Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Bėda po viena nevaikšto

Recommended Posts

Kadangi dažnai rūkiau kalijaną, tai supratau, kad patinka man pažaist su dūmais, u know.. Galvoju jo, turėjau porą e.cigarečių kurios tikrai nebuvo gūd, tad galvoju gal laikas nusipirkt gerą.. (VAPENATIOOOOOON). Užsisakiau, laukiau 2 savaites, gavau ją, pasinaudojau 2 dienas, užsilenkė :DDDD rimtai ;dd nu jo, po to pasigūglinau kas galėjo nutikt, gi čia vienas geriausių ar net geriausias set'as.. ofc. randu daugybę teksto, jog jų tiesiog negalima kraut su laidu kuris ateina kartu su modu, nes lievai krauna stiprias batarkes (kurias aš ir naudoju), uhm, yeah, tikriausiai rip batarkėm, nėr kaip naudotis elektrine, FUCK, ot nesiseka.

Sėdi sau vakare, rugpjūčio 14-tą ir gauni skambutį "Sv, kur susitinkam ryt prieš šūlę?" amm, WHAT? Ką tu ką tik pasakei? ryt? šūle? "Kokia dar šūlę, ką tu šneki?" "Gi ryt pradedam šūlę, asile" "Nebesvaik ;ddd" *numetu ragelį*. *Pasigooglinu savo šūlės pradžios datą* *verkiu*, *verkiu*, *verkiu*, *verkiu*, *rėkiu*, *verkiu*. *Skambinu atgal* "Tai kur susimatom?"

Joooo, pradėjau mokyklą jau, labai fainai žinokit.. NE, NEFAINAI. Ta prasme taip, laukiau realiai mokyklos, nes atsibodo dirbt, ir nieko neveikt per dienas, mokykloj bent jau kažkas vyksta, ALWAYS. Bet paskaitęs apie mokyklą supratau, kad fucked up, nebuvo ko laukt. YES. Įvesta nauja taisyklė prieš telefonus klasėje. Mobilų privaloma pasilikt spintelėje ARBA klasėje, spec dežėje kuri pamokos pradžioj yra uždaroma į spintelę ir telefoną atgauni tik po pamokos. OKAY. Gi galim apeit sistemą? Ne, negalim. Jeigu atsisakai įdėt telefoną į dėžę klasėj būni išvaromas iš pamokos, o sekantis pokalbis laukia su direktore ir mokytoju, uhh. Jau kai pagalvoji, kad blogiau būt negali dar pasako, kad įvesta ir taisyklė draudžianti bet kokius gėrimus klasėję, ta prasme, rimtai? Net vandens neleidžiama turėt klasėj, THAT'S BULLSHIT. Šiandien vien dėl gėrimų diskutavau su mokytoja ir direktore bandydamas jas atvest į protą, bet žinoma, nesekmingai, nes viskas ką jos man kartojo buvo - čia ne mes sprendžiam - aukštesni už mus priima tokius sprendimus visom apylinkės mokyklom, GOD DAMMIT. WASTE OF TIME.

Šiandien baigėsi antroji diena mokykloj ir gan sėkmingai.. Tai susirinkom aikštelėj, pašnekėjom dar apie orą ir bites, važiuojam? Jo, varom, davai tada, aš namo. BŪM įvažiuoju Ryčiui į galą :DDDDDD Nu ta prasme, tikrai man sekasi, fainai, sukaliau savo mašinos priekį, jo mašinos šikną, OSUM.

https://vid.me/dxzo

Tai kažkaip jaučiau pareigą išsakyt savo "sėkmę" paskutiniosiom dienom, GAL JAU GANA KĄ, ŠETONE?

Redaguota . Redagavo Briusas_Pro

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.