Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Darbų varžybos, vasara, DPKT ir kiti neįdomūs dalykai

Recommended Posts

giphy.gif

Istorija kartojasi.

Darom didelio mąsto veiklą - susirenka vos 40procentų dalyvių. Ką tu. Ne ne, ne taip pradėjau viską. SVEIKI ČIA IR VĖL MANO VIDEO BLOGAS. Karočia, liūdna chebra. Ne kartą gaunu vieną kitą laiškelį, kad davai veiklos darbam / dirikam / darbuotojam. Opa, padarom mini varžybėles ir dalyvauja vos 5 darbai. 5 jobani darbai. Čia kaip prieš ~1 metus Briusas darė koncertų event'ą iš milžiniškų prizų ir reikėjo valandą laiko MALDAUT, kad kas nors dainuotu. Nuo to laiko prisižadėjo gyvenime nebedaryt tokių dalykų, tai čia same. Ar taip sunku direktoriui, pavaduotojui paruošt 4 darbuotojus (iš 18), kurie turėtu tiesiog maigyt space? Jei rmt, tai net aukštesnio rango darbuotojai galėtu pasiruošt patys, išmokyt ką nors dar, nors ten praktiškai nebuvo ką ruoštis. Dar vienas fun aspektas. Daug žmonių stebisi, kad Džioraldo policininkai laimėjo, daug buvo negatyvių pasisakymų apie jį. Taip, dėl Sabres (pirmos rastos mašinos) buvo šiek tiek masofkė, nes vienas žmogus, kuris prisižadėjo duoti mašiną, atvarė į servą likus 8min nuo renginio pradžios, todėl jau kitas žmogus buvo "paslėpęs" mašiną už jį. Neturėjau laiko atrašinėt idijotam " Ne, Mafiso, aš nesu asilas, aš esu žmogus, ir ne, visų darbų blisto neįmanoma išsipirkti ", o dar labiau susižiūrėt kur tą mašiną paslėpė, todėl kai supratau, kad jin buvo pastatyta tiesiog kažkokio nuosavo namo kieme, buvo gan apmaudu. Tikrai nesimato per minimap'ą, O GAL TEN KOKS DVIRKA STOVES, NU KA ZHINAU. Tai va, sklido kalbos, kad The_Dude prieš Džiorai atplaukiant jau buvo radęs tą mašiną, ir tiesiog pasakė kur jin yra. Gal ir yra tame šiek tiek tiesos, nes nuo sabres teko prakillint žmones, kurie rado ją (kaip nerasi bl). Tai va, čia toks mini nesusipratimas, labiau klaida iš mano pusės, kad nesugebėjau visko iškoordinuot visko iki galo. O dabar pasakysiu tiem, kad stumė ant PD, kurie laimėjo visą šitą reikalą: pasižėkit į Džioraldo treniruotes, pasižėkit kaip jis dirba dėl savo darbuotojų, kaip darbuotojai dirba dėl darbo, direktoriaus, čia next level shit. Jūs trefkes darot vieną kartą į savaitę, per jas išdalinat 200k, nors fonde 1m, darot eilinį dragą su darbinėm, kas yra jau taip pat banalu, kaip lazeriukai kioskiuose. Įsijunkit PD albumą ir pamatysit, kaip žmogus stengiasi dėl savo darbo, dėl darbuotojų. Prieš tas darbų varžybas kai kurie dar tik priiminėjo į darbą snukius, kurie galėtu už jų darbą pradalyvaut, o tuo metu Džioraldas jau buvo ramus, nes jie tam ilgai ruošėsi, treniravosi, ir va, rezultatas yra. Jeigu verkiat dėl to, kad PD ar Armija naudojo fpslimit 20, tai ffs, viską stebėjo Svidis, jis nėra daunas, tokius dalykus atpažysta, tai pls, nerėkit šudų bent apie kitą darbą. Pralaimėjot tai pralaimėjot, reikėjo ruoštis, daryt bendras pasiruošimo treniruotes su policija, ir būtų gan cool. Gerai, einant prie linksmesnių dalykų, tai labai dėkoju prižiūrėtojams, komandai, kurie padėjo viską prižiūrėt. Kai kuriem daviau po 100'000€ už pagalbą, kas negavo galit PM, nors surinkom tokius žmonės, kurie ne dėl pinigų padeda, respect. 

