Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Darius_Blogizzz

TPV - Disciplina,turnyras,idėja.

Recommended Posts

Sveiki eilinį kartą, žmonės kurie neturi ką veikti grįžę iš mokyklos ir skaitantis šitą „rašalą“. Po paskutinio blogo, kuriame surašiau savo įspūdžius Armijoje ir gavęs TPV, sulaukiau nuomonių tiek forume, tiek žaidime kad iš manęs, cituoju, „įdomesnės personos RLS‘e“ žmonės tikisi įdomesnių blog‘ų, apie planus ateičiai, idėjas, treniruotes, ką šitame blog‘e ir jums atskleisiu.

TPV – Aukščiausia teisėsaugos šaka.

Norint, kad teisėsauga susivienitu ir išgauti norimą rezultatą, visu pirma kilo užduotis „įkalti į galvą“ žmonėms, kad TPV teisėsaugoje yra aukščiau visko, apart DPKT. Per pirmąsias penkias TPV priviliegijų minutes, bijojau kad žmonės to nesupranta ir kaip tai reikės jiems paaiškinti gražiai, be balso kėlimo ir keiksmų, kad treniruočių ir veiksmo metu, TPV yra viršiau už direktorius ir pavaduotojus, tai buvo gan didelė dilema ir kėlė šiokią tokią paniką, ar žmonės klausys? Ar žmonės darys kaip jiems liepta? Tačiau per pirmą susirinkimą visa baimė dingo, pamatęs kaip žmonės reaguoja į mano nurodymus. Aš tiesiog buvau šoke, kaip žmonės mane klauso ir gerbia mano žodį ir įsakymus. Visiškai nereikėjo šnekėti apie šitą aspektą, žmonės iškarto suprato kad atėjo rimta „vyriška ranka“. Norėčiau jūsų paklausti, kodėl? Ar dėl to kad mane daug kas žino? Ar dėl to kad žaidžiu nuo pačių pradžių? Ar dėl to kad esu patytęs teisėsaugoje? Išsakykite savo nuomonę, man tikrai labai įdomu.

u6MJYAt.png

Disciplina.

Norint tapti nenugalima jėga, “vienu kumščiu“ visu pirma reikia išmokti disciplinos žaidime ir Teamspeak programoje, ką ir pastačiau į pirmasias treniruotes. Pačiame pirmame susirinkime kuris buvo šeštadienį trumpai ir aiškiai išaiškinau visiems, kad kol aš būsiu TPV, nebebus tokio „bardako“ kurį mačiau prieš tai teisėsaugoje. Aiškiai pasakiau, kad treniruotė ar susirinkimas neprasidės kol visi nestovės gražiai eilutėje, paslepę ginklus ir be menkiausio tarpelio. Per sekmadienio treniruotę jau mačiau rezultatus, kai parašęs kad po 5 minučių prasideda, grįžęs prie kompiuterio radau gražią eilutę, kuriai beveik nturėjau pretenzijų.  Taip pat, buvo paaiškinta kad važiuojant į banko grobimą arba žmogaus pagrobimą GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA šaudyti nuo stogo, nesvarbu ar šaudot į mafijozą ar ką, tai yra draudžiama pagal taisykles. Tęsiant apie žaidimo temą, kartu su viskuo buvo paaiškinta kaip elgtis per banko grobimą ir žmogaus grobimą, šito nenorėčiau labai skelbti, kadangi tai yra labiau „inside information“. Jeigu šnekėti apie disciplina Teamspeak‘e, buvo aiškiai ir griežtai pasakyta, kad jokio cyptelėjimo kol nepaprašyta arba kol nėra leidžiama, ir tą jau mačiau per pirmas dvi treniruotes, kas mane tikrai labai stebina ir džiugina. Dėl šito aspekto, norėčiau pagirti visą serverio teisėsauga, darbuotojus ir direktorius su pavaduotojais – labai malonu kad taip greitai įpratote prie naujos tvarkos.

RondbiN.png

Teisėsaugos turnyras.

