku, į atrankas nelabai kas norėdavo eiti, mafijoje dirbo apie 15 žmonių. Pamažu teisėsauga pradėjo silpti, į atrankas pradėjo ateiti žmonės iš teisėsaugos, pradėjo rašinėti dėl priėmimo į darbą -  mafijos atsigavo. Vėliau, kai Tazas prisidėjo, viskas tarsi išsilygino. Ir kas atsitiko? Dauguma vėl perėjo į teisėsaugą. Manau čia viskas yra gerai, visas žaidimas keičiasi į vieną pusę ir į kitą.Viskas gerai, grobimai įdomus,smagu žaisti. Geras blogas :)

apsauga nuo 01.30 nebegali į atgrobimus xd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tu teisus, bet atkreipk dėmesį į valdžias. Čia kaip toje patarlėje "Koks tėvas, toks ir sūnus", tai kokia valdžia, tokie ir darbuotojai. Jei valdžia pati naudoja tas palengvinančias žaidimą programas, tai ir darbuotojai susigundys ir laisvai jas naudos. O tik pabandyk, prieš kokiam serverio "ereliui" parašyt skundą, jog čytina ar daro ką nors, kas yra prieš taisykles, tai iškart išvadins ožiu, d*xu ar dar kokiu "laido riteriu" ir dar prie to pačio užddosins.. Nors jei pažiūrėtum kaip realiam gyvenime jam sekasi, tai daug labiau skirtųsi nuo padėties serveryje ir kaip jie pristato save "vierhatūra". Neretai ir savininkai pro pirštus pražiūri, bet čia jau ne man spręst, tai jų serveris ir jų sprendimai.. Dėkit man tuos -rep, vistiek neatimsit žodžio laisvės.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Taikliai pastebėta dėl teisėsaugos. Tikrai nesupranta, kad reikia su direktoriais savo kalbėtis, o jie tada tarpusavyje turi spręsti problemas. Ir šiuo metu pritariu Ass_Hole su šita sakinio dalimi "bėje dėl neleistinų programų tai tikrai nemažai teisėsaugininkų matau su tais "auto c-bug'ais"."  Taip tikrai negaliu paneigti, kad visiškai teisėsauga nenaudoja. Bet faktas tas, kad mafijos saugios nuo banų vien dėl "botnet" programos ar kaip ten ji. Tarkim gaus baną koks Vardenio_Pavardenio draugas, kuris turi "botnet" susišaudys IP, kas dabar labai lengva ir pasėdėk žmogau be interneto. Pirmoj blogo dalyje kalbi apie administratorius kažkokius. Tai va tiesiog prižiūrėtojai ne visada yra nešališki ir tai yra faktas arba tiesiog bijo tų "botnet".

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Okey, turbūt pirmasis blog'as kurį perskaičiu nuo pradžios iki galo. Iš dalies su tavimi sutinku, bet iš dalies tu klysti. Pirmiausia kalbi apie tai, kad jums sunku, nes gaujos kišasi, nors ir taip mafijozų skaičius kyla, bet pamiršti tai, kad jums gi viskas papraščiau. Jūs turite 4 srytis, bendrą chat'ą, galimybes daug greičiau susirinkti į vieną krūvą nei nusikalteliai. Apskritai teisėsauga techniškai daug labiau pažengusi nei mafijos. Kitas dalykas, pažiūrėk mes sėdime kalėjime, gauname baudas, atimamas mūsų gyvybių šaltinis t.y. narkotikai, kai tuo metu mes iš jūsų nieko negalime atimti, galime jus veikti tik morališkai, tai ką mes ir darome, žudome jus, niekiname, nes baudų tai jums neduosim, ginklų/šarvų neatimsim. Nepamiršk, kad teisėsaugos skaičius visada yra aukštesnis nei jūsų. Toliau kalba eina apie neleistinas programas, gi tai yra uždrausta serveryje, ką jau kalbėti apie tai, kad DPKT į tai kreipia dėmesį, gi direktorius naudojančius programas iškarto šalina, bėje dėl neleistinų programų tai tikrai nemažai teisėsaugininkų matau su tais "auto c-bug'ais". Toliau kalbi apie vieningumą, sakai jog nematei jau senai, kad mafijos/gaujos bendradarbiautu, kodėl gi nematiai ? Nes visa tai priklauso nuo valdžios, o ne narių. Jeigu nori ką nors keisti ar įgyvendinti savaip, pradėk nuo savęs,

