Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Aivaras_Russia

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    767
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    6

Aivaras_Russia paskutinis laimėjimas - Sausis 21 2019

Tą dieną Aivaras_Russia turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

156 Gerbiamas

Apie Aivaras_Russia

  • Rangas
    frybaneris
    Newbie
  • Gimtadienis 1999.09.09

Kontaktai

  • Discord
    -

Informacija apie narį

  • Miestas
    Kaunas
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    Nenustatyta
  • Darbas
    Grove Street

Profilio peržiūros

6.024 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aivaras_Russia 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: @Kent_Westasz 4. Kaip buvo čytinama: arba kietas bičas arba aimas 5. Įrodymai (būtina):
  2. ADMINISTRATORIŲ PAPEIKIMAI ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Malbor_Lietuva Pažeidimo aprašymas: Free kick, manau ne tik įspėjimo nusipelno, bet ir pailsėt už tokias lempas. Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  3. Išsisaugojau dėl viso pikto, gal pravers tiriant bylą.
  4. Tariu ačiū visai PCC šaikai už nuostabų daužymą, taip pat, dėkoju MS-13 šaikai, už nuostabiai praleistą laiką zonose! BUVO AXUJIENAI!!!!!

    P.S. check it :

     

     

  5. už čytus numinusuot XP visų darbų iki 0, manau niekam nebekiltų pagundos
  6. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Mantas_Cassilas Pažeidimo aprašymas: Free jail, ne pagal bausmes Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  7. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Mantas_Blogietis @Mantas_Blogietiss Pažeidimo aprašymas: Free ban + ban ne pagal bausmes Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  8. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aivaras_Russia 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Julius_Molten, Black_Devil, Rokutis_Drift 4. Kaip buvo čytinama: SPREAD 5. Įrodymai (būtina): Apačioje 6. Papildomi komentarai (nebūtina): Pranešimo apie užblokuotą žaidėją anketa [dėl grubių papeikimų]: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aivaras_Russia 2. Užblokuoto žaidėjo Vardas_Pavardė: Lukas_Monstr, Mantas_Blogietis, Matthew_Kiwi, Tiesiog_Wolf 3. Įrodymai, jog žaidėjas čytino: Apačioje 4. Kaip žaidėjas čytino: SPREAD 5. Papildomi komentarai(nebūtina): Vaizdo įraše, matosi, kaip aukščiau išvardinti žaidėjai šaudo, ir sekmingai pataiko kulkas 100metrų+ atstumu. Atlikom testavimą, tolimiausias atstumas , nenaudojant žaidimą palengvinančių programų, iš kurio įmanoma pataikyti kulką nesiekia 75 metrų.
  9. ANKETA: Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Toyo_Yello Pažeidimo aprašymas: Free lban Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  10. Jūsų Vardas_Pavardė: Aivaras_Russia2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Gabis_Plaipa4. Kaip buvo čytinama: spread5. Įrodymai (būtina):6 . Papildomi komentarai (nebūtina):
  11. Pone Tpaba, mano žiniomis tau buvo įpareigota sukurti SAVO taisykles ČYT skilčiai iki tam tikro laiko. Laikas praėjo, bet taisyklių nematyt. Tai tik parodo, koks atsakingas komandos "narys" esi : )
  12. Nedabėgo bičiukas iki zonos, o jau banini, nereikia taip daryti

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.