Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Linux_Kill

my stori in realus serveris

Recommended Posts

Labas visiems. Ši forumo skiltis nėra man būdinga, todėl ačiū, kad apsilankėt būtent šioje temoje, o gal ir nepatingėsit paskaityti iki galo.

= D

Esu Linas (ig/fb/snap asmeniškai.), esu aštuoniolikmetis jaunuolis iš Akmenės miestelio. Kas mane pažįsta – žino, jog esu labai įvairi asmenybė – tikriausiai – tuo ir įdomi. Atsižvelgiant į šį mano charakterio bruožą, pasidaro aišku, kodėl aš domiuosi ir svarbiausia, kodėl man patinka tiek daug veiklų. Žaidžiu krepšinį, dievinu sportą. Daug mokausi, mėgstu planuoti ateitį ir siekti savo svajonių. Labai mėgstu keliauti – patirtis niekada nebus pro šalį. Na ir, žinoma, kaip ir kiekvienam jaunuoliui – patinka būti su draugais, o asmeniškai aš - nepraleidžiu progos pažaisti kompiuterinius žaidimus.

RLS PRADŽIA

Mano rls ir apskritai viso samp istorija prasidėjo, kai kažkurią liepos 2015-ųjų metų dieną elemo pakvietė pažaist kažką įdomesnio nei su telefonu free fire kapot. Prisijungiau, gal dvi savaites totaliai nolifinau vežiodamas RC dėžes ir man žiauriai patiko. Kažkiek pažaidęs susikūriau forumą ir tiesiog atsibodo vėžiot tas dėžes, tai laukiau atrankos. Pirmas darbas buvo apsaugoj pas Lilę. Pamenu, dar net nemokėjau teamspeako pasijungt, tai per skype manrods streaminau jam vaizdą ir padėjo ten visus ip surašyt ir t.t. Tą pačią dieną išmokęs visas taisykles patekau į apsaugą. Pamenu, baisiai tryhardinau ir tiesiog buvau aktyviausias žaidėjas frakcijoj. Visur keliavau kartu su klasiokais, po poros savaičių įsidarbinau pas guzą į taksus. Šilti žmonės, gera atmosfera mane paskatino pasilikt šiam servery. Ten labiausiai susipažinau su sistemom, išmokau SF miestą (kadangi gta dar nebuvau žaidęs, kai pradėjau samp). Nuo tada realiai atsivėrė visi keliai tolyn.

DIREKTORIAVIMO PRADŽIA

Augau, vis susipažinau su naujais žmonėm. Prasidėjo direktoriavimų etapo pradžia. Dirbau FTB. Labai tryhardinau, daug nolifinau, gavau pavą pas Tonny Corleonę. Po savaitės perleido direktorių. Nieko naujo, nieko įspūdingo neparodžiau – tiesiog buvau eilinis direktorius. Bet man, kaip pirmasis direktorius buvo kažkas wow. Įgavau daug vadovavimo patirties ir viskas tiesiog sekėsi. Buvau jaunas, ne visada sugebėdavau suvaldyt komandą, bet tiesiog sekėsi. Po kažkurio laiko sumąsčiau išeiti į gaujas(mafijose net nebuvau). Iversonas nepriėmė į grovestreetus, tai elemo pramušo pas carterį į ballasus. Nuo to laiko bendravau su gaujiniais, ten išmokau vartot, prasidėjo veiksmai. Sumažėjo nolifinimas, bet kai vykdavo zonos, po zonų karai prieš teisėsaugą, tada dm mieste, tada dar bazę palaikyt kokią tiesiog sumąstai, tai nu tiesiog..:DD laikas praskrisdavo baisiai greitai ir nejusdavai, kad per dieną po 3h prašaudai su coltu arba kalašu. Tada einant laikui sumąsčiau užpildyt į gs. Buvo tragiškiausias direktoriavimas:D Užpildžiau visiškai be tikslo, net neprisimenu prieš ką, bet iš 100proc. valdymo sėdėjau su 0 ir po 13d. spaudimo atsisakiau. Atvirai šnekant – net nenoriu prisimint. Tada gal kokie trys metai – tamsos metai. Net neprisimenu, kas vyko per juos, ką gero nuveikiau, žinau tik tiek, kad susipažinau su crazy, su tpaba, monstru ir prisitryniau prie jų chebros. Visa chebra persirituliojo į OBG ir nuo tada tiesiog nuolat visur su jais.