Sorry, bet nepastebėjau, kad tai tave jaudintų.. Just sayin'.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Okay, pirmoj pastraipoj sakai, ko tie gaujiniai kišasi į grobimus. Tada leisk paklausti, kodėl nereaguoji į tai, kad nuo šiol ir apsauga kišasi į grobimus, taip pat ir policijos departamentas (jie jau nuo senų senovės galėjo važiuoti į žmogaus grobimą, bet dabar dar ir į banko ir visur kitur). O dėl tų auto cbugų tai jo, jie plinta kaip kokia liga, bet nėra ko slėpti, ir patys teisėsaugininkai neretai susigundo panaudot kokį aimą ar autocbugą.

Be to, pritariu Šiknaskylei, jūs tikrai esat labiau pažengę, jūsų daugiau ir t.t., taip pat jūs nevisada pralaimit grobimus, dažnai ir laimit, bet vien dėl to, nes jūsų daug, o ne dėl kažkokių taktikų, kurių išvis nėra, nes kiek girdėjau per grobimą visi išvaduoti/išminuoti eina savaip, kaip nori. Be to, paskutinėmis dienomis kaip tik vis daugiau ir daugiau išeina iš mafijų su reasonais: atsibodo, noris biški kitur padirbt ir pnš., nors manau kad daugelis eina vien todėl, nes tiesiog bijo pralaimėti. 

Iš dalies geras blogas.

nuo 01.30 nebegali nei apsauga nei PD į banko atgrobimus, just sayin'

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Taikliai pastebėta dėl teisėsaugos. Tikrai nesupranta, kad reikia su direktoriais savo kalbėtis, o jie tada tarpusavyje turi spręsti problemas. Ir šiuo metu pritariu Ass_Hole su šita sakinio dalimi "bėje dėl neleistinų programų tai tikrai nemažai teisėsaugininkų matau su tais "auto c-bug'ais"."  Taip tikrai negaliu paneigti, kad visiškai teisėsauga nenaudoja. Bet faktas tas, kad mafijos saugios nuo banų vien dėl "botnet" programos ar kaip ten ji. Tarkim gaus baną koks Vardenio_Pavardenio draugas, kuris turi "botnet" susišaudys IP, kas dabar labai lengva ir pasėdėk žmogau be interneto. Pirmoj blogo dalyje kalbi apie administratorius kažkokius. Tai va tiesiog prižiūrėtojai ne visada yra nešališki ir tai yra faktas arba tiesiog bijo tų "botnet".

Būti nešališku tikrai yra labai sunku.. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

"Kodėl kišasi gaujos į mafijų veiklą".. Taigi viskas čia gerai yra, jūsų yra keturios sritis, nu dar apsauga prisidėjo tai penkios, todėl jūs turit pranašumo, bet jūs jo neišnaudojat... Kalbant apie tuos visus rapidus ir kitas nesamones, tai ne kiek mes juos naudojam, kas būdinga mafijoms, gaujoms, o kiek patys naudojat, jei laimit grobimus tai tik su čytų pagalba, įlendat į seifą, išminuojat ir rašot visi į /vc "GG", dėl to jums patiems turėtų būti gėda.. Taip, kad nereikia čia skūstis taip jums Tazas daug gero padarė..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

"Kodėl kišasi gaujos į mafijų veiklą".. Taigi viskas čia gerai yra, jūsų yra keturios sritis, nu dar apsauga prisidėjo tai penkios, todėl jūs turit pranašumo, bet jūs jo neišnaudojat... Kalbant apie tuos visus rapidus ir kitas nesamones, tai ne kiek mes juos naudojam, kas būdinga mafijoms, gaujoms, o kiek patys naudojat, jei laimit grobimus tai tik su čytų pagalba, įlendat į seifą, išminuojat ir rašot visi į /vc "GG", dėl to jums patiems turėtų būti gėda.. Taip, kad nereikia čia skūstis taip jums Tazas daug gero padarė..

