Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lee_Pri

Naujasis Mechanikų direktorius!

Recommended Posts

67cf122d0306dfbe382e4c6857a55e8f938.png

Labas vakaras. Ilgai laukta ir pagaliau sulaukta analizė jau čia. Jei kyla klausimas kodėl taip ilgai.. Papasakosiu. Atrankos tipą sudaro MOTYVACINIS LAIŠKAS + discord apklausa esant reikalui. Dėja, nei vienas iš užpildžiusių nesuprato motyvacinio laiško esmės (kad ir kaip tikėjaus sulaukt dar tokio dalyko) ir visi iki vieno žaidė kažkokius klausimus/atsakymus atsakinėdami į vedamuosius klausimus, kurie yra pateikti tik tam, kad būtų kuo remtis (ar kad būtų aišku ką reikia rašyti) rašant motyvacinį laišką.. Liūdna, kitą kart tokias ''anketas'' tiesiog anuliuosiu. Bet dabar einam prie esmės. 

---

Mantelis_Gargalis - Su tavim kilo problemų nuo pat pradžių.. Anketa priimta tik iš 3 karto ir net paaiškinus kodėl tavo anketa buvo paslėpta ir kodėl ji netvarkinga vistiek sugebėjai padaryt visiškai tą patį tik kitom spalvom. Susišnekėt pokalbiui irgi neįmanoma (laiko stoka mano kaltė), pildai į direktorių, kai net nesi prisijungęs prie serverio discordo, o kai gauni pakvietimą prisijungti pasirodo esi dar ir užbanintas. Žodžiu, kaip bebūtų man patinka tavo kolektyvo vizija, kaip tu jį įsivaizduoji, koks norėtum, kad jis būtų, bet man gal kiek trūksta paaiškinimo kaip tu jį tokį sukurtum ir išklaikytum. Labai daug gerų norų su labai mažu kraiteliu idėjų. Pamenu tave policijos departamento pavaduotojo vietoje, įspūdžio nesudarei. Norėčiau pamatyti tave pasižymint pavaduotojo pareigose prieš imant direktorių, todėl šiam kartui ne.

Eriux_Kitaip - Tu - slidus variantas. Anketa kaip ir tavo kandidato didelio įspūdžio nesukėlė, parašyta kad tik parašyt, bet tavo greitas sureagavimas į mano žinutes, tikslūs atsakymai, nepasimetimas kalbant, rišlūs sakiniai ir pasitikėjimas tuo ką sakai tikrai maloniai nustebino. Buvo malonu kalbėtis, nes neteko traukti liežuvio iš už dantų, į visus mano klausimus turėjai po gan greitą platų atsakymą. Taip pat nustebino, kad paklausus kodėl būtent mechanikai, kai turi 0 patirties juose atsakei, kad įsidarbinai į mechanikus su kita paskyra vien tam, kad juos pažinti, įsigilinti į darbo sistemas ir aktyviai ten dirbi (taip pat padedi naujokams). Tavo noras aiškus, todėl man belieka tik jį išpildyti ir tikėtis, kad nenuvilsi. Suprantu, kad labai rizikuoju, bet manau su mano pagalba mums gali pavykti. 

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nu dabar jau as netylesiu. Pradekime nuo siuo metu lietuvos kariuomeneje esancio zmogaus pauliaus arba jums valdzioje esanciems paaiskinu jog tai pro_mode zodziai:  Kita karta viena sprendimu nepriimk. Nes tu tik esi tik mergina.

O man mantelis matosi normalus. ar tik nebus cia sitos supuvusios sistemos pasekmes? Nelabai suprantu kas ileido motery i valdzia? Kas cia dabar vyksta. Reikalauju rls admin pasitraukimo is pareigu arba sitas miestas pamatys ko dar nera patyres per savo istorija. ir cia ne pokstas. 

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.