Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ervis_Juracka

Bye bye RLS. No more Juracka

Recommended Posts

Sveiki RLS nariai , taigi nusprendziau visiskai mesti SAMP'a. Kodėl ? Nes jis jau pabodo ir šiaip artėja mokslo metai nebeliks laiko bežaisti man čia :/ .Tik nemanykit , kad čia mane nuvertė ar išvarė iš projekto :D ne viskas savo noru čia yra :)  .Biški aprašysiu savo veiklą rls projekte/ Pradėjau čia žaisti jau seniau su Ervis_Deagle profiliu iki tol kol negavau ban už čytus :D gavęs ban susikūriau Ervis Juracka ir pradėjau žaisti. Oi pamenu pirmą darbą tai Apsauga pas Richmonda toks buvo fainas kolektyvas , kad nesinorėjo niekur eiti , o Tomas Shanai vis siūlė į tas savo mafijas bet aš nesutikau :D išėjau pas turbo gavęs free pakvietimą :D neištempiau teisėsaugoi nei dviejų dienų išbėgau į mafijas :D . Mafijoi labai patiko grobimai žmogaus banko pastato , ištiesų buvo labai daug veiklos :) . Po visų mafijų išėjau padirbėti į Mechanikus ir ten gavau pavaduotoją kuriuos ištiesų nesitikėjau , viskas buvo fainai , su Zapu švarinom jūsų bagažines :D vien dėl to ir patiko man mechanikuose , kad prisipildai bagažines narkotikų :D . Prabuvau mechanikų pavaduotojų 7 dienas , ir gaidys Franky Lord :D pasiūlė ateiti į S.W.A.T. pavaduotoja aš laužiaus na kas pažysta Franki supras "aj ką čia svaigsti kas gero tuos mechanikuos" "ateik į swat man reikia gerų žmonių" "durns tu nėr ką veikt mechanikuos" "nebūk asilas nėra veiksmo mechnikuos tik kaitini" jo frazės kurias jis man kartojo kol galiausiai dapiso ir atėjau :D . Oi su frankių daug ką pakeitėm SWAT'uose buvo aktyvi ištiesų komanda , galima sakyti aktyviausia iš visos teisėsaugos. Bet nepamiršau to ką dariau mechanikuose :D švarinau jūsų bagažines kol kol Tazas Romero manęs neužgaudė ir neprašovė ban :D P.s dėkoju donoram kad prasiuntė :D  Kai sužinojo TSSG nariai atėjau į TeamSpeak visi pradėjo žvengt ir sakyt narkotikų baronas :D. Buvau swatuose ilgą laika visko buvo su daug kuo susipykau t.y mafijom labiausiai :D , bet nieko atlaikėm su Frankiu tą spaudimą. Perleido direktorių Povilui durasel ką galiu pasakyti su juo į valdžia eit kaip į cirką :D visur matom kaip prasukt kokia varkė būnant pareiguose , doneitini ? Kodėl ne ? ir t.t. :D .. Buvau pastebėjas , kad TeamSpeak'e buvo daromi koncertų eventai ir nemažai kas dalyvavo , na padainuodavau ir aš rektarčiais :D .. Bėgant laikui nieko nebevyko ir ir sumaščiau padaryti pirmą koncertų event'ą ir parinkau neblogą prizą , Verslas na nebuvo ypatingai geras bet priviliojo jis žmonių bei dalyvaujančių. Daug kam patiko gavau pasiūlymų dar surengti , bei taip aktyvinau žmonės junktis į teamspeak , praėjus event'ui vėl nieko nevyko kol nesumaščiau vėl padaryti bet iš didesnio prizo t.y Namo :D , man pasirodė kad pirmasis event'as buvo labiau nusisekęs nei antras , neskaitant to , kad antro prizas didesnis , bet tiek to... Oi čia bežaidžiant kiek buvo kovų , pykčio ir taip toliau :D . Labiausiai tai pykausi su Broniumi , Turbo , šitie buvo priešas Nr.1 manau ir aš jiem buvau , bet šiuo metu prieš juos neturiu nieko prieš , o turbo yra degtukas , užsiveda dėl bet kokio šūdo .. Kai yra veiksmo ir yra įdomiau žaisti ar ne taip ? :D  O *keiksmai* pasakius kiek ban buvau prasišovės bet gerai , kad pavygdavo pramazint , kartais nepaeidavo. Dar iki rugsėjo mėnėsio pažaisiu , bet po to viskas :) ateina laikas viskam , svarbiau mokslai nei tas samp ar ne tiesa ką ?  Parašysių pora nuomonių apie tuos žmonės su kuriais turėjau kontaktą :)