Nereikia pult žmogaus už jo nuomonę :D Aš pvz gerbiu  mafijas/gaujas ir teisėsauga, nes be jų nebūtu kas veikt. Viskas čia yra gerai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nereikia pult žmogaus už jo nuomonę :D Aš pvz gerbiu  mafijas/gaujas ir teisėsauga, nes be jų nebūtu kas veikt. Viskas čia yra gerai.

Čia irgi mano nuomonė.. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Am, sveikas Cola. Mano nuomone yra tokia, pamenu buvo Daivaras armijos direktorius, FTB, PD ir tuo metu, nieks nenaudodavo jokiu cbug, inv ir t.t buvo labai smagu teisesaugoje, budavo nauda vaziuot y grobimus, nes zinai, kad saziningai laimesim ar pralaimesim. Taip dabar teisesaugos padetis ne tokia ir tragiska, matau, kad jus buna pakankamai prisijunge, bet... As tau siandien sakiau, Lukai daryk tuos dalykus savo darbuotojams, siulyk teisesaugos direktoriams, darykit uzduotis, kvalifikacijas, pries priimant y darba padaryk gaudynes, reagavima, reakcijas kaip viska atlieka, o paskui manau ir komanda bus gera bei y metus, aisku ne pagal metus, o pagal prota sprendziama. Na noriu pasakyt, kad Lukai tu gali pakeisti kazka, bet turi tartis su Aveira, Colinsu, Danke, jei norit kazka pakeist, va dar Tazas padeda dabar. Nenuleisk ranku, daba teisesaugos direktoriai stiprus tikrai ir tu patirties.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Įkišiu ir aš savo trigrašti , šeip viskas normaliai paimkim šiandien laimėjom iš 6 grobimu kuriose dalyvavau 4 o tai mano manimu nėra blogai. O dėl to žeminimo ar kažko kito sutinku , kai visi serveri žmeižė teisėsauga į atranka ateina iš 120 žaidėju tik vienas. KODĖL? NES serveri teisėsauga yra gaidžiai,ožiai,lopai, ir panašiai aš tos nuomonės nepakeisiu čia mafija tokia nuomonė apie mus sugalvoja. Iš dalies dauguma žaidėju nauduoja aimu's ar C'bugus auto iš teisėsaugos retas gal vienas kitas, iš mafijos dauguma nenoriu smerkti mafijos bet tai tiesą ja patis ta supranta. Bet čia ne jų bėda , čia reikėtu įdėti gerus blokus nes tu bloku yra, kad neleistu aim jungti,auto cbug ar panašiai.  Bet čia nuo savininku priklauso. O dėl Mafijos galiu pasakyti tai kad tikrai dauguma nemoka pralaimėti pasitelkia savo magijas, admin komandas ir panašiai. Taip nervas ima, bet ką tu padarysi? Pasiskusi busi ožys tada niekas neis į atranka pas ožy. Šitam serveri yra kelios rūšys žmoniu tie kuria save laiko ,,SERVERIO NELIEČIAMIEJI" (tie kuri visi sėdi CN ar GS TB, šikna pats supranti nepyk) ir tie kuria yra teisėsaugoje , o tie kuria yra teisėsaugoje nėra nei vienas prasimušęs taip kad galėtu daryti ką nori kaip daugumą daro.

O šeip dėl visokiu tu neleistinu priemoniu LUKAI kaip buvo taip bus, kol serverio savininkai neįdės kokiu bloku kuria vos prisijungus su programomis užbanintu ( žinau kad įmanoma)

Ai čia tik mano Dankes nuomonė.. galit pykt nepykt bet aš ir turiu žodžio laisvė .

