Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Nenaudojamas13

Krepšinio trauma (mano)

Recommended Posts

Taigi pirmasis mano blogas bus apie mane ir mano nesena istorija.

Taigi pradėkime nuo to jog visi žinote Lietuva yra krepšinio šalis. Tad pats žaidžiu ir esu gan perspektyvus krepšininkas. Bet atsitiko taip jog praitą trečiadieni gavau rimta trauma truko kairės kojos raiščiai...

Taigi papasakosiu kaip ir kada.. Taigi būvo trečiadieni kalėdinis turnyras kuriame buvau pakviestas žaisti. Buvau kaip ir pasipūtes kadangi žinojau jog mano komanda 3x3 laimės. Pirmąsias runktines laimėjome 10:14 ir tai jau buvo šis tas. Antrasias rungtines laimėjome 11:10 pataikiau paskutini lemiama tritaški kuris mus išvedė į pergale. Taigi o poto prasidėjo lemtingas mano ėjimas. Trečiosios rungtinės kurios vidurije šokau atkovoti kamuolio ir kliudžiau kito žaidėjo koja ir nusileidžiant ant viso svorio pakripusia koja nusileidau ir per visą sale nuaidėjo traškesis.. Taigi tiek.

https://www.youtube.com/watch?v=Q6g4Irbvnp4

266f6c58784c48274fc2088804ba12da876.jpg

Gavau krepšinio timpas kurias norėjau labai pasimatuoti ir pasimatavau o dabar noriu jas išbandyti krepšinio aikštelėje :) Nieko vasario mėnesi jau busiu pilnom dviems kojomis aikštelėje.

f9d83b5b9212e8032f588a65c73b6026307.jpg

3dcfa9bc3ad42dc5330ee2e326635f0f454.jpg

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kaip pirmam blogui ką žn xD Nrml xDxDxD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Bled kaip idomu, šende pirma kart nusimyžau, reik nufotkint ir ikelt če jaučiu... Ir čia ne "blog'ų" skiltis žmogau...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ko jūs bled stumiat ant žmogaus gi pirmą kart šovė blogą ir fsio :D Pasimokins iš savo klaidų ir viskas.. Nereikia čia pult stumt ten visokius  65 wat postint bl :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pats esu krepsininkas tai turiu trauma irgi kazkoke krc kaulu gleives krc prie kelio guzas tai nepagydoma,bet tai ten **.Sveik. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.