Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Hero_Master

My story in Rls.lt

Recommended Posts

Computer Delete GIF

Sveiki! 

Čia atsiradau kiek pamenu 2017 metų 9 mėnesį. Tuo laiku buvau naujokas, kuris nieko nemokėjo, net bendras komandas rašiau iš pradžių kaip senukas, /komandos po to komanda :DDD. Tik prisijungęs pirma kart pradėjau bėgti į VM (nežinojau iš kur gaut telefoną, eh...), po sunkių gal kokių 5 kartų su keiksmais laikymo teisių išlaikiau. Na, padirbęs gaisrininku ir pasikėlęs minimaliai eurų šiaip ne taip gavau darbą Medikuose galvodamas kad čia lengvas darbas, lengvi pinigai o iš tikrųjų, kaip naujokui iš pradžių sunku. Man rodos tuo laiku dirbau pas tuometinį griežtąjį direktorių@Laimis_Over . Mediku buvau neilgai, gal savaite ar dvi, po to perėjau į Mechanikų darbą, kuriame dirbdamas nusižiūrėjau Apsaugą. Kol dirbau Mechaniku šiaip ne taip susibendravau minimaliai su Apsaugos valdžia, kuri tuo laiku pasirodė kažkas įspūdinga, kaip naujokui. Galvojau kad jie čia vos ne dievai darbe, ką nori ta veikia, knisa protą ir tiek.(man daugiausiai turbūt priknisę proto buvo tuo laiku, nes išvis nieko nemokėjau).

Na visai apsipratau Apsaugoje, darbas visai nieko, gan įdomus, pelningas. Žiūriu pradirbau savaitė ir po gal mėnesio su viršum darbo apsaugoje žiūriu direktorius palieka pareigas. Galvoju ateis nauja valdžia, išmes mane, nebeturėsiu darbo ir vėl reiks į gaisrine su gesintuvu po SF bėgioti. Rinkimų metu toks jaudulys, nedidelis nerimas visiems darbe, kandidatuoja vienas, kitas o kolegos jau pradėjo apšnekinėti kandidatus, jei vienas ateis tai taip bus jei kitas - kitaip. Atėjus naujam direktoriui @Grazvys_Nfsdaug kas darbe pasikeitė, nuo tvarkos iki kolegų, nes daug kas išėjo atėjus Gražvydui į valdžia. Pradirbus su juo kurį laiką, jis pasiūlo padėti jam būnant jo pavaduotoju, kadangi jis buvo gan naujas apsaugoje lyginant su mano pradirbtu laikotarpiu (o ką aš jau čia baisiai sens, beveik nieko nemokėjau tuo laiku ;D). Būnant pavaduotoju gan daug ko išmokau, padėjau direktoriui vesti veiklas ir pan. Po mėnesio laiko Gražvydas nusprendė palikti pareigas ir jas perleisti Man. Tuo laikotarpiu galvoju eina sau, naujas žaidėjas ir taip sekasi... Na apsiėmiau prižiūrėti Apsaugą. Kaip pirmą kartą gavus tokias pareigas tai manau sekėsi gerai. Per tą laikotarpį, kurį buvau direktoriumi tai išmokau labiau pasitikėti savimi bei kolegomis. Daugelis iš jų buvo atėjo tik pasikelti eurų, kurių netruko tuo laiku tiek fonde tiek pas darbuotojus. Manau, kaip direktorius buvau kartais netgi per dosnus, gal kas dirbę pas mane tai tikriausiai pamena...  Aišku būnant direktoriumi buvo visko, bendrų veiklų, pavaduotojų (Kurių visų nepamenu, gal tik @Dominykas_Vel   @Annie_Dawson) ir panašiai. Po to pradėjo nepatikt kai kurie kolegos, tai prasidėjo įvairios bausmės vietoj įspėjimų, kurių manau nereikia prisiminti tikrai :D. Keletą bausmių ir dabar naudojama teisėsaugoje (Ane @Hyper_Darkness?). Palikdamas Apsaugos pareigas, kuriose prabuvau 111 dienas, jas perleidau pavaduotojui Dominykui, kuris gan neblogai tvarkėsi su kolegomis.  Palikęs Apsaugą išėjau į kitus darbus, pailsėti nuo Apsaugos rutinos, tiek atbuvus vienam darbe tai ne kažką.... Aišku po kurio laiko grįžau į Apsaugą, aišku vos ne iš karto pavaduotojas pas tuometinį direktorių @Kloun_Joker su kuriuo gan gerai susitvarkėme Apsaugoje. Palikus jam pareigas palikau ir aš. Išėjus iš Apsaugos perėjau į teisėsauga po to į neutralų darbą kiek pamėnu. Dirbdamas gavau serverio prižiūrėtoją (IV administratorių jei šiuo metu), po kurio laiko pastebėjau, jog vėl Apsauga neturi valdžios, tai ką, pamėginau sudalyvauti jos rinkimuose, kuriuose laimėjau su gan trumpu motyvaciniu laišku. Na po dviejų mėnesių Apsaugoje, išėjau į Mechanikus pas @Zygis_Pahmellpas kurį pasiėmiau pavaduotoją, už kurį dėkoju Jam. Prabuvus Mechaniku išėjau į Teisėsaugą, taigi pasiėmiau ir čia pareigas, Armijos valdžią. Po teisėsaugos direktoriaus dar žaidžiau šiek tiek serveryje, bet ne tiek kiek ankščiau. Po to pasitraukiau iš žaidimo kuriam laikui. Per tą laiką, kurį nežaidžiau SA-MP dirbau, nemažai laiko skyriau mokslams ir aišku sau. Gal po pusantrų metų grįžus vėl į žaidimą dirbau neutraliuose darbuose. Po kurio laiko atsibodo jie, ėjau į Teisėsaugą, kurioje iš pradžių nepasirinkau kurioje pusėje likti - Armija ar PD. Aišku norėjau iš pradžių Policijoje (manau pamenat mano kelis nesėkmingus bandymus pasiimti PD direktorių), tačiau pasirinkau Armiją. Po atnaujinimo Armija atsirado patogesnėje vietoje, tiek grobimų metu, tiek šiaip būnant serveryje. Dirbant Armijoje pasiūlė tapti pavaduotoju. Galvoju kodėl gi ne? Aišku kaip pavaduotojui iš pradžių buvo sunku įsivažiuoti po tiek laiko, jaučiausi vėl kaip naujokas, gavęs pirmas pareigas :D. Būdamas pavaduotojas manau pasirodžiau gan normaliai, aišku galėjau ir daug geriau pasirodyti šiose pareigose, bet kaip buvo taip buvo, neatsuksim laiko atgal. Man asmeniškai patinka šis projektas ne vien išleidžiamais atnaujinimais, bet unikaliomis bendruomenes teigiamomis savybėmis.