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Įkišiu ir aš savo trigrašti , šeip viskas normaliai paimkim šiandien laimėjom iš 6 grobimu kuriose dalyvavau 4 o tai mano manimu nėra blogai. O dėl to žeminimo ar kažko kito sutinku , kai visi serveri žmeižė teisėsauga į atranka ateina iš 120 žaidėju tik vienas. KODĖL? NES serveri teisėsauga yra gaidžiai,ožiai,lopai, ir panašiai aš tos nuomonės nepakeisiu čia mafija tokia nuomonė apie mus sugalvoja. Iš dalies dauguma žaidėju nauduoja aimu's ar C'bugus auto iš teisėsaugos retas gal vienas kitas, iš mafijos dauguma nenoriu smerkti mafijos bet tai tiesą ja patis ta supranta. Bet čia ne jų bėda , čia reikėtu įdėti gerus blokus nes tu bloku yra, kad neleistu aim jungti,auto cbug ar panašiai. Bet čia nuo savininku priklauso. O dėl Mafijos galiu pasakyti tai kad tikrai dauguma nemoka pralaimėti pasitelkia savo magijas, admin komandas ir panašiai. Taip nervas ima, bet ką tu padarysi? Pasiskusi busi ožys tada niekas neis į atranka pas ožy. Šitam serveri yra kelios rūšys žmoniu tie kuria save laiko ,,SERVERIO NELIEČIAMIEJI" (tie kuri visi sėdi CN ar GS TB, šikna pats supranti nepyk) ir tie kuria yra teisėsaugoje , o tie kuria yra teisėsaugoje nėra nei vienas prasimušęs taip kad galėtu daryti ką nori kaip daugumą daro.

O šeip dėl visokiu tu neleistinu priemoniu LUKAI kaip buvo taip bus, kol serverio savininkai neįdės kokiu bloku kuria vos prisijungus su programomis užbanintu ( žinau kad įmanoma)

Ai čia tik mano Dankes nuomonė.. galit pykt nepykt bet aš ir turiu žodžio laisvė .

Pameni Daivaro laikus aa?? Pameni Colinso laikus, kaip buvo FTB direktorius aa?? Nebuvo tokiu nesamoniu kaip dabar. Viskas yra tiesa, bet Danke, ozink, o y atrankas vistiek eis, bent as taip manau, man taip kartais nervai paima, kai palieka darba vos isdirbes 1h, ar isipisineja is manes ir negerbia, is kart begu grubius rasyt ir taip man y nauda, daugiau taip nedaro ir atsiprasineja. Baninkit ir visad baninkit manau bus tik geriau tiems cyteriams...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Įkišiu ir aš savo trigrašti , šeip viskas normaliai paimkim šiandien laimėjom iš 6 grobimu kuriose dalyvavau 4 o tai mano manimu nėra blogai. O dėl to žeminimo ar kažko kito sutinku , kai visi serveri žmeižė teisėsauga į atranka ateina iš 120 žaidėju tik vienas. KODĖL? NES serveri teisėsauga yra gaidžiai,ožiai,lopai, ir panašiai aš tos nuomonės nepakeisiu čia mafija tokia nuomonė apie mus sugalvoja. Iš dalies dauguma žaidėju nauduoja aimu's ar C'bugus auto iš teisėsaugos retas gal vienas kitas, iš mafijos dauguma nenoriu smerkti mafijos bet tai tiesą ja patis ta supranta. Bet čia ne jų bėda , čia reikėtu įdėti gerus blokus nes tu bloku yra, kad neleistu aim jungti,auto cbug ar panašiai. Bet čia nuo savininku priklauso. O dėl Mafijos galiu pasakyti tai kad tikrai dauguma nemoka pralaimėti pasitelkia savo magijas, admin komandas ir panašiai. Taip nervas ima, bet ką tu padarysi? Pasiskusi busi ožys tada niekas neis į atranka pas ožy. Šitam serveri yra kelios rūšys žmoniu tie kuria save laiko ,,SERVERIO NELIEČIAMIEJI" (tie kuri visi sėdi CN ar GS TB, šikna pats supranti nepyk) ir tie kuria yra teisėsaugoje , o tie kuria yra teisėsaugoje nėra nei vienas prasimušęs taip kad galėtu daryti ką nori kaip daugumą daro.

Pameni Daivaro laikus aa?? Pameni Colinso laikus, kaip buvo FTB direktorius aa?? Nebuvo tokiu nesamoniu kaip dabar. Viskas yra tiesa, bet Danke, ozink, o y atrankas vistiek eis, bent as taip manau, man taip kartais nervai paima, kai palieka darba vos isdirbes 1h, ar isipisineja is manes ir negerbia, is kart begu grubius rasyt ir taip man y nauda, daugiau taip nedaro ir atsiprasineja. Baninkit ir visad baninkit manau bus tik geriau tiems cyteriams...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.