Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Džioraldas_Golden

Savaitės blog'as: vaikinukai ir mergaičiukės

Recommended Posts

Sveiki, žaidėjai, forumo nariai ir svečiai. Su jumis vėl sveikinuosi po ilgo ir duobėto laiko tarpo. Šį kartą nusprendžiau šiek tiek pajuokaut ir parašyti trumpą blog'ą, kaip vaikinukams elgtis su mergaičiukėmis, atkreipti jų dėmesį. Kaip ir sakiau, viskas bus juoko formoj, tad jeigu įžeidžiau ar ne taip supratote - atsiprašau iškart ;)

Aš, kaip ir daugelis, esame paaugliai, o tai pati erotinės fantazijos karštinė(ar ne? :D), bet čia ne apie tai. Merginos atlieka labai svarbu vaidmenį vaikino gyvenime, todėl jie siekia surasti tą vienintelę, tačiau ,,ta vienintelė" pabūna max 3-5 mėnesius, paskui atsiranda dar viena ,,vienintelė", paskui dar viena ir panašiai. Tokiems playbojams tikrai pavydi draugai(eh..kaip aš Matukui Jeremiui..), o ir kyla klausimas: KAIP? Yra toks Algiukas, kurį tetos vadina senberniu, jo broliai sėkmingai plètoja santykius, o jis tik ir galvoja ką daro ne taip. Kaip gali būt, kad net Jurgis vietinę susirado ir jie jau pusantrų metų kartu? 

Šiaip apskritai paauglių santykius nepavadinčiau santykiais, kadangi, kaip ir sakiau, tie santykiai netrunka ilgai. Panos susiranda kokį kadra ledo arenoj diskotekos metu ir parašo bahurėliui: aš viską apgalvojau.. na.. mes negalime būti kartu.. Ir vsio! Baigias, o tas vaikinukas, kuris ją mylėjo, arba geria dvi dienas, arba žudos, arba tiesiog depresuoja. 

Su vaikinais irgi nelabai gerai. Jo, sudėtinga, kai prieš tave stovi puikių linijų mergaičiukė, bet tu žinai, kad jau esi įsipareigojęs. ,,Ai px.. nieko nebus" - pagalvoja ir meta ją per bortą ir jūrą. O žinot jaunas merginas? Iškart pjaustimaisi, pasikorimai ir t.t suprantu, kad merginos yra labai jautrios butybės, bet tokiam amžiui jos tiesiog perdeda. 

Yra toks puslapis pirmas-kartas.com :D. Vieną kartą netyčiom užklydau, o ir veikt nebuvo ką, tai iš smalsumo paskaičiau porą istorijų. Absurdo komedija, žinokit.. Keturiolikine su penkiolikiniu, penkiolikinis su mokytoja ar mama.. Ir kur ritas pasaulis.. Ai, dar ir zofile vieną radau, kuri raśė: ,,śuo geresnis už bet kokį vyrą". Wtf ble? Xddd 

Grįžtant prie temos, duosiu porą linksmų patarimų vaikinukams.

1. Per pirmus pasimatymus neišklokit visos tiesos. Jeigu atsisveikinant mergina paklausė ką veiksi grįžęs, tai nereikia iškart atvert širdies ir išsipasakot. Pasilikt tai 368-am pasimatymui. Viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus :))))))))))

2. Būk savimi ir būk savarankiškas! Kirpkis kaip nori, renkis ką nori ir neapsimetinėk prie merginos, kad esi švelni pelytė, o realiai - bjaurus šernas. Mamos visada nori, jog atrodytume gražiai, todėl rengia tave 2006 metų stilium, o tu nenoriai tuos drabužius apsirengi. Kaip ir mano mamai, visi mano drabužiai, kurių nenešioju - gražūs ir verčia apsirengt. Ne, mama, aš jau sugebu tuo pasirūpinti pats. Taip pat nepamirškite patys užsiregistruoti į kirpyklą, tik vėlgi, ne mamos.

3. Švarios rankos. Po naudojimosi tualetu, nesvarbu, ar nuleidai rudąjį astronautą, nušlapinai porą lašų ar neiškentęs prišlakstai katynėliui tiršto pieno, būtinai išėjęs iš viešnamio(kabinos) nusiplauk rankas ir tik saugokitės to srutų dubenėlio!

4. Pasigooglinkit mandresnių(geresnių, mielesnių) žodelių ir būkit drąsus. Pagal Jeremy receptą, tai įjungi PX rèžimą ir prieni prie akį užtraukusios panelės ir užkalbini. Ir nesvarbu ar ji turi vaikiną, ar ne. Per daug tik nelyskit į akis, nes paskui zajava parašys už persekiojimą. Viskas saikingai! 