Pravedęs pirmą treniruotę, paprašiau pasiūlymų ir įdėjų ateities treniruotėms ir išbandymams. Ir gavau labai patrauklų ir puikų pasiūlymą iš PD direktoriaus Vincente – „Teisėsaugos Turnyras“. Taip pat, ačiū Sasha_Bogrov už vieną nuostabią užduotį. Turnyras skirsis nuo paprastos treniruotės tuo, kad teisėsaugos sritis kovos prieš vieną kitą, įvairiuose užduotyse. Užduočių įvairumas yra gan nemažas, nuo paprasto ir kasdieninio mums šaudymo iki reakcijos į chat‘ą ir „skill‘ą“ naudojant oro ir vandens transportą. Mano pačio nuomone turnyrą darau kažkiek per greitai, nespėjęs įsivažiuoti kaip TPV, tačiau noriu pamatyti ko mūsų teisėsaugai trukstą ir kuriuos gėbėjimus reikia lavinti ir tobulinti. Taip pat, turnyras bus įdomesnis pačiai teisėsaugai, kadangi bus „azartas“ apginti savo srities vardą, parodyti kad jus esate geriausi ir dirbate be priekaištų viską apgalvoję iki pačių menkiausių smulkmenų. Visa informacija, užduotis ir vertinimo sistema bus paskelbta forume, kai bus suformuluotos visos užduotis, patikrintos ar jos yra sąžiningos kiekvienai teisėsaugos sričiai ir tiksliai sugalvota vertinimo sistema, ir aišku, pasistengsiu kad geriausia sritis gautų kokią nors „dovaną“.

S.W.A.T (DKPT NESUTIKO,RIP)

Kaip dauguma žino, šitas darbas šiuo metu yra užšaldytas, tačiau jame dirbu aš, Haris, Ridas ir dar porą asmenų. Tačiau noriu iš šito darbo padaryti kažką „kitokio“ ir tą, kam jis ir yra skirtas. Mano, pavadinkime „svajonė“ yra padarytį elitinį teisėsaugos burį, kuri sidarys 7-10 žmonių. Tai bus teisėsaugos vilkai, puikus vairuotojai ir taiklus snaiperiai, žmonės kurie pavieniui gali sustabdyti „Dminančius“ asmenis SF mieste – trumpai drutai, visiškas elitas. Šito tikslas padaryt toblulą pavizdį visai teisėsaugai ir naujokams atėjusiems į teisėsaugą, kaip teisėauga turi dirbti ir su kokiu greičiu įvygdyti pateiktas prieš ją užduotis. Aišku, reikia tai aptari su serverip DPKT nariais, sulaukti jų nuomonių ir gal kokių nors kitų idėjų, bet tikriausiai „pagavot esmę“ ką noriu padaryti su šitu nuostabiu tačiau kartais nuvertintu darbu.

KHJNzRs.png

@Cynthia_Hand šitas geriau jau? :( 

Redaguota . Redagavo Darius_Blogizzz

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Senai reikėjo tokio panašaus vadovo kuris visus suvienytų ir įvestu disciplinos. (Aišku nesakau, kad kiti TPV nariai buvo prasti, nene :D ) Jeigu ir taip toliau viskas klostysis, serveris pamatys viena iš stipriausių jėgų visame žaidime, visi bus koordinuoti, pasirengę, disciplinuoti.

Redaguota . Redagavo Sasha_Bogrov

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dirbau 8mėn teisėsaugoje ką gavau šuda į veidą ,bet buvo verta ,nes gavau patirties, susipažinau su naujais žmonėm @Lukas_Cola @The_Smecher ir dar pora šauniu asmenų. Ir aš siekiau TPV ar TPVP ,bet aš negaunu ,nes esu dar vaikas kaip daugelis žino ir kaip pasakė smecheris per savo bloga ,kad man yra dar 13 metų ir dar kai kuriems esu rakštis šiknoje. O dėl Special forces yra šaunu ir aš apie tai galvojau ir siūliau daug kam ,bet jiems px ,o aš esu už šitą idėja ,bet bus sunku surinkti komanda bus aišku kokie tai asmenys 7-10 žmonių tai cola,haris_csgo , haroldas_drift ir t.t. Ir kodėl aš negaunu drk/pav draugai klausia ir kiti rlsėčiai ,nes kaip pasakė musu mielas DPKT tom_white tokias kokias aš idėjas siūlau tu jų nepadarysi... amžius daro savo.

