Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

Sunus grįžta namo

Recommended Posts

Po visokių pykčių ir nuostabaus pusmečio, pagaliau Kola grįžta atgal namo

Ne RLS aišku lol. Daugelis pamate mane serveryje, tačiau vienu momentu ko gero ir sutikot draugeli mano, kuris durniavo dažnai per /vc ir per /c chatus visokius. Smagus čiuvas, sakė prikolino labai, bet net neįsivaizduoju ant kiek buvo nejuokingi jo prikolai :)

Tiesą pasakius nesitikėjau pats grįžti anksti čia, tačiau susiklosčius tokiai situacijai, kad grįžau atgal į Vilnių perlaikyti du egzaminus, po sunkių mokslų tenka kažkaip nusisukti nuo kasdienybės ir pamiršti visas nuoskaudas. Tiek su chebra po miestą ir kaimus "draskomes" su golfais, tiek pačiam sampe ateinu prasiblaškyti. Pats nustebęs, kad šiandien praleidau 250 minučių serveryje... Nors gerai prisimenu, kad buvau parašęs blogą apie pabaigą savo čia, kad čia manęs neišvysite taip, kaip anksčiau.. Yea... kartais mėgstu laužyti savo žodžius ir standartus... :D Tačiau vis tiek, retai čia užsuksiu, nes vis tiek yra malonu ateiti pažiūrėti, kaip kas laikosi, kas naujesnio, kas blogesnio. Kalbant apie blogą tai jopapa chebra :DDDD anoniminiai papeikimai, rimtai? Savų, nesavų blokavimai už tai KAD JIE PAŽEIDĖ TAISYKLES ir dėl to reik rašyti papeikimą, nes toks tavo (buvusio)chebranto darbas yra - blokuoti, prižiūrėti tiek zonoje, tiek už jos ribų tvarką.. Come on.. Nesu nei už tą pusę nei už kitą bet susiimkit gal jau? Gana gyventi po netikra kauke savo ir mėgaukitės tuo ką turit. Bet jei jau toks tikrai esat: nesubrendęs vaikas, kuris mėgaujasi gadinti kitiems malonumą žaisti žaidimą ir nuotaiką kaip ir realybėje stumti ant silpnesio, žinant kad egzistuoja toks dalykas kaip KARMA ir vieną dieną tas ištyčiotas žmogus prieis vieną dieną prie tavęs ir padarys tą ką norėjau tau labai senai padaryti, tad šiuo atveju, jums mieli vaikėzai, negaliu padėti, tačiau patarčiau mažiau čia rodytis ir kreiptis pas tėvus ir pasakyti "MAMA, TĖTI... AŠ DAUNAS, IŠVEŠKIT MANE Į PSICHIATRINĮ, GAL GRĮŠIU GERESNIS".

Gerai gana čia tų dramų, gana čia apie SA-MP

Ilgai norėjau parašyti blogą apie savo gyvenimą Kaune ir įspūdžius tiek iš praktikos tiek iš pačio miesto ir žmonių.

Kalbant apie miestą, jis tikrai įspūdingas, iš dalies nesigailiu atvykęs čia. Neteko man labai rimtai pasibūti krepšinį supančiame mieste. Vis kiek tik būnu, tai tik atvykdavau pas senelius į sodą ir atgal į jų namus, tam, kad normaliai nusipraust prieš išvyką atgal į Vilnių. Fun ane? Centras aš atvirai pasakysiu, kaip vilnietis. ŽYMIAI gražesnis nei Vilniaus. Pagrindinė Laisvės alėja ant tiek ne perpildyta. Aišku... yra šiokių tokių minusų, tačiau labai smulkūs. Žmonės kiek galiu pasakyti, labai draugiški, ir aš kalbu apie subrendusius, kurie padeda naujokui naujame mieste. Malonus kaimynai, klausinėja kaip diena praėjo, kas geresnio, kaip šeima.. nu suprantat, visiškai paprasti žmonės. Aišku pirmomis dienomis, pamatę mane kaimynai užsipuolė klausinėti kas aš toks ir ką veikiu, tačiau supratę, kad aš tik mokslo tikslams atvykau čia, tai pasakė viską ko man tik reiktu: parduotuves artimiausias, autobusus kurie važiuoja ten, kur man labiausia aktualu būtu, nu krč pasijaučiau tikrai jaukei. Žinoma esu sutikęs ir kavenskų, kurie vaikšto su treningais ir spjaudo sėmkes su chebra prie senų kapinių netoli akropolio, vaikai kurie pribėga prie autobusu vairuotojo ir pasakot "E PAVEŠIT?" ir nubėga į galą su draugeliais ant klasioko pastumt ir grasinti, kad subalados jį. Nebūtu kavenskai ane? 