ARMIJA

Po OBG dariau gan ilgą pertrauką ir ryšys su senaisiais nariais atvėso. Kur buvau direktorius, tiek CN x2, tiek armijos, vis senieji draugeliai kitoj pusėj. Atvirai šnekant, CN nebuvo sėkmingas direktoriavimas, bet buvo pats didžiausias įkvėpimo šaltinis siekt dar daugiau. Na ir tada prasidėjo rinkimai 2020-ųjų gegužę į armijos kariuomenės vado pareigas. Tiesa, dar prieš tai forumo moderatoriaus pareigas gavau. Bet žodžiu. Buvo pasiekti visi tikslai, kuriuos buvau išsikėlęs prieš užpildant (ne visus, kuriuos dar išsikėliau einant pareigas). Išauginau daug nuostabių žmonių, kaip Nojus, Bruno, Helis. Buvau sukūręs turbūt tobulą sistemą, kuri visapusiškai prisidėtų prie pergalių grobimų metu. Labai maža dalis komandos buvo žaidėjai, žaidžiantys iš seniau, didelė dalis perspektyvių, tačiau dar nepatyrusių žaidėjų ir maža dalis žaidėjų, kurie visiškai nesigaudo grobimuose. Su tokia mišria komanda ir Invisiono pd pagalba sugebėjom rimtai pasipriešint gerb. Juozui ir jo komandai, kuri buvo OBG. Direktoriavimas buvo padalintas į 2 dalis, kur veiksmas buvo nuostabus, daug tryhardo, daug įtampos. Bet kuri klaida galėdavo kainuot pralaimėjimą. Žiauri nostalgija. Atsisakius Juozui, nepralaimėjom nei vieno grobimo. Ir su tokia sėkminga nata – atsisakiau.

KOMANDOS NARYS

Praėjus nuostabiai vasarai, per kurią buvo nuveikta labai daug realiame gyvenime, pasidarius padorią pertrauką nuo sampo grįžau atgal. Dar buvau forumo moderatorius, norėjau neapsikrauti mokslų metų pradžioje, todėl nieko nebesiekiau. Praėjus porai mėnesių prasidėjo karantinas. Atsirado begalė laiko kompiuteriniams žaidimams. Pradėjau siekti projekto prižiūrėtojo pareigų. Svidis mane perkėlė iš fmod į pp. Buvo labai sunku. Ačiū Svidžiui, kad išrinko pasakišką kolegą – Toriną, kuris pusė mano pareigų perėmė užsiimdamas su administratoriais, o aš pasilikau prie čyterių. Ant mano pečių buvo labai daug atsakomybės, nuolat jautėsi spaudimas bei įtampa. Nuolat grojant nervais, esant tokiam spaudimui gan sudėtinga išlikti šaltam. Buvau padaręs klaidų, kurias pripažindavau ir ištaisydavau, bet buvau padaręs klaidų kitų akimis, ko niekada nepasakyčiau klaida savosiomis. Buvau supykęs, jog dėmesys nekreipiamas į žmogiškumą bei savaip interpretavęs vieno žmogaus žodžius pareigas palikau. Tiesiog reikėjo pertraukos, buvau išsekęs. Labai džiaugiuosi, jog radau pakaitalą savo vietai – Bruno, kuris puikiai iki dabar susitvarko su pareigomis.

THE TRIADS GOD OMEGALUL EASY WIN VIENIVARTAI DDOSAJ CHYT SVARU

Prasidėjus karantinui, ne tik ėmiausi projekto prižiūrėtojo pareigų. Prasidėjo dar vienas iš dviejų mano sėkmingiausių direktoriavimų. Sistemų jokių neturėjau, tiesiog paprastos taktikos. Komanda buvo tobula. OBG nariai + armijos laikų geriausieji darbuotojai. Nežinau, kokia kombinacija galėjo būti geresnė. Vyko totalus valdymas. Grobimai buvo pralaimėti iš tam tikrų asmenų gailesčio, žioplumo arba tiesiog tingėjimo. Triados buvo žinomos visam servery. Taip pat, žinojom, kad esam labai stiprūs, tačiau niekada nebuvome išsišokėliai, niekada neįrodinėjom, kad esam geriausi. Parodėme savo rimtumą, santūrumą. Tai nebuvo nieko naujo, tačiau šis direktoriavimas buvo tobulas tuo, jog pasiekėme viską, ko norėjome.

THE END

Na, o šiuo metu, darau daug daugiau dalykų vienu metu, todėl apmažėjo skiriamo laiko žaidimui. Daugiau pradėjau žaisti csgo, daugiau mokausi, o dar ir teises išsilaikiau, todėl vis gastroliuoju visur. Va nesenai susitikau su Lauru, Gince, Allenu, Gycka ir Toyo. Nuostabūs žmonės, smagu pažinti žaidėjus ne tik žaidime, bet ir realybėje. Planų yra ir daugiau;pppp Bet žodžiu. Ačiū, kas skaitėt iki galo, papasakojau savo story. Gal kažkada pamatysit mane čia dažniau, kai bus ką papasakot. Yra ką papasakot apie praeitą vasarą, kadangi tai buvo viena iš nuostabiausių vasarų mano gyvenime, tačiau neprisiverčiau parašyti, o dabar jau nebelabai aktualu.

• Patinka 13
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 1 valandą, Linux_Kill parašė:

tačiau niekada nebuvome išsišokėliai, niekada neįrodinėjom, kad esam geriausi.

nenoriu liudint, bet ties cia klysti brolyti

neblogas blogas, yr kur tobulėt.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nuoširdus žmogus,ką galima ir pasakyti. Visada žmogus patars,visuomet galima išsipasakot. Gera tave pažint,kad ir kaip ten buvo 😅 

• Dėkingas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mldc Linukas, patiko skaityt <3 dar įdomiau pasidarė kaip apie Triadas užsiminei.. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandų, Linux_Kill parašė:

Va nesenai susitikau su Lauru, Gince, Allenu, Gycka ir Toyo

Juk ir mano motera buvo ko meluoji ka

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.