Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Bad_Viski

Peikiu Vikarijus_Finger

Recommended Posts

Visų pirma grįšiu prie viršuj pateikto papeikimo, kadangi jo nekomentavau:

Žodis „krw“ gali būti tiek įžeidimas, tiek keiksmažodis, aišku, priklausomai kaip išdėstytas sakinys, pvz.: "alfred yra krw" jau būtų įžeidimas, bet "nu krw" - keiksmažodis.

Papeikimas buvo atmestas ne todėl, kad Nobody viską padarė teisingai, o todėl, kad viena mute bausmė yra nelogiška vienam normaliam komandos nario įspėjimui.

Deja, situacija kartojasi.

Šiuo atveju, Vikarijus suprato sakinį vienaip, aš su keliais komandos nariais, kitaip. Vieni mato įžeidimą, kiti keiksmažodį.

Na, bet kadangi aš turiu priimti verdiktą ir aš nei pro vieną vietą nematau čia įžeidimo, papeikimą priimu.

Tačiau, kaip ir anksčiau minėjau, būtų nelogiška už tiesiog netinkamai pasirinktą bausmę būtų skirti normalų komandos nario įspėjimą, šįsyk skiriu žodinį įspėjimą visiems komandos nariams, jog apmąstytų kaip ir už ką skiria bausmes, kadangi yra projekto veidai ir nuo jų poelgių priklauso kaip elgsis kiti žaidėjai.

Bad_Viski už antrą kartą gautą free mute gauna 100 kreditų kompensaciją.

• Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.