Praktikos įspūdžiai buvo baisiai geri. Aišku nekalbu apie tai, kad pramiegojau kelias dienas į darbą, bet kam nebūna, tiesa? Teko dirbti vienoje firmoje, kuri užsiima lėktuvu taisymu. Lėktuvai nebuvo patys oho, tačiau pamačiau, to ko tikėjausi. ATR-42 ir ATR-72 teko pačiupinėti ir pamatyti iš arčiau lėktuvus. Žinoma... didžiausią praktikos dalį praleidau prie ratų montavimo dirbtuvėse, tačiau tai buvo ko gero vienintelė vieta, kurioje man patiko. Real shit. Dirbau 8 valandas, turėdavom 3 pertraukas. Viena 10h, kita 12h ir kita 14h. tačiau iš pačio darbuotojo lūpų pasakojimų, kad pati valdžia nepritaria tokioms pertraukoms, bet pats sakė, kad " MUMS PX, MES DAROM SAVO xD". Prikolni darbuotojai. Kad ir kokia būdavo diena, gera ar xujova, vienas ar kitas pakeldavo šypsena į viršų ir dirbai su ta čia nuotaika iki pat galo. Tad jei kada jums reiks atlikti praktiką oro uoste, pasidomėkite apie sąlygas darbo, atsiliepimus, darbo valandas ir t.t. Nežiūrėkite ten kur daugiausia moka, nors jums nepatinka sąlygos. Jau geriau eik ten, kur truputi mažiau mokės, tačiau tenkins sąlygos.

Dabartiniai planai yra tokie: parašyti matematikos egzaminą, išskristi pas @Malvinas_Mafija į svečius ir jo chebrą ir pagaliau liepą dirbti. Darbas tikrai nebus įspūdingas, tačiau daug geriau nei dirbti makdonalde arba hesburgeri (HESBE TAZAI IR DARIAU). Dirbsiu du mėnesius oro uosto įmonėje vienoje, kuri tvarko lėktuvus ir paruošia lėktuvus skrydžiui( darbai tokie, kaip bagažų tvarkymas, kuro pripildymas ir mano darbas, vidaus tvarkymas). Darbo nedaug, tačiau reikalaujantis daug atsakingumo ir rūpestingumo. Ačiū Dievui, kad yra bent kažkoks darbas Vilniaus oro uoste.. Kaune galima kartais ir išprotėti, kai neturi draugų ten xD

Pabaigai, norėčiau kad visi čia skaitantys žmonės, nusipirktu naują Tom White knygą "Psichologijos pagrindai". Verta dėmesio, aišku palyginus su kitomis knygomis, tai ji gan brangoka, tačiau žinot ką perkat ir kalba bus kaip šiandieninio vaiko. Knygoje rasite tokius žodžius kaip "triohala", "nubas", "atraufaves vaikigalis", "pomidorčikas" ir dar daugiau. Knygos kaina - 150$ be PVM. Tad jei susidomėjot, kreipkites telefonu (+370)69420-EIK-TU-*keiksmai*-NESKAMBINES. Tai dar ne viskas. Nusipirkę šią knygą per pirmą dieną po paskelbimo, gausite ne tik švarią ir neaptrupintą knygą, bet gausite į galvą nuo protingo žmogaus, kad tokį beviltišką gyvenimą gyvenat.. Eikitnx gerai?

6b4992d9380399370be8fa2c8ffca58e692.png

Na ir žinoma, kaip be nuotraukų. Iš pradžių baiminausi jas įkeliant, todėl visų nekelsiu, tik tas, kurios gavosi neprastai ir nemanau, kad pradės ieškoti CAA manęs ir nereikės mokėti baudos :D

Štai taip atrodo dažų nuėmimas. Tikrai smagus aparatas, tik užknisa, kad mano ūgio žmogui, nepatogu labai stovėti ir nori kažkaip prisėsti

vopgmLn.jpg

OO4xkoN.jpg

ai čia taip va, nuotrauką prieš skrydi į dubajų(smoke)

PamfU8H.jpg

čia random nuotrauką nežinau kodėl ją dedu, tačiau man ji patiko, nes jos modelis yra 90-ųjų metų

0Y2dkDr.jpg

kola ant lėktuvo viršaus, kimarina

cFE0byl.jpg

ir žinoma du lėktuvėliai <3

KxmD4X8.jpg

Tiek šiam kartui. Iki kito blogo..

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola
  • Patinka 18

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 2 valandų, King_Vegeta parašė:

Tai tu cia kazka studijaves/mokesis su tais lektuvais ar random cia tas darbas?

Aukso vertas qrw xDDD

Ziuriu ko ce silkute pakvipo lazduose

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 16 valandų, King_Vegeta parašė:

Tai tu cia kazka studijaves/mokesis su tais lektuvais ar random cia tas darbas?

Studijos buvo ir praktiką teko atlikti oro uoste

prieš 14 valandų, Darius_Blogizzz parašė:

Aukso vertas qrw xDDD

Ziuriu ko ce silkute pakvipo lazduose

Oj skani ta silkute, mmmm

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 8 valandų, Lukas_Cola parašė:

Studijos buvo ir praktiką teko atlikti oro uoste

Aišku jaučiu zjbs darbukas ane?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.