Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Gytis_Valentas

Blogas apie kažką...

Recommended Posts

pizM4mj.png

LnaTYlG.png

Labas!

Visad turėjau tokią ambiciją kažką rašyti, ar tai kokia anketa, ar tai koks laikraštis (nors pastarieji ir nebuvo labai įdomus..) ar tai dar kažkas, bet keista, kad tik dabar rašau savo pirmąjį blogą. Ir šio nerašyčiau, jeigu dabar nebūtų blogų rašymo savaitgalis. Būtent konkursai ir traukia parašyti kažin kokį blogą, išdėstyti savo mintis, bei gal sulaukti bendraminčių, galvojančių taip pat. Tiesa, kaip 14-mečiui bus kiek sunku laisvai ir nenusišnekant dėstyti mintis, bet kažką protingo gal parašysiu.

LnaTYlG.png

Nerašysiu apie tai, kad čia trūksta sistemų, mažai renginių, neaktyvus d0nt'as ar panašiai - apie tai blogų prikurta jau daugybė, dar vienas parašytas blogas apie kažką ne visai linksmo - mažai ką pakeis. Svarbiausia visad išlikti pozityviam ir įžiūrėti kažką gero. Juk nėra čia taip blogai! Serverio žaidėjai (tie hate'riai, jo) sako, kad serveris jau žlugęs, bet taip daugelis sakė jau gal prieš 3 metus, ir kur mes? Vis dar tarp gyvuojančių ir tikrai neblogai pasirodančių tarp kitų konkuruojančių serverių! Žinoma, nekalbu apie populiariausius serverius Lietuvoje - ligi jų, dar prakaito aibę reikėtų išlieti, tačiau daug pastangų, bei savo laiko išlieja ir RLS komandos nariai. Kartais atrodo, kad visiškai nieko nevyksta, serveris nejuda į priekį, jokių naujienų, tačiau tikrai kiekvienas bent kiek suprantantis, kiek reikia vargo sugaišti tokioms pareigoms žino, kad kiekvienas komandos narys turi ir savo gyvenimą. Turi ir savų rūpesčių, kuriems reikia laiko. Viskas nesibaigia čia, serveryje, kiek mūsų akims tenka pamatyti. Pasikartosiu, visi komandos nariai (ir galų gale, paprasti žaidėjai) turi savo gyvenimą, apie kurį mums nevertėtų daug žinoti ir nereikėtų gilintis. Paprasčiausiai, nereikia reikalauti iš komandos kažko stebinamo, jie dirba. Tikrai nemiega. Tapatį ir apie d0n't galima būtų pasakyti, jis taip pat kažką veikia, ateina į forumą, suteikia žaidėjams pagalbos, jei šie turi kažkokių problemų ir panašiai.. Tik gaila, kad apie atnaujinimus nieko linksmo ir džiugaus nepavyks pasakyti, bet link tos pusės neinu, šia tema jau visiems viskas aišku. Apie tai nekalbėsiu.

O kokia gi to SA:MP nauda? Daugelis tėvų (bent jau maniškiai) mano, kad iš šitų žaidimų nėra jokios naudos ir tai niekaip nepadės gyvenime, tačiau yra kur kas kitaip. Turbūt, mano, kaip paauglio galvą, žaidimai ir kita veikla prie kompiuterio duoda daugiau, negu atima. Pirmiausiai - bendravimas. Tikrai manau, kad esu ne vienas toks, kuris daug valandų, dienų praleido prie kompiuterio ir kažko iš to pasimokė. Vien ištysas sėdėjimas prie kompiuterio ir bendravimas su kitais išmokė suprasti kitus, suvokti, kad kiekvienas nori išsakyti savo nuomonę, ir kiekvieno nuomonė turi būti išgirsta ir supratinga. Nebendraujant, užsidarius sunku bus kažką pasiekti. Dabar suku labiau link kiekvieno mūsų savo gyvenimo, o ne SA:MP'o. Bendrauti manau reikia su visais, atstumti nieko nereikėtų, net jei to žmogaus nemėgsti ar tau prieš kitus gėda su juo bendrauti, nes ką gali žinoti, gal tas pats klasės nevykelis, po kažin kiek metų, gali būt vienas iš turtingiausių žmonių pasaulyje? Suprantat, apie ką kalbu.. Realiai, tikrai gerbiu žmones, kurie kažką rašo. Ar tai anketas pildo, ar tai kokius laikraščius kuria, ar rašo blogus, ar galų gale rašo kažką kitą. Nesvarbu ką. Nors kalbu ne iš patirties (heh, iš kur 14-metis gali turėt kažkokios rimtos patirties..), žinau ir esu įsitikinęs, kad tai gyvenime tikrai pravers. Ar Tu rašysi kažkokį darbo prašymą, ar ruoši CV anketą, ar galų gale tavo darbas bus surištas su stalu ir baltu popieriaus lapu, patirtis rašant blogus ar dar kažką kitą Tau tikrai nenueis šuniui ant uodegos, kaip pasakytų vienas mano draugas. Tad tikrai vertėtų žaidėjus paskatinti kurti laikraščius ar rašyti kažkokius blogus. Gal ir sudominsiu su šiais žodžiais kokį vieną kitą skaitytoją, o gal ir ne, bet juk tai nėra taip svarbu. Kiekvienas kažkiek suvokia, ko jam gyvenime reikės ir kas jam gyvenime pravers, o iš ko naudos gyvenime nebus visiškai.

Apie ką dar čia parašius... Tiesa, nebijokit išsakyti savo nuomonės tiek žaidime, tiek gyvenime. Visad išklausykit ir kitų nuomonę, tačiau nebūtinai į ją atsižvelkit. Tarkim aš, jei daryčiau tai, ką man visi liepia ir ko iš manęs reikalauja - nebūčiau savimi. Nesakysiu, kad nesėdėkit prie kompiuterio ištysą dieną ar dar kažko nepamokslausiu, tiesiog patarsiu - būkit daugiau su šeima, su artimais prie vieno bendro stalo, patirkit daug linksmų įspūdžių ir nesupūkit prie to kompiuterio. Ofc, sėdėkit ir prie kompiuterio, bet nepamirškit, kad gyvenimas yra svarbiau už viską.

LnaTYlG.png

Ir aš žinau, kad šito blogo turbūt daugelis net neskaitys, tik akimi peržvelgs ir praeis temą, arba net nieko neskaitę, parašys kelis žodžius „kurk toliau“, „šaunu, kad kažkas kažką kurią“ ar kažką kitą, bet kam tai rūpi... Tema laisva ir rimtoms, kažką reiškiančioms nuomonėms, ir beprasmiems komentarams!

- Gytis_Valentas

giphy.gif

Redaguota . Redagavo Gytis_Valentas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

SA:MP man padėjo pramokti pi*ti protą a.k.a rašyti motyvacinius laiškus, no joke, ne į vieną darbą esu patekęs, nes parašiau gerą motyvacinį ;dd

• Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ką galiu pasakyt, būdama tavo bendrametė, tai nereikia savęs taip nužemint vien dėl amžiaus. Žinoma, neturiu omenyje, kad reikia išsikelt save ir aiškint visiems daugiau patyrusiems vyresniems žmonėms, tačiau laikyt save nieko vertu ir negalinčiu nieko rimto pasakyti taip pat nereikia. Ypač jei tu žinai, kad turi ką reikšmingesnio pasakyt, o ne vien vaikiškas nesąmones kalbėt. Nekompleksuok dėl savo amžiaus, viskam ateis laikas. ;) 

Ir šiaip jo, nice blog, taip ir toliau.

• Patinka 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.