Franky_Lord - nolaiferis ir duhas juokauju čia (turbūt :D ) , bleeeeeeeet , ko mes tik neprimastydavom ania ? Pise , nežinau čiuju pats geriausias asmeniškai man iš RLS , kiek mes su juo prikolinom mastėm kažką daryt, bet vasara , tas duxs pabėgo kažkur ir viskas baigės. Nežinau reikės su tavim real susitikt būtinai tik numeri duosi prilėksiu :D maladėc čiūvakas , kas galvoja , kad ne - puskit *keiksmai*

Deividas_Richmond - Oi tu pacanas apsaugos dyrike :D pamenu kaip man vis pisdavai nedaryk *keiksmai* to dm gi blet turėsiu išmest tave iš darbo , parašys grubu , o aš vis išsipirksiu , bet kai gavau pats mane išpirkai ir išvadinai duhu :D. Šiaip vienas mano geriausių draugų iš viso šito projekto pirmas su kuriuo susipažinau , daug padėjai , per skype su panikem pakalbėdavom ir šiaip :D 

Paul_Carter - Uruodas. Lai buvau su Juracka prašiau duo man 6h šovė paprasta ban ant registracijos :D Mldc baxuras , galima pasitikėt , daug ką nuveikėm vienas iš geriausių serve žmonių , moka išmazinti žmonės :D 

Lukas_Zip - Esam atėja į RLS iš vieno ir to pačio projekto . Mldc baxuras , gavo Armijos dyrika bišk darėm spaudima sako baik kai buvai swatas aš nešaudžiau :D Atmink Lukai Teisėsaugos kasdienybe tau bus taip :D KĄ galiu pasakyt maladėc čiūvas padeda net labai daug , galima juo pasitikėt 

Turbo_Butch - Balvonas lohas :D Ne ne juokauju :D Kaip minėjau esi degtukas užsisėdi kas benutiktų prikolina ar ne  , buvo DAHUJA kartų susipykę bet dabar vėl teamspeak'e kimarinam prikolinam pizdavuojamies vienas iš kito :D Mažiau imk į širdi paignorink kartais ;) nebūk skūpas kaip pastėbėjau koks esi biški :D o atvirai tai realiai gal būt esi maladėėc

Giedrius_Rondo - Tas tai kiec , yra problemų ? Kvieskit jį išmazins iš ko reikia :D vis servery neduodam ramybės tai armijai ar swatam vis nuo stogų kapojam aišku ne su magijom :DDD , rondo būkim atsargūs  , kad nereikėtų ieškot doneiterio arba nereiktų mazintis :D žinai apie ką aš. Maladėc čiuvakas

Povilas_Durasel - https://www.youtube.com/watch?v=Icf7-SyzHp0 - Daininkas , bet neblogas :D Esi juokdarys nežinojai to ? :D Su tavim bet kur ir bet kokioj nuotaikos visad bus linksma :D prikolini galima sakyt iš nieko ;DD , Swatuose kai dyrikas buvai sukom varkes su doneitu bet nieko paėjo pora :D . Prikolistas daugiau neturiu ką pridurti ;D 

Lithuania_Viski - kambarioke marš lova klot jopapa , faina panike , bendrauja smagiai  juokauja , mechanike iš prigimties :D Faina panike daugiau nieko :D

Edga_Kill - Mano meilė :D tas tai *keiksmai* dmeris jobanas užpisdavo jis mane jaile suka :D , bet nieko susibendravom zbs čiūvakas kažkad dminom pamenu kentėjo teisėsauga , dabar kai reikia vienas kitam padedam , daugiau tokių reikia , tik biški junk belyj magic :D 

