Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Jeff_Roman

Prisistatau Jeff_Roman

Recommended Posts

1. Jūsų vardas realybėje: Darius
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Jeff_Roman
  3. Jūsų pravardė (nebūtina): - 
  4. Miestas, kuriame jus gyvenate: Skuodas
  5. Amžius, gimimo data: 22 metukai.
  6. Pagrindiniai charakterio bruožai: Esu padedantis, užsidegęs asmuo, visada atrandu žodį, esu gal kiek karšto būdo per greit susierzinu, bet taip pat greit ir atsileidžiu, o šiaip esu bendraujantis mielas asmuo kas mane tikrai pažysta, ir yra tekę bendrauti puikiai žino koks aš iš tikro.
  7. Kiek laiko žaidžiate SA:MP?: 5-6 metai.
  8. Kada pradėjote žaisti RLS projekte bei kaip jį atradote?: Prieš 4 metus.
  9. Jūsų pomėgiai ir hobiai: Mano pomėgiai yra būti tyloje, ir apie viska pagalvoti apmastyti savo gyvenimo ar dienos klaidas, mėgstu klausyti lietuviškos muzikos. Hobis būtų žaisti futbola.
  10. Kuo užsiimate laisvalaikiu?: Laisvalaikį leidžiu su panele, arba prie kompiuterio, nes esu dirbantis, todėl pernelyg daug laisvo laiko neturiu.
  11. Kokius filmus/serialus mėgstate žiūrėti?: Visokius lietuviškus, kur daug veiksmo, kriminaliniai/komedijos.
  12. Kokios muzikos klausotės?: Lietuviškas.
  13. Ar turite brolių, seserų, ar gerai su jais sutariate?: Taip neblogai sutariu, turiu 4 brolius.
  14. Ar auginate kokį nors augintinį?: Tėvai laiko ūki.
  15. Gal turite kokių nors išskirtinių bruožų, kuriais galėtumėte pasigirti? Kokie jie?: Na kaip ir visi žmonės turiu skirtingu minusu ir pliusu, todėl taip labai neišskirčiau juos, bet gal būt, kad greit priimu netinkama sprendimą neapmastęs pasekmių.
  16. Kokie šiuo metu yra jūsų tikslai gyvenime, kokie jūsų prioritetai ir ko siekiate?: Šiuo metu gyvenime yra didžiausias tikslas, įstoti mokytis, nes rudeni žadu, ir baigti įgyti specialybe.
  17. Papildomas laukelis jūsų prisistatymui (jame galite ką nors pridurti, kas nebuvo paminė ta, tačiau nebūtina): Labai nesmerkit manęs, kas norėsite pabendrauti prašom, visados padėsiu, patarsiu, esu šiltas asmuo niekada nepasakysiu grubaus žodžio jei nebus didelio reikalo.
  18. Jūsų nuotrauka (prQGsBRti.jpg l9wpOCC.jpg
Redaguota . Redagavo Jeff_Roman
  • Patinka 4
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Vierch_Rajon parašė:

normale fotke profkes tulike imoves dariuha mldc bahuras gera 

Gaila, bet ne profkės, o kelte ;):D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.