Čia bendruomene palyginus nedidelė, prieš kitus projektus, tačiau čia kiekvienas padės arba bent nukreips tinkama linkme. Man šis projektas padėjo tuo, kad gavau tokių teigiamų savybių, kurių neturėjau iki šiol arba turėjau, bet nebuvo jos taip gerai išreiškiamos. Žaisdamas tokioje bendruomenėje kiek vienas iš mūsų turėtume pasiimti tik tai kas geriausia, pasimokyti vienas iš kito.....

Na tai tiek šiam kartui, manau kitą kart blog'as bus ilgesnis (žinau, nemoku rašyt gerų bei ilgų blog....) 

Redaguota . Redagavo Hero_Master
  • Patinka 11

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas @Hero_Master, tikrai įdomi tavo "SA-MP" laikų istorija, ir daug kuo skiriasi nuo manosios :D. Dar ką norėjau pasakyt, tai viską išsamiai ir įdomiai čia pasakiai, ir tikiuosi dar sulaukti kokių nors istorijų iš tavo "SA-MP" laikų. Tai va tiek:)

Redaguota . Redagavo Pablo_Jamaica
Sėkmės gyvenime, ir profkėje :D
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Pablo_Jamaica parašė:

Sveikas @Hero_Master, tikrai įdomi tavo "SA-MP" laikų istorija, ir daug kuo skiriasi nuo manosios :D. Dar ką norėjau pasakyt, tai viską išsamiai ir įdomiai čia pasakiai, ir tikiuosi dar sulaukti kokių nors istorijų iš tavo "SA-MP" laikų. Tai va tiek:)

Dėkui @Pablo_Jamaica nuomonė, manau reikės kada parašyti šio blog'o antrąją dalį, su tuo, ką veikiu šiai dienai, ką prieš pradėdamas žaisti čia Rls.lt serveryje. Patį žaidimą žaidimą serveryje.... 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.