Intoxas_Samp - Buvau mafijoj viskas buvo zjbs prikolinom , išėjau į tssg priešingai :D prasidėjo ppk ir t.t. Bet nieko dabar viskas zjbs , prikolists , biški magas bet phj :D

King_Zooneer(Titazzz_Ltu) - Fainas žmogus *keiksmai* , tik bišk neaktyvus ė gs ane ? Pamenu mechu pavas buvau , pisai prota Gyncei , kad nemoka būt direktorium ;Dd  po to gynce man sakydavo kad tu pisi prota :D , tiesa pasakius mldc žmogutis

Coco_Elemo - Kokosas , gej , meile. ballas tėvs , šaunus žmogus , niekad neužpis :D

Cooler_Master - Kaip čia nepaminėjus Cooler ane ? Išsilavines žmogus matosi , bbž kaip su tavim susibendravau bet kartais į skype numeti video kaip buvai cn drk šiand pameni ? xD aj dar rusiška kažkoki kur nichuja nesupratau nieko :D , atbaninai mane du kart kai buvo duota neteisingas ban už tai labai dėkoju :) Kiek rašinėjaus su tavim sakei , kad sportavai ir paminėjai savo pasiekimus ir tikrai paspauščiau tau ranką jei būčiau prie tavęs :) Būk ir toliau toks ;)

Lukas_Cola - Coca colinis žmogus :D , gavo armijos dyrika jobanas ir išvyko teko man pažaist už jį , gryžo sako nebežaisiu viskas paliekų dyrika nu nahuj *ižeidimai* :D primesi dar kada į skype su tom pabazarint kur megina uždominuot ? jei jo tad zjbs

Tadas_Black - neteko bendraut , bet maladėc tada kai užstojai Franky kai pradėjo net keli stumt :)

Bronius_Lilas - Galvojai nuomonės nebus ? :D Pasakysiu ją :D Kai buvai RM direktorius priimei į darbą blet žinok atrodei normalus viskas zjbs , gal būt todėl pakeičiau nuomonė , kad pabėgau į teisėsauga ? Kiek pastebėjau tai aš tau papeikima tai tu man ir taip kariavom ištisai bet dabar viskas apsiramino viskas savo vežėse ane ? :D:D  Nežinau ką daugiau apie tave pasakyt , neteko daug bendraut. Tad sėkmės tau :) 

Deshawn_Wilson - Deshragalvis :D kžn kaip dauguma sako turbo pakalikas nebūk toks :D stovėk už save :D 

Tomas_Shanai - Pameni *keiksmai* kiek mane kvietei į CN ką ? buvau gavęs pakv bet nėjau ;D buvo nesenai tokia pati situacija bet atėjai ;D o tiesą sakant žiauriai zjbs čiūvas , visad padės norėčiau real susitikt pabazarint :) 

Zapo Vairas - mechanikas - narkotiku baronas , aj tu mane baronu vadinai bet pxj :D mldc čiūvas ateis į TB kraus malku atsakau ;D ką galiu pasakyt yra ir viskas , prikolina pašaudo mechanikas tysioja mašinas :D

The_Dude - Dudelinskas , užpisdavai mane , prašiau nuimk bėga apsimeta , kad nemoka :D kaip ka rašyt ir t.t. :D Manau daug ką užpisi bet pxj prikolini dažnai , Apsaugos dyrikas darbuotojai koldūnai zjbs visai bet pxj ;D Sėkmės tau čia :D

Džioraldas_Golden - Galbūt niekas nesupyks , kad pavadinsiu jį Best Radistų director ? Jei kas supyks gaus malkų atvečiaju. Žmogus su galva ir pilnom įdėjom tik reikia jį išklausyt, smulkus doneiteris rišk su tuo doneitu :D pinigai uždirbami ne tam :) beje sėkmės tau gyvenime

Armis_Txx - Ką galiu pasakyt , duchas daugiau nieko , banina už pakvailiojimus , suprantama nes niekas jo nekviečia pakvailiot ir jaučiasi vienišas .. Ech nesėkmės tau :P

Vase_Kiler - Ožių ožys net smirdi ir dabar. Fu

Nori nuomonės nuo manęs  ? Parašyk apačioj duosiu ją. Jei nebendravom tai net nerašyk..

