Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Gintare_Smk

R.I.P. summer, hello school

Recommended Posts

Jo paskaiciau ir ash. Nais blog boi. Ka tie standartizuoti:dd bybiu pripiesht gali, nieko realiai nelemia jie:d btw lengva ten tai jei ash toks adaptas normalei parashiau, tau su tokiais pazymiais ishvis ez turetu but. Pys aut

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

O as ce nepakomentaves jo keri blokas wiskas skajtesi o ce standartisuoti kas ce per itemas? Kokia kaina jo?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 16 valandų, Darius_Blogizzz parašė:

Nesusilaikiau atsakyti žinok į šitą xD Aišku mokytis reikia, bet ne mokykloje, nes to be honest tu 90procentų informacijos iš ten nepanaudosi gyvenime

Ką čia ir bepridursi.. :D 

prieš 15 valandų, Gytiz_Kweb parašė:

Jo paskaiciau ir ash. Nais blog boi. Ka tie standartizuoti:dd bybiu pripiesht gali, nieko realiai nelemia jie:d btw lengva ten tai jei ash toks adaptas normalei parashiau, tau su tokiais pazymiais ishvis ez turetu but. Pys aut

oo nu dėkui, dėkui :D 

prieš 15 valandų, Dovis_Elemo parašė:

O as ce nepakomentaves jo keri blokas wiskas skajtesi o ce standartisuoti kas ce per itemas? Kokia kaina jo?

"wiskas skajtesi". gi kas trečią eilutę teskaitei, ajo? Oj manęs neklausk, tokie itemai ne mano sritis :/ ačiūū btw :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dieve, mergyt, kaip nooriu į kaimą.. tų vogtų žirnių (aš labai bijodavau vogt, tai man brolis iš kaimynų sodų kriaušių, slyvų pavogdavo. Aš žiūrėdavau, ar niekas nemato (angel) pasivažinėjimai dviračiu.. mm... bėgiojat nuo karvių??? (think) nu neteko, neteko... tai jūs jas erzinat? Kodėl karvės vejasi?

Pavargau nuo miesto triukšmo (theft) ech... retai kaimą pasiekiu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

46 minutes ago, Katerina_Petrova parašė:

Dieve, mergyt, kaip nooriu į kaimą.. tų vogtų žirnių (aš labai bijodavau vogt, tai man brolis iš kaimynų sodų kriaušių, slyvų pavogdavo. Aš žiūrėdavau, ar niekas nemato (angel) pasivažinėjimai dviračiu.. mm... bėgiojat nuo karvių??? (think) nu neteko, neteko... tai jūs jas erzinat? Kodėl karvės vejasi?

Pavargau nuo miesto triukšmo (theft) ech... retai kaimą pasiekiu

Mes žirnius vogdavom, kurie prie pat pagrindinio kelio būdavo, tai pravažiuojantiems žmonėms, kurie žiūrėdavo į mus tiesiog taip nekaltai nusišypsodavom :D 

O karvių neerzinom, tiesiog kažkokios kvailos labai pasitaikė, tai taip iš niekur nieko pradėjo bėgt link mūsų :D 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2017-08-25 at 23:36, Darius_Blogizzz parašė:

Nesusilaikiau atsakyti žinok į šitą xD Aišku mokytis reikia, bet ne mokykloje, nes to be honest tu 90procentų informacijos iš ten nepanaudosi gyvenime

Pritariu, pamenu sakė Chemijos mokytojas... Chemija privers visur aha privers paklausiau dirbant MC Donalds skaičiuosi burgeriu formules xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandų, Saška_Finazonik parašė:

Pritariu, pamenu sakė Chemijos mokytojas... Chemija privers visur aha privers paklausiau dirbant MC Donalds skaičiuosi burgeriu formules xD

Visko ko iš matematikos realiai prireikė gyvenime, nuolaidas procentais parduotuvėse skaičiuot, ir tai atmintyje visą laiką, trigonometrijos hujometrijos nenaudojęs po mokyklos niekada. Aišku, žiūrėkite kokią profesiją imsit, ir pagal ją žiūrėkite ką jums reikia mokėti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

Visko ko iš matematikos realiai prireikė gyvenime, nuolaidas procentais parduotuvėse skaičiuot, ir tai atmintyje visą laiką, trigonometrijos hujometrijos nenaudojęs po mokyklos niekada. Aišku, žiūrėkite kokią profesiją imsit, ir pagal ją žiūrėkite ką jums reikia mokėti.

Mano profesijoje matieką išvis neriekalinga bus... O dėl procentų tai jo kai išmokau skaičiuot tai db zjbs žr per akcijas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.