Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

The_Smecher

The second month just started?

Recommended Posts

omg Smečas rašo bloga, kas per..

Taigi sveiki visi RLS projekto žaidėjai, lankytojai ir panašiai, manau dauguma mane jau pažįsta, bet truputį prisistatysiu kam dar esu matomas pirmą kartą ar neteko nei karto kažko apie mane išgirsti, so yeah. Mano vardas Lukas, projekte esu kaip sakant senbuvis, žaidžiu nuo 2013 metų vasario mėnesio, šiuo metu projekte užemu nemažą kiekį postų, esu forumo moderatorius, serverio prižiūrėtojas, teamspeak vyr. administratorius, teisėsaugos pajėgų vado pavaduotojas bei armijos direktorius - apie ką ir rašysiu šį blogą.

Nuo ko viskas prasidėjo;

Iš temos pavadinimo turbūt dauguma susidarėte nuomonę apie ką šis blogas yra rašomas, šiandiena prasidėjo antras mėnuo kaip esu armijos direktorius ir tiesiog labai daug patyriau įspudžių kuriais norėčiau pasidalinti su jumis. Viskas prasidėjo nuo pačio paprasčiausio dalyko. Realiai net neturėjau minties užimti kokį nors direktoriaus postą tuomet, bet dauguma mano RLS draugų mane skatino užimti kokios nors teisėsaugos srities direktoriaus pareigas. Mąstydamas apie tai pagalvojau gal ir būtų neblogai perimti pareigas iš buvusio armijos direktoriaus Domanto_Guettos ir stengtis palaikyti tokią pat gerą reputiaciją, atmosferą armijoje kokia buvo būnant šiam puikiam armijos direktoriui. Pildydamas anketą į armijos direktoriaus pareigas, joje buvau pabrėžęs jog būsiu išsikėlęs sau kelis rimtus tikslus (plačiau čia). Šiuo momentu yra mėnesis kaip esu armijos direktorius, per pirmąjį mėnesį viskas klostėsi labai puikiai, sulaukiau daug palaikymo, armijos komanda taip pat labai gera, sulaukiau daug ištikimų darbuotojų kurie pas mane praleido po 20 ir daugiau dienų, galiu teigti tai jog būdamas armijos direktoriumi dar tik mėnesį, esu labai nustebęs. Pareigos nei kiek dar nepabodo, vadovavime sekasi taip pat gerai, aktyvūs darbuotojai (dauguma sakė jog sutriks armijos aktyvumas po savaitės ar dvėjų), tikslus kuriuos išsikėliau taip pat sekasi labai gerai vykdyti.

Įspudžiai apie pavaduotojus, darbuotojus;

Esu labai nustebęs ir dėkingas savo dviem nuostabiem pavaduotojam - @Eimantas_Redbull bei @Lukas_Cola. Šie žmonės kartu su manimi yra nuo pat pirmos dienos kaip tapau armijos direktoriumi, abu pavaduotojais tapo 01/13 (trys dienos po man tampat direktoriumi). Galiu drąsiai teigti jog niekados nesitikėjau, kad turėsiu ištikimus pavaduotojus. Nuo tada kaip tapau armijos direktoriumi, neteko dar nei karto pakeisti pavaduotojo, žinoma turėjau susidaręs truputį blogų minčių apie juos abu, bet džiaugiuosi ,kad viskas pasikeitė ir šie nuostabūs pavaduotojai vis dar yra kartu su manimi. Eimantai ir Lukai, aš jums begalo esu dėkingas. Per pirmą mėnesį taip pat sulaukiau nemažai darbuotojų kurie mane palaikė, davė keletą idėjų ką reiktu pakeisti, yra ištikimi ir dirba iki pošiol armijoje. Vienas iš jų gan jaunas žmogus @Simas_Pinokis Apie šį žmogų dauguma teisėsaugininkų yra susidarę labai įkyrę nuomonę, kodėl? Kadangi Simas yra kaip sakant dar tik vaikas, bet jis yra kupinas idėjų, visados šį žmogų išklausydavau bei išklausau. Šis asmuo turi labai gerą vaizduotę, visados kalbėdamas su juo įsivaizduodavau ką jis nori man pasiūlyti, pasakyti. Armijoje jis įvedė nemažai naujų treniruočių pasiūlymų, taktikų kurias naudojame grobimuose, pasiūlė apsitarti su kitų teisėsaugos sričių direktoriais ir kartu sukurti "planą B" kas būtų jei nepavyktu ir turėtume išeiti visą tai pakeisti į kitą situaciją kuriuoje mafijos to nesitikėtu". Na tiesiog esu jam taip pat labai dėkingas ,kad jis yra kartu su manimi.

Ką įdomaus patyriau būdamas armijos direktoriumi per pirmą mėnesį;

• Patyriau labai daug įspudžių kartu su savo nuostabiąją šeima;

r7gxqyI.png

26zx5vR.png

• Teko truputi apsipykti su darbuotojais;

(Krosas be space nuo a51 iki armijos bazės)

uvutsHN.png

• Kartu dalyvavome įdomiose treniruotėse;

TkUc3ZG.png

A22R2r8.jpg

• Palaikėmė gerą aktyvumą teisėsaugoje.
  • Laimėjome daugiau nei 80/85% grobimų.
  • Sukūrėmė veiksmingų taktikų grobimuose.
  • /ieskomi, /gaudomi sąrašai buvo labai trumpi (gaujiniai, mafijozai pasislėpė bazėse).

Ir dar daug, daug visko ko nepaminėjau. Esu labai dėkingas armijos darbuotojams, kitų sričių valdžiai bei jų darbuotojams už tai ,kad prisidėjo prie manęs, padėjo dar labiau sustiprinti teisėsaugą, esu dėkingas ir @Haroldas_Drift kuris paskyrė mane TPV pavaduotojumi, taip pat labai dėkingas esu @Tom_White kuris man suteikė šansą tapti armijos direktoriumi, manau įrodžiau tau jog galiu būti ir geras direktorius. Taip pat esu dėkingas visam šiam nuostabiam projektui už tai jog prisidėjote, be jūsų visų nebūtų tokio įdomumo. Apie direktoriaus palikimą dar neplanuoju tikrai ir manau nebus planų jį palikti, taip pat dauguma žino jog mano vienas iš tikslų yra patekti į direktorių archyvą, taip, kad būsiu juo mažiausiai du mėnesius.

Norėčiau visiems padėkoti kas skaitėte iki galo, manau klaidų tikrai buvo, gal skaitėsi sunkokai, bet žinot.. Visgi pirmas blynas :D

w/ love armijos direktorius The_Smecher

since 2017.01.10

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Jeigu čia tavo pirmas blogas tai tikrai neblogai skaitėsi :D rašyk daugiau tokio pobūdžio blogu. Kantrybės laikant tau direktorių, neabejoju, kad pateksi į direktorių archyvą. ;) laukiam daugiau blogų! 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Iš pačių pradžių galvojau palikai drk, bet ant galo supratau, kad nenori palikti ir nepaliksi " Apie šį žmogų dauguma teisėsaugininkų yra susidarę labai įkyrę nuomonę, kodėl? Kadangi Simas yra kaip sakant dar tik vaikas " čia biški įsižeidžiau, bet ne pirma karta yra taip nutikę ir pasakė man tiesiai į akis :)@The_Smecher mes už tave

Redaguota . Redagavo Simas_Pinokis

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, Vincente_Delboske said:

Sveikinu išbuvus tą mėnesiuką, ir linkiu dar vieną pabūt :)

Su tokiais nuostabiais kitų sričių direktoriais norisi būti ko ilgiau <3

6 minutes ago, Sasha_Bogrov said:

Jeigu čia tavo pirmas blogas tai tikrai neblogai skaitėsi :D rašyk daugiau tokio pobūdžio blogu. Kantrybės laikant tau direktorių, neabejoju, kad pateksi į direktorių archyvą. ;) laukiam daugiau blogų! 

Labai dėkingas tau! Žiūrėsim, galbūt susuksiu kokią dieną dar apie ką nors B)

2 minutes ago, Simas_Pinokis said:

Iš pačių pradžių galvojau palikai drk, bet ant galo supratau, kad nenori palikti ir nepaliksi " Apie šį žmogų dauguma teisėsaugininkų yra susidarę labai įkyrę nuomonę, kodėl? Kadangi Simas yra kaip sakant dar tik vaikas " čia biški įsižeidžiau, bet ne pirma karta yra taip nutikę ir pasakė man tiesiai į akis :)@The_Smecher mes už tave

Vaiku būti nėra blogai, o dar tuo labiau kaip supranti ką darai (pradėjęs bręsti) tai čia tik vieni pliusai, dėkingas <3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

42 minutes ago, The_Smecher said:

Vaiku būti nėra blogai, o dar tuo labiau kaip supranti ką darai (pradėjęs bręsti) tai čia tik vieni pliusai, dėkingas <3

Iš esmės buvom visi vaikais :)<3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandas, Simas_Pinokis said:

Iš esmės buvom visi vaikais :)<3

Tiesą sakai :>

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

o jau smečas blogus rašo iš iš respes 0 žinių XDDDDD idomu tokius blogus skaityt ypač jei dar būtų iš seniau kokių pasakojimų tai išvis <3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

36 minutes ago, Eimantas_Redbull said:

Awwwwww. :) Dėkingumo neužteks. :)

Tik nereikia, ėė (theft)

40 minutes ago, Msw_Lukas said:

o jau smečas blogus rašo iš iš respes 0 žinių XDDDDD idomu tokius blogus skaityt ypač jei dar būtų iš seniau kokių pasakojimų tai išvis <3

Gal ir pabandyčiau kažką susukt, bet tik reikia temos apie kurią būtų lengvą kalbėt :>

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visų pirmą, sveikinu prisijungus prie rašančiųjų klubo xD

Visų antrą, sveikinu dvigubai su sulauktu mėnesiu teisėsaugoje ir linkiu dar nė vieno, o kelių jų praleistų čia. 

Sėkmės, Smečai (gal kada ir užsuksiu)! :)) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Cynthia_Hand said:

Visų pirmą, sveikinu prisijungus prie rašančiųjų klubo xD

Visų antrą, sveikinu dvigubai su sulauktu mėnesiu teisėsaugoje ir linkiu dar nė vieno, o kelių jų praleistų čia. 

Sėkmės, Smečai (gal kada ir užsuksiu)! :)) 

Trigubas ačiū <3

Btw ne gal užsuksi, o ateisi, jau žadi ateiti nuo pat pirmos dienos man tampant armijos direktorium :))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.