Redaguota . Redagavo Ervis_Juracka

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Smailai :D:):D:):D:) xdd, sekmės tau gyvenime! Lauksime grįžtant.

duok nuomonę

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sorry , bet negryšiu :) 

Na tada sėkmės pačiame gyvenime, bent į TS užeik aplankyk mumis :D ! P.S DUOK NMN xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Na tada sėkmės pačiame gyvenime, bent į TS užeik aplankyk mumis :D ! P.S DUOK NMN xD

TeamSpeak būtinai užsuksiu surengsim koncertuka koki :D yra nuomonė

Sėkmės tau!! Gali šiokią tokią nuomonę xD

Ačiū ir tau , Gaudyk

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

+REP :D E kodėl sakei ,kad tau free pakvietimą daviau? (theft) Nu ačiū už nuomonę, ir Deshawno patiko nuomonė xdd Mldc esi, sėkmės tau :)) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

+REP :D E kodėl sakei ,kad tau free pakvietimą daviau? (theft) Nu ačiū už nuomonę, ir Deshawno patiko nuomonė xdd Mldc esi, sėkmės tau :)) 

aaaaaa ne taip buvo ką ?:D dar apsaugoi daviau sako Turbo ateik į armija ir t.t. sakau px davė pakv :D gi kas buvo tas pražuvo ;D Jo deshriaus tokia nuomonė:D Sėkmės ir tau ;D 

Ble seni zapadlo, kad leavini :D nu, bet vis tiek šale Palangos gyveni susilėksim kada kokią bonkele patvarkyt ir Carteri pričiupsim :D, sekmės gyvenime :)

Duo nr susilėksim

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Malonu buvo Dirbti su tavim Žemai prieš tavę lenkiu galvą gal kada susitiksim Vėrhas čia buvo.

Tai tu ne vėrhas aš vėrhas ? :o ooo mldc mldc , kad nuverčiau Rembo vėrhas :P ok būsiu Ervis_Verhas ok ?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mldc buvai, sekmės tau. Pasiilgsiu taves :( gerai nors tiek , kad užsuksi į ts, paleisi repo bšk apie mane XDD, if you know what i mean xd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mldc buvai, sekmės tau. Pasiilgsiu taves :( gerai nors tiek , kad užsuksi į ts, paleisi repo bšk apie mane XDD, if you know what i mean xd

Apie tave neįdomus. Matas Rap repa ania ? : DDDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

God by me lover - https://www.youtube.com/watch?v=2ntKgLxgY9s

Seneli tik geriausios akimirkos su tavim.

Varkės tai nesisuksi negivensi sakoma bet aš jų pasiilgsiu žiauriai prikolinsim toliau.

Pavaduotojas pirmas bei geriausas draugas serveryje prisiminsiu tave visada.

Pasuksiu kada reiks kokios varkės.

Best pav bei drk swat mes abu nugalėtumem net dievus.

Muzikuosim visada pisim traleliuškas kai reikalas seneli.

Sekmės Laivų statybose.

Durasel.gif

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

God by me lover - https://www.youtube.com/watch?v=2ntKgLxgY9s

Seneli tik geriausios akimirkos su tavim.

Varkės tai nesisuksi negivensi sakoma bet aš jų pasiilgsiu žiauriai prikolinsim toliau.

Pavaduotojas pirmas bei geriausas draugas serveryje prisiminsiu tave visada.

Pasuksiu kada reiks kokios varkės.

Best pav bei drk swat mes abu nugalėtumem net dievus.

Muzikuosim visada pisim traleliuškas kai reikalas seneli.

Sekmės Laivų statybose.

Durasel.gif

Apie Varkės jų neužmiršk žąsine, savaitgali gal prisijungsiu gryžęs prasuksim tau doneit'o :D

Ačiū :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.