1fbcc6c8107c948a8e204549bbe57c73619.jpg

5. Kur padaryt pirmą pasimatymą? Stenkitės išsirinkt kuo neutralesnę vietą ir nesvarbu, kad pro ją kasdien pravažiuoja tėvas ar dirba teta. Taip pat vieta turi patikti jūsų simpatijai. Ta vieta negali būti viešbučio kambarys, nes simpatija supras iškart ko jūs norit iš jos šį vakarą. 

6. Po darbo su Juozuku kapinėse pats metas apsipraust, nes esant su mergina visada reikia kvepėt skaniai. Naudokit tuos chemikalus tualetų ar kaip tie.. va, dezodorantai - padės tikrai. Nekreipkit dėmesio ką ten reklamuoja, kad pasipurškei šeštadienį ir dar kvepėsi antradienį.. kasdien purškites, negailėkit.

7. Nebūkit ereliais. Būna, kad po poros alaus su Andriuha jau jauties visagalis ir gali kalnus nuverst, o užkalbint prie baro sèdinčia panelytę - visiški niekai. Deja, bet Alfa vyro patarimai veikia tik jo paties paralelioje visatoje, ir, nebent esi Deividas Beckhamas ar Ryanas Goslingas, su erelišku pasitikėjimu savimi toli nenusikrisi. 

8. Išklausyti ir nepezėt nesąmonių. Leiskit merginoms išsikalbėt, išsiverkt, o jūs supraskit jas, padėkit išspręst problemas. Taip pat būkit pasiruošę kantrybės atsargų, jų tikrai prireiks. Merginos dėl tų problemų pradeda pykti ant viso pasaulio, o jūs ne išimtis, todėl išlikite stiprus, kad ir jeigu jums pasakys ,,ką tu supranti? Tu toks pats kaip ir jie" kol galiausiai pasiūs jus toli toli. Po to leiskit joms suprast, ką padarė blogai ir tik už atsipraśymą nereikalaukit kur nors greit už kampo zvim zvim.

9. Net jeigu filmo metu bèga nosis, nesibaiminkit sutrugdyti žiurovams, atsiprašyti panelės ir nulėkti į tualetą iśsipusti nosį. Tai geriau, negu nuvalyti tas gleives į pirštus, maikę ar džinsus. 

10. Venk klausytis muzikos viešumoje. Juk žinome, kad yra toks stebuklingas daiktas kaip ausinės, todėl su panele nuėjus į kokią kavinę, nepradėk grot savo 90-x grojaraščio ar Electro House.

Pajuokavau šiek tiek ;) Žodžiu būkit geri, supratingi, nuoširdūs ir mylintys ^^

Taip pat būtų šaunu išgirst ir jūsų patarimų, kurie padėtų tapti tokiais playbojais, kaip Jeremy_Linas :))))))

- Džioraldas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Perskaičiau :D truputuką pasijuokiau, pakėlei nuotaiką. +R3p

Svarbiausia yra uždominuoti. Swarbeuse ira kaska dariti :)

Redaguota . Redagavo Deshawn_Wilson

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia kaip išeina, tai visas blogas skirtas man. xD Ne esu aš joks ''playbojus'', kaip sako mūsų Džioraldas, esu tik paprastas vaikinukas iš labai nedidelio miesto, kuris šalia savęs turi vertingiausią ir didžiausią turtą gyvenime - mergina. Be jos aš neįsivaizduočiau savo dabartinio gyvenimo, būčiau toks koks buvau seniau, RLS nolaiferis...Dėl to gal ir nematote manęs dažnai žaidime, labai didelį laiko tarpą užima ji. Ji tapo 100 kartų geresnė už tas vertybes, kurias vertinau seniau, ji tapo man kaip antra širdis...Kalbant apie šitą blogą, Džioraldas pasakė viską tiksliai ir juokingai. Manau aš galėčiau pasakyti, kad svarbiausia BŪTUMĖT SAVIMI. Merginoms labiausiai patinka tokie vaikinai kurie visada būna savimi, kas be ko žinoma sportuokit, būkit higinieški, nebijot kartais pajuokauti šalia merginos, bet ne per daug, kad paskui ji nepasijaustų nepatogiai. Stenkitės būti atviri, tai labai naudinga, ypač rimtuose santykiuose. Daug nenoriu rašyt, jei ką man patys parašysit, laikykitės visko ką pasakė Džioraldas arba aš ir surasit savo antrą pusę, tapsit tokie laimingi, koks tapau aš! Visiems linkiu sėkmės ir jeigu reikės kokios nors pagalbos, visada kreipkitės, padėsiu kuo galėsiu. ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

24 minutes ago, Jeremy_Lin said:

Čia kaip išeina, tai visas blogas skirtas man. xD Ne esu aš joks ''playbojus'', kaip sako mūsų Džioraldas, esu tik paprastas vaikinukas iš labai nedidelio miesto, kuris šalia savęs turi vertingiausią ir didžiausią turtą gyvenime - mergina. Be jos aš neįsivaizduočiau savo dabartinio gyvenimo, būčiau toks koks buvau seniau, RLS nolaiferis...Dėl to gal ir nematote manęs dažnai žaidime, labai didelį laiko tarpą užima ji. Ji tapo 100 kartų geresnė už tas vertybes, kurias vertinau seniau, ji tapo man kaip antra širdis...Kalbant apie šitą blogą, Džioraldas pasakė viską tiksliai ir juokingai. Manau aš galėčiau pasakyti, kad svarbiausia BŪTUMĖT SAVIMI. Merginoms labiausiai patinka tokie vaikinai kurie visada būna savimi, kas be ko žinoma sportuokit, būkit higinieški, nebijot kartais pajuokauti šalia merginos, bet ne per daug, kad paskui ji nepasijaustų nepatogiai. Stenkitės būti atviri, tai labai naudinga, ypač rimtuose santykiuose. Daug nenoriu rašyt, jei ką man patys parašysit, laikykitės visko ką pasakė Džioraldas arba aš ir surasit savo antrą pusę, tapsit tokie laimingi, koks tapau aš! Visiems linkiu sėkmės ir jeigu reikės kokios nors pagalbos, visada kreipkitės, padėsiu kuo galėsiu. ;)

tikro PLAYBOJAUS žodžiai :))))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

„ ar nuleidai rudąjį astronautą, nušlapinai porą lašų ar neiškentęs prišlakstai katynėliui tiršto pieno, būtinai išėjęs iš viešnamio(kabinos)“ Be žodžių :D

„ Būna, kad po poros alaus su Andriuha jau jauties visagalis ir gali kalnus nuverst “ Čia turbūt apie mane <3

„bega nosis“

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

"Santykiai, trunkantys neilgai, nėra vadinami santykiais" Hmm.. (think)

Šiaip realiai, ką aš žinau.. xD Gal dėl to, kad esu mergina, man šie patarimai pasirodė kiek perspausti, įrėminti į stereotipus bei SAVAIME SUPRANTANTYS (higiena???). Patarimus reikia pradėt nuo veiksmų atsikratymo, kurie atitolina ir žalingai veikia tavo ir tave supančių žmonių bendravimą:

1. Išjungi SAMP ir valini į lauką. 

Aišku, gali rinktis ir bendravimą internetu, bet kokia tikimybė, kad interesatas nenuvils savo bendravimo skill'ais realybėje arba jo dezodoranto kvapas neatitiks tavo uoslės receptorių? Tad belieka prisiminti Džioraldo bloge minėtus patarimus ir drožti tiesiai pas dominančią merginą xD

Jeigu nesudominsi, didelė tikimybė, kad to padaryti niekada (arba bent artimiausią laiko tarpą) nepavyks. O kam push'inti žmogų, kuriam tu nepatinki? Tam jokie kabinimo būdai, atradimai, išradimai nepadės (nebent turi vilties ir kantrybės). Įmanoma, bet klausimas kiek tai truks ilgai ir kokio stiprumo santykius sukursi xD Aš kaip sena, jau tą paauglišką laikotarpį atkalusi mergina, galiu pasakyt tik tiek, arba tu trauki žmogų ir jis tave arba ne. O trauka pasižymi panašiais pomėgiais, gyvenimo būdu, požiūriu į gyvenimą bei... Mėgstamu muzikos skoniu :)

Ačiū, Džiora, už blogą! Lauksime ir kitų. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Swarbeuse dauk sportoti, gerti proteyna, nesiot and galwos banga ir vaikscioyi su abtemtais dzynsais ir bent pora kartu sawaitejia isiplaut dantis jei reiktu bucioyis tai va. Geras widio blogas dziotqldai

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Lol, vienoje vietoje rašai - Panos susiranda kokį kadra ledo arenoj diskotekos metu ir parašo bahurėliui: aš viską apgalvojau.. na.. mes negalime būti kartu..

Paskui - Pagal Jeremy receptą, tai įjungi PX rèžimą ir prieni prie akį užtraukusios panelės ir užkalbini. Ir nesvarbu ar ji turi vaikiną, ar ne.

Taj watafak? xDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 14 valandas, Jeremy_Lin said:

*keiksmai* eik

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandas, Tom_White said:

Jeremy kiek kursai skype mokymais? 

Nu kaip tau, tai papigiai padaryčiau:P

prieš 1 valandą, Hipster_Limon said:

*keiksmai* eik

TBPSXDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

lol.

lengviau nučiešinu kacyces, če per daug sudetinga pas tave džiora

dėl mokymų, pm:) moneymoneymoney

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias PovilasLietuvis
prieš 22 valandas, The_Smecher said:

lol.

lengviau nučiešinu kacyces, če per daug sudetinga pas tave džiora

dėl mokymų, pm:) moneymoneymoney

supisau tavo 420 rep skaiciu :)))) sv

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

56 minutes ago, PovilasLietuvis said:

supisau tavo 420 rep skaiciu :)))) sv

tu durnas esi turbut acakou

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.