Nice blog laukiam dar tokio pobudžio blogu.

Sr už klaidas.

Redaguota . Redagavo Simas_Pinokis

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nice one, tik kitą kartą atsižvelk į gramatines klaidas, labai akis bado

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, The_Smecher said:

Nice one, tik kitą kartą atsižvelk į gramatines klaidas, labai akis bado

Emm,per word'ą rašau tai nedaug tikrai turi buti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Darius_Blogizzz said:

Emm,per word'ą rašau tai nedaug tikrai turi buti.

Ta prasme jų labai daug nėra, bet ant labai simple žodžių iš greičio būna parašyta ne ta raidė ar panašiai, prie skirybos ženklų nesikabinėju, šiaip būtų nice jei įmestum į kokį "klaidų taisymas" dar gražiau ir lengviau skaitytusi :x

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, The_Smecher said:

Ta prasme jų labai daug nėra, bet ant labai simple žodžių iš greičio būna parašyta ne ta raidė ar panašiai, prie skirybos ženklų nesikabinėju, šiaip būtų nice jei įmestum į kokį "klaidų taisymas" dar gražiau ir lengviau skaitytusi :x

Aa,tai čia ne gramatines o tos,nepamenu kaip jos vadinasi. Žodžiu,atsižvelgsiu kitą kartą,ačiū.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dėl S.W.A.T tai rimtai kažką padaryt galėtu, sniperiai tai pats pirmas žmogus turėtu būt @Simas_Pinokis kadangi jo aimas yra best, o šiaip patiko blogas. Po limit +r3p.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 8 valandas, Rocky_Bolboa said:

Dėl S.W.A.T tai rimtai kažką padaryt galėtu, sniperiai tai pats pirmas žmogus turėtu būt @Simas_Pinokis kadangi jo aimas yra best, o šiaip patiko blogas. Po limit +r3p.

Su snaiperiais tai ten toks pavizdys gal netikes buvo, bet pagavo esme :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 14 valandas, Rocky_Bolboa said:

<3<3  1: DPKT turi sutikti ,kad būtų ši BEST komanda

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žinok perskaičius, net kelis kartus ir nesupratau koks tikslas, tai rašyti? Poto pasiknisęs tarp temų radau ši, bei tą ir supratau. Radau, gan nemažai gramatinių klaidų, bet tikrai už pastangas ir siekimą, tai ko nori tai  vykdai, ir tavo principus uždėsiu žalią mygtuką. Tiesa sakant nesu matęs konkretaus žmogaus, dar kažkas SA:MP istorijoje man patiko labiausiai :  ''Aiškiai pasakiau, kad treniruotė ar susirinkimas neprasidės kol visi nestovės gražiai eilutėje, paslėpę ginklus ir be menkiausio tarpelio''. Malonu, jog dar galima rast rimtų veidu serveriuose. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

40 minutes ago, Simas_Pinokis said:

<3<3  1: DPKT turi sutikti ,kad būtų ši BEST komanda

Butu bomba jeigu sutiktu.

17 minutes ago, Matt_Wooxy said:

Žinok perskaičius, net kelis kartus ir nesupratau koks tikslas, tai rašyti? Poto pasiknisęs tarp temų radau ši, bei tą ir supratau. Radau, gan nemažai gramatinių klaidų, bet tikrai už pastangas ir siekimą, tai ko nori tai  vykdai, ir tavo principus uždėsiu žalią mygtuką. Tiesa sakant nesu matęs konkretaus žmogaus, dar kažkas SA:MP istorijoje man patiko labiausiai :  ''Aiškiai pasakiau, kad treniruotė ar susirinkimas neprasidės kol visi nestovės gražiai eilutėje, paslėpę ginklus ir be menkiausio tarpelio''. Malonu, jog dar galima rast rimtų veidu serveriuose. :)

Aciu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 8 valandas, Darius_Blogizzz said:

Su snaiperiais tai ten toks pavizdys gal netikes buvo, bet pagavo esme :D

Vairuotojas 2x ,snaiperis 1x , A komanda 3x ,B komanda 3x, fast reaction 2x vsio yra komanda čia kaip pavyzdys.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.