"Wtf rls mirshta kodel tik 30 snukiu wtf"

Susilaukiu ir tokių žinučių. Paaiškinimas paprastas - orai. Pats nerandu laiko prisijungt šiek tiek ilgiau, nei pusvalandžiui. Dienomis mažiau, visi kiemuose, padeda tėvam, sėdi su chebra ant suoliuko ir valgo guminukus, o vakarais susirenka, tai čia nieko keisto. Vasara / Rugsėjo 1 yra smagi tuom, kad atsiranda dafiga žmonių, kurie maždaug " FSIO LEAVINU CHEBRA VASARA ATEJO BUVO LABAI FUN CE BUT BET AS NE NOLIFER NE KAIP JUS XDD BUSIU KIEME DABA FSIO DW ". Tokie visada pramuša mane. Jezz, atėjo vasara, tai tu visą jobaną parą sedėsi tam kieme? :D Aktyvumas sumažės, prisijungs rečiau, vakarais, bet kam čia daryt muilo opera, lyg kažkam rūpi. Same su rugsėjo pirma: " VISKAS DRAUGAAAAAI MOKSLO METUKAI AS SUSIIMU IR KELIU SAVO VIDURKI I AUKSTAMAS =DDDD STEP ONE TAI NE MOKYTIS PRADDET, O VISIEM PARASYT, KAD LEAVINU, NES ZN RUPI KASKAM ". Istorija ta pati, nesedėsi 24h žiūrėdamas į knygą, ypač kai čia nebe tie laikai, kur namų darbus 4 h darydavo. Grįžti iš mokyklos, padarai pamokas, pasimokai, ir ką veiki dar 6h? Nu ir jibašini sampą, aišku, išlis daug tų, kur sakys " AS TAI VA I KM EINU VISADA ", yea right. Lyg daro čia kažkas kažką, kuo giriasi visiem. Vėl bus tie laikai, kur maždaug sėdi sampe po 400min ir maždaug " LAWONE KAS IRA AS VA BOKSA MMA MTA DAYZ KUNG FU DARBCIUJU RANKU BURELI LANKAU SUPYZSDIDNU VISUS KAUNE KAS I AKIS PASIŽIŪRI " (supras senesni žaidėjai apie ką eina kalba). Fantazuot natūralu, bet ne persistenkit pls. 

KUO PANAŠŪS ORAI IR BARANIS? NUO RYTO JAU SUŠILĘS :DDDDDD

Mieli mano direktoriukai, čia dėl minimumo pražaidimo. Jeigu oras yra geras, jeigu turit reikalų ar dar ką, tai pls, nekaitinkit tų minučių, eikit į kiemą, išsigandykit, išsilakstykit, padėkit mamai sodą tvarkyt, tėvui kokių malkų paskaldyt. Aš ne diktatorius, toks pats žmogus, kaip ir jūs, tai pls, neloškit per prievartą. Pats esu tai patyręs, vis dėlto, TRV drk 90 d ayy lmaao, žinau tą jausmą, kai loši dėl to, kad tik lošt. Ne, nereikia taip daryt. Jau geriau daryt kokį stuff namie, kieme, dar ką, vietoj to, kad kaitint minutes, nes ale " PZDA NO WAITO BUS ". Tiesiog, AŽ parašot " sw tom geri oriukai opa va su draugeliais ir dwiroom nusimaudem hihi haha, daba kieme cypsenkais valgom ", man tiek realiai užteks. Jeigu laikai direktorių tam, kad prabūt minimuma - atsisakyk. Nežaiskit per prievartą, čia Nr 1 kaip prarast fun sampe. Labai gerbiu žmones už tiesą tbh. Galit prabūt tuo drk 20d, parašysit tiesiai šviesiai kaip yra, be jokių proto pisimų ir kitų šudų - išvengsit tiek blisto, tiek nusmukimo prieš DPKT akis (ble jei neprabunu minimumo gg kitem drk). Jeigu va, koks Mafiso verkia AŽ, kad GYWENIME NESU DROPPINES O JEEEZAU MARYJA KAIP DIEVA MYLIU, nors paskui prisipažysta, tai fsio, gali eit ribašint koldūnus maksimoj, respekto nebėr. Tuo metu koks jimbo parašo tiesiai šviesiai, kad naudojau, nes buvau susinervavęs, pripažystu, kad pasielgiau blogai, išsitryniau ir t.t. - duodu antrą šansą, vien už atvyrumą ir nuoširdumą. 

Nauji DPKT

Labai daug prižvengiau stebėdamas jūsų spėjimus. Maždaug veža mane ftb direktorius į jailą ir pareina žinutė " OOOO TAI ČIA HARIS TAS DPKT ANE????? " nu negaliu, taip žvengt pisu iškarto. Spėjimų buvo įvairiausių, nuo Karoso, Pedro iki Tazo, Las Vegaso, Coolerio net :D Kas jie - šiandien turėtumėt pamatyt (dontas sakė užmes savaitės gale, so), o šiaip DPKT atnaujinimuose parašysiu. Why do I need them? Už 2 sav man pirmas egzaminas, už 1 mėnesio praktiškai žengiu didžiausią žingsnį savo gyvenime, t.y., išsikeliu iš tėvų, pradedu savo gyvenimą. Planuoju visiškai vienas išvažiuot į užsienį, bbž kur. Neturiu ten nei giminių, nei draugų, nieko ((nu ką, kariuomenėj būdamas išmokau miegot miškuos =dD)). Tai va, tikiuosiu neužilgo baigti būsimųjų DPKT mokymus ir paleist juos į trasą. Kurį laiką papeikimus direktoriams, rimtesnius pažeidimus stebėsiu pats, duosiu tą galutinį verdiktą, bet po poros sav manau jau patys viską darys. Jeigu viskas susiklosto gerai, turbūt tęsiu savo darbą čia, aišku reiks šiek tiek laiko prisidevelopint prie kitos aplinkos, kultūros, tik dar klausimas, ar ištversiu. Nu didesnis klausimas ar egzus išlaikysiu xdd. Nu nieko, perlaikymai HERE I COME. 

Tiek dabar. Visą laiką norėjau mokėt rašyt blogus, so finally kažką pradėjau ayy lmao. Gerai, varau tepalus mašinai pasikeisiu, cya. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

10 minutes ago, Tom_White parašė:

KUO PANAŠŪS ORAI IR BARANIS? NUO RYTO JAU SUŠILĘS :DDDDDD

TAI SU 0.5 0.7 OPA :DDDDDDDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

14 minutes ago, Tom_White parašė:

nuo Karoso, Pedro iki Tazo, Las Vegaso

Ką n* ???????? XDDD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pize pirma kart perskaiciau nuosirdziai bloga du kartus, nes buvo idomu :D. (tie kas galvoja kad nardau - susideginkit)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Patiko, gerai skaitėsi, geriausia buvo ten kur tp ''isheisime i lauka lyvinsiu sampa''

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Smagu buvo skaityti. Ne todėl, kad buvau paminėtas ir t.t (ačiū, Emili, tau už tai :) ) , bet todėl, kad viskas buvo parašyta paprastai ir smagiai (ypač su Baraniu tas prikols XDDDD). Ačiū, Emili ^^

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Tom_White parašė:

Coolerio net :D

4ce14201dc30f197d4d55161f9f4f0706.bmp

Redaguota . Redagavo Vincente_Delboske

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ble priminė Faną, viskas chebra mokslai prasideda negalėsiu žaisti, mokysiuose kitą diena 500min pralošęs nah :DDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandas, Cops_Brothers parašė:

Ble priminė Faną, viskas chebra mokslai prasideda negalėsiu žaisti, mokysiuose kitą diena 500min pralošęs nah :DDDD

Va va, vienas iš tų "specialiųjų" visomis prasmėmis. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Į Chill N grill nevarysi duhas haha get a lajf nolajfer. Paną susirask nors vasarai linksmiau bus,o naujas dpkt malavicku bus ez pz lmn sqz. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 8 valandas, Darius_Blogizzz parašė:

Į Chill N grill nevarysi duhas haha get a lajf nolajfer. Paną susirask nors vasarai linksmiau bus,o naujas dpkt malavicku bus ez pz lmn sqz. 

Reik susirinkt squad'ą į cng, viena mašina per slabnai, poros mažiausiai reiktų dėl full experience xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandas, Tom_White parašė:

Reik susirinkt squad'ą į cng, viena mašina per slabnai, poros mažiausiai reiktų dėl full experience xD 

Dėl full experience reikia važiuoti kaip dalyvis tada xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.