Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dovydas_Skrudzas

Kas už ir prieš rasizmą ?

Kas už,prieš rasizmą ?  

34 balsai

1. 1.

Recommended Posts

Sveiki!

Neturėdamas ką veikt,tiesiog pagalvojau ir pamaniau,kodėl gi nepakalbėjus apie rastistiškumą ? Daugelyje šalių žmonės jaučia neapykantą kitoms rasės žmonėms;Juodaodžiams, Azijiečiems ir t.t..   O kodėl taip daroma ? Nieks iki šiol nežino. Žmogus gi išliks vistiek toks pat,nesvarbus ar jis juodaodis ar baltaodis. Mano manymu už rasistiškumą turi būti skiriamos baudos,nes taip daryti tiesiog yra baisu. Na va tiek ir norėjau pasakyti.

Štai trumpas vaizdos klipas,kuris vers jus susimąstyti. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

*keiksmai* kai mane *keiksmai* tokie žmonės... Kuo tie juodaodžiai skirias nuo musų? Kad jie tamsūs, ar tie siauraakiai.. Irgi...

Pritariu tau,reikia bendrauti su visais.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Argumentuok kodėl už? Nepatinka, kad vienas vienos spalvos, o kitas kitos? Juk žmogus tai tas pats.

Turiu galvoj, kad tiesa reikia bausti, nes žmonės esame visi, o tie juodaodžiai kaikurie būna dar draugiškesni ir geresni nei kas kitas.. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Už rasizmą ir ne tik. Ir fašizmą. Ir nacizmą.

Viena valstybė. Viena tauta. Viena rasė. Lietuva - lietuviams ir jos vaikams, o ne neaišku kam. Visi, kurie sakot, jog neesate rasistai, pagalvokite - jeigu dirbate už baro ir čigonė tau pasako, jog tualete nėra tualetinio popieriaus bei tu turi eiti jo įdėti, kaip jausiesi bare visiškai vienas palikdama tris čigones? Nepasijausi rasistu/-e? O gal norit, jog už 20 metų Jūsų vaikų darbo vietas užimtų "razmusai" iš P. Afrikos? O gal net Jūsų darbo vietas?

Beje, šis video yra visiškas šlamštas, dar labiau skatinantis rasizmą Lietuvoje. Žmonės dirbtinai bando iškelti problemą, kurios nėra. Bando sukelti rasizmą. Klausimas - kam? Kam iš to nauda? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O gal norit, jog už 20 metų Jūsų vaikų darbo vietas užimtų "razmusai" iš P. Afrikos? O gal net Jūsų darbo vietas?

Jei jie čia mato kažkokį potencialą Lietuvoj dirbti - prašom, tačiau abejoju ar tokių atsiras labai daug :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jei jie čia mato kažkokį potencialą Lietuvoj dirbti - prašom, tačiau abejoju ar tokių atsiras labai daug :D

Tai joo. :D įsidarbintu kitą dieną raštelis: aš čia nenoriu dirbti :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tiesą pasakius aš anksčiau buvau toks čiut čiut rasistėlis :) bet kuo didyn tuo labiau sumažėjo tas nusistatymas prieš tamsensios odos žmones nei aš esu pats, o video tikrai verčia susimastyti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.