Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Cooler_Master

PENKTADIENIS!

Recommended Posts

Ko čia stresuoji, ką man tau argumentuot, tai, ką pasakiau yra aksiojoma. Pats gal ir išdurnėjai nuo to sampo, nepamenu, kada paskutinį kartą bent porą valandų sėdėjau serveryje, jau nekalbant apie tai, kad merginą ir taip turiu ir su ja praleidžiu pakankamai daug laiko. 

Kitą vertus tu matau tikrai daug svarbesne veikla užsiimi, sėdi kažkokiam forume, lieji savo pykti už tai, kad esi asilas, nes juk, žinoma, visi aplinkiniai yra kalti, o savęs nė nepastebi. Nors, ką aš tau čia pasakoju.. tavo akivaizdoje visi žaidėjai yra stereotipiniai lochai, koks pats ir esi. Sugebi man vieną ir tą patį prikaišioti : laukas, skypės laižekai, vėl laukas, geriau pasidaro tau gal? :D Tik bėda visa ta, kad aš pats tą pripažystu, buvau kvailas, patiklus, per daug jausmingas, bet tai tėra menka klaida, kurią aš gebu pripažinti ir iš jos pasijuokti, nes man net ir dabar neegzistuoja jokie preoritetai, jaučiuos vaikas ir tokiu norėčiau visuomet išlikti. Jei manai, kad mane žeidžia vaikiškos smulkmenos, tuomet man nuoširdžiai tavęs gaila, kadangi veikiausiai ir tave patį už visas tavo klaidas smerkė, o tu, naivuolis, dėl visko ir įsižeidi. 

Minėjau jau anksčiau, kad tavo ego tau neleidžia tinkamai matyti realybės. Tavo įsivaizduojamoje realybėje tu visur esi viršiausias, visi tau paklūsta, bet gyvenimas veikia ne taip. Neužtenka dirbti karts nuo karto ir tikėtis būti aukščiau už kitus, tačiau taip pat neužtenka ir manyti, jog esant aukščiau už kitus galima tikėtis tolimesnio kilimo minimaliomis pastangomis. Būtent todėl tokie žmonės kaip tu niekada gyvenime nieko doro ir nepasiekia. Jiems neužtenka valios net garbingai pralaimėti. O savo visišką negebėjimą susitaikyti su realybe parodei visiems tada, kai pralaimėjęs ėmei kenkti tam, dėl ko neva dirbai ir dėl ko stengeisi. 

Ir atsakyk man dabar, Justai, ką pametei? Kodėl vis grįžti čia? Viskas yra baikta, visi matėme, koks tu esi iš tiesų žmogus. Ir nereikia man tipinio "grįžtu, nes galiu, o ką uždrausi?" atsakymo, ko tikiesi dabar ateidamas kas kartą ir bandydamas įžeidinėti mane, kitus. Manai, kad tai ką nors pakeis? Kad netyčia įsižeisiu ir pasakysiu: "o ne, Justas teisus, aš esu tikrai lochas ir man reikėtų dar daugiau į lauką išeiti, gal padėti jam grįžti į pagalbininko pareigas ir padėti versti skrudžą?". Puikiai žinai, kad nieko panašaus net ir būti negali ir kad ir ką bepasakytum, aš myliu tave vienodai stipriai kaip ir visus kitus serverio žaidėjus, juk būtent todėl ir dirbu šiame serveryje.

Gal pajungsi netyčia savo košę galvoje ir persvarstysi viską, ką pasakiau. Ne mes pasikeitėm, o tu pats pasikeitei. Pamiršai ką reiškia žodžiai "žaidimas" ir "bendruomenė".

 

Gal būtų ir aktualu man tas žaidimas, bet aš serveryje nežaidžiau jau ilgą laiką, nebent ateidavau kartą į savaitę kai reikėdavo kažkokios pagalbos. Ir prie ko čia Skrudžo vertimas? :D Nei čia jį norėjo kažkas verst nei ką, nesuprantu kas per išmislai pas tave

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

 Esu profesionalus treideris, savarankiškai dirbu jau daugiau kaip 6 metai. Renku grupę individualiems mokymams. Jei nori rimtai išmokti dirbti ir uždirbti, rašyk man į skaipą. Vietų skaičius ribotas. 
Skypo adresas: Andrius.klm  andrius@uzdarbis.biz

Redaguota . Redagavo andriusklm

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

 Esu profesionalus treideris, savarankiškai dirbu jau daugiau kaip 6 metai. Renku grupę individualiems mokymams. Jei nori rimtai išmokti dirbti ir uždirbti, rašyk man į skaipą. Vietų skaičius ribotas. 
Skypo adresas: Andrius.klm  andrius@uzdarbis.biz

kas tu